- 11 Aralık 2014
- 113
- 55
- 43
- 37
- Konu Sahibi pprofiterol
-
nasıl isteseydi numaranı alırdı
senin kim olduğunu biliyor muymuş ki? anlamadım nereden bulacak ki?
arada yazı atladım galiba
şans vermezsen nasıl aşık olacak ki?
neyse ben bir geriyi okuyayım
sen bilirsin tabi canım senin hayatın yani ben karışamam fikir vermişsin ondan söyledim
bir de boşuna geriliyorsun tanışma konusunda hoş değil diye düşünerek her zaman öyle şeyler yapsan tabi bu hoş değil de
insanız ya olabilir fazla fazla etkilenmişsindir öyle bir durum olmuştur ne olacak yaani
biraz rahat bırak bence kendini:) sonuçta sen basit bir kız olup olmadığını ilerideki davranışlarınla da belli edersin o da anlar..
Mesaj atmamanız çok mantıklı olur. Nasipse bi daha karşılaşırsınız bi şekilde zaten. VAy be ne kızmış diye farklı amaçlar peşinde koşabilir ?
Bu olabilir. Karşılaşınca sorarsa numarayı kaybetmişim yaa yeni fark ettim falan dersinÇalıştığı yeri rahatlıkla bulabileceğimi söylemiştim diğer mesajlarımda. Yani karşılaşmış gibi yapıp tekrar denesem mi diye düşündüm. hem bu şekilde kafasındaki o algı da yıkılacak. Bak işte aramadı diyecek. Bu daha çok kafama yattı. Ama kararsızım
ben erkek olsam ben de numaramı verirdimYani benden numaramı istemek yerine kendi numarasını yazdı. Bana bırakmış oldu kararı. İstekli olsaydı orda telefonuma numarasını yazmak yerine "numaranı verir misin" derdi. Ben o an fazla etkilendiğim için salak gibi davrandım resmen. Çok pişman oldum şuanBeni cepte bi kız gibi gördü kesin
Numarayi senin tlf na yazdiktan sonra arama tuşuna basip senin numaranida alabilirdi,çok zor değildi senin no da öğrenmek.
Bu da mantıklı.Bence çocuk hakkında iyi bi araştırma yapın. Ne bilim belki çapkındır hemen numarayı yazıp seninki almamış.Numarayi senin tlf na yazdiktan sonra arama tuşuna basip senin numaranida alabilirdi,çok zor değildi senin no da öğrenmek.
Peki kuzenini ziyarete falan gelme olasiligi yok mu?
Yani sen şimdi diyorsunki bir gülüşü var sanırsın cuma günü son iki ders beden
Ya konuya gelecek olursak ben aramazdım. Tamam güzel heyecanlar bunlr bana göre sadece heyecan olarak kalmalı gibi geldi.
Görünüşe göre tekrar karşılaşma ihtimaliniz yüksek belki o sizin peşinizden koşacak bu şekilde?
Not: yahuşuklunun numarayı istemesinden ziyade kendi numarasını vermesi bana doğru geldi. Yalnız ego tavan davranışlarını hiç konuşmuyorum bilebirde bankacıymışsın bir işsiz kardeşin olarak senden el vermeni istiyorum şöyle profilime falan dokunursan belki birgün bende bankacı olurum inşallah aminnnnnnnnnnnnn! Kızlar sizde amin diyin ama yani
beğendiysen bakarsın ne var ki bunda kafan önünde mi yürüyeceksinŞuan eminim herkes bana şu gözle bakmıştır "ayy kıza bak yaa oğlanı kesmiş resmen.Çocuk da tabi gelir öyle der"
Kesinlikle hak veriyorum böyle düşünenlere. Ona lafım yok.
Ama bazen gerçekten farklı hissediyor insan. İçin bi hoş olur hani. Ben gerçekten böyle hissettim ve bakmamak için kendimi de zorlamadım yani.
bence yazın daha fazla geç kalmadan en fazla ne olabilir ki. adamın numarasını vermesi kibarlı çaldırması asıl kötü olurdu.
Ay Bende işsizim eğer faydası olacaksa benimkine de bi dokunsun hahahaYani sen şimdi diyorsunki bir gülüşü var sanırsın cuma günü son iki ders beden
Ya konuya gelecek olursak ben aramazdım. Tamam güzel heyecanlar bunlr bana göre sadece heyecan olarak kalmalı gibi geldi.
Görünüşe göre tekrar karşılaşma ihtimaliniz yüksek belki o sizin peşinizden koşacak bu şekilde?
Not: yahuşuklunun numarayı istemesinden ziyade kendi numarasını vermesi bana doğru geldi. Yalnız ego tavan davranışlarını hiç konuşmuyorum bilebirde bankacıymışsın bir işsiz kardeşin olarak senden el vermeni istiyorum şöyle profilime falan dokunursan belki birgün bende bankacı olurum inşallah aminnnnnnnnnnnnn! Kızlar sizde amin diyin ama yani
Ay Bende işsizim eğer faydası olacaksa benimkine de bi dokunsun hahaha
kişiye göre değişir ama adam senin numaranı istese sen veremezdin o an . kaydederken çaldırsa emri vaki olur. en mantıklısını yapmış birde sen şağşallaştım diyorsun adam çok mu plan yaparak geldi. bence hoş bi davranış ne kaybedersin ki oturuıp konuşunca anlarsın ne olduğunu. uzun amandır heycanlanmıyorum biri beni heycanladırsın kopar giderim :) kıymetini bilEee ama şimdi kimisi ayıp etmiş diyo kimisi uygun davranmış diyoo hangisi doğruuuuuuu
Yani benden numaramı istemek yerine kendi numarasını yazdı. Bana bırakmış oldu kararı. İstekli olsaydı orda telefonuma numarasını yazmak yerine "numaranı verir misin" derdi. Ben o an fazla etkilendiğim için salak gibi davrandım resmen. Çok pişman oldum şuanBeni cepte bi kız gibi gördü kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?