Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Yani benden numaramı istemek yerine kendi numarasını yazdı. Bana bırakmış oldu kararı. İstekli olsaydı orda telefonuma numarasını yazmak yerine "numaranı verir misin" derdi. Ben o an fazla etkilendiğim için salak gibi davrandım resmen. Çok pişman oldum şuan Beni cepte bi kız gibi gördü kesin

Mesaj atmamanız çok mantıklı olur. Nasipse bi daha karşılaşırsınız bi şekilde zaten. VAy be ne kızmış diye farklı amaçlar peşinde koşabilir ?

Hah aynen ben de öyle yapmak istiyorum. Etkilendim diye gurursuz davranacak değilim. Şuan resmen 180 derece döndüm

Bu
Bu olabilir. Karşılaşınca sorarsa numarayı kaybetmişim yaa yeni fark ettim falan dersin

Numarayi senin tlf na yazdiktan sonra arama tuşuna basip senin numaranida alabilirdi,çok zor değildi senin no da öğrenmek.

ben erkek olsam ben de numaramı verirdim
seçim şansını kıza bırakmak adına
neyse boşver sen atma madem
elbet olacaksa olur ...

bir deee söylemeden edemem cepte kız nedir yaaa
şimdi şu basit kız cepte kız olayını böyle iki durumdan görmeseniz keşke
bu basitlik değil ki
siz hemen adama yapıştınız mı yani numara verdi diye ...hayır..
yani bir kız kendisini belli eder
sizin karakteriniz neyse o zaten belli olacaktır ki iki üç konuşmadan sonra
öyle bir kerelik bir izlenmle sanmıyorum ki haa bu böyle kızmış densin...bence tabi...neyse siz bilirsiniz ben sustum artık kaçıyoorum hehe

Numarayi senin tlf na yazdiktan sonra arama tuşuna basip senin numaranida alabilirdi,çok zor değildi senin no da öğrenmek.
Bu da mantıklı.Bence çocuk hakkında iyi bi araştırma yapın. Ne bilim belki çapkındır hemen numarayı yazıp seninki almamış.

Peki kuzenini ziyarete falan gelme olasiligi yok mu?

Bilmiyorum ki. Daha önce hiç bir yakının geldiğini görmedim. Sadece birkaç kere arkadaşları gelmişti. Zaten dışarıda da öğle yemeği sonu gördüm. Sadece 5-10 dk ayaküstü konuştular sonra çekti gitti. Heralde yolda falan karşılaştılar, bilemiyorum

Yani sen şimdi diyorsunki bir gülüşü var sanırsın cuma günü son iki ders beden
Ya konuya gelecek olursak ben aramazdım. Tamam güzel heyecanlar bunlr bana göre sadece heyecan olarak kalmalı gibi geldi.
Görünüşe göre tekrar karşılaşma ihtimaliniz yüksek belki o sizin peşinizden koşacak bu şekilde?
Not: yahuşuklunun numarayı istemesinden ziyade kendi numarasını vermesi bana doğru geldi. Yalnız ego tavan davranışlarını hiç konuşmuyorum bile birde bankacıymışsın bir işsiz kardeşin olarak senden el vermeni istiyorum şöyle profilime falan dokunursan belki birgün bende bankacı olurum inşallah aminnnnnnnnnnnnn! Kızlar sizde amin diyin ama yani

Aynen öyleydi gülüşü, cuk oturdu

Zaten ben de aramayacağım. Belki de karşılaşırız, kimbilir. Umarım

İnşallah dilediğiniz olur, ama her şey iş değil işte offff hayırlısı olsun deyin.
Amin

Sizi uzmek istemem fakat adamın yaklaşımından hoşlanmadım. Saygısızca.
Sanki böyle davranışları defalarca tekrarlamış gibi. Ben olsam asla aramazdım.
İlla arayacağım diyorsanız ararsınız ve o x kişisiyle onu gorduğunuzu soylerdiniz.
Hani kim olduğunu bilmediğinizi belli ederek.
Bu kişi kuzeni olduğunu soylerse aranızın iyi olmadığını anlatırsınız.
Konulara girmeyin bence. Tanımadığınız biri size kuzeninizi çekiştiriyor izlenimi verirsiniz.
Zamanla tanıdıkça anlatırsınız.
Hem zaten size sormadan kuzeninizin dedikleriyle etkilenirse zaten tam oturmamış biridir. Sizdende yeterince hoşlanmadığını gösterir.

bence yazın daha fazla geç kalmadan en fazla ne olabilir ki. adamın numarasını vermesi kibarlı çaldırması asıl kötü olurdu.

beğendiysen bakarsın ne var ki bunda kafan önünde mi yürüyeceksin

Ay Bende işsizim eğer faydası olacaksa benimkine de bi dokunsun hahaha

Eee ama şimdi kimisi ayıp etmiş diyo kimisi uygun davranmış diyoo hangisi doğruuuuuuu
kişiye göre değişir ama adam senin numaranı istese sen veremezdin o an . kaydederken çaldırsa emri vaki olur. en mantıklısını yapmış birde sen şağşallaştım diyorsun adam çok mu plan yaparak geldi. bence hoş bi davranış ne kaybedersin ki oturuıp konuşunca anlarsın ne olduğunu. uzun amandır heycanlanmıyorum biri beni heycanladırsın kopar giderim :) kıymetini bil

Yok numaranızı istemek olmazdı, istisna var mıdır bilmem fakat genelde numara verilir zaten, istense zaten verilmeyeceğini bilip kendini o duruma düşürmek istemez.
Basit bir kız tabiri hiç olmamış burda. Oyle duşunmeyin.
Elbetteki karşılıklı hoşlanmalar olacaktır da yinede siz aramayın. İstese sizi bulur.( Sanki arayacağınızdan emin konuşmuş)Bulamazsa bile bu kuzen tesadüfüyle illaki sizi görecek. İstiyorsa, aklında kalmışsa tanışmak için çabalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…