Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Kızlar son durum;
En son mesaj atmayacağımı söylemiştim hala atmış değilim. Ama hala kafam çok karışık ve aklım onda. Napsam kii

atarlı erğen gibi cevap vermişim konu sahibi kusura bakmasın ama napim hızımı alamadım

Önemli değil. Sizi tanımadığım için bi şey diyemeyeceğim. Cevabınız için teşekkürler.

Güzelliğime güveniyorum gibi bi şey söylemedim. Onu sadece şunun için söyledim. Kalkıp yanıma gelmesi numara vermesi bundan kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta çoğu erkek ilgi çeken birine aynı hareketi yapardı.
Yani demek istediğim, çocuk bana elbetteki pat aşık olmadı. Bunun farkındayım. Güzellik meselesini onun için söyledim

Ayyy aynı biz :) Öyle bi şey olsa o kızın alacağı surat aynen bu olurdu heralde

Yok zaten artık kuzen meselesini takmıyorum. Onu aştım. Atmamamın sebebi numarasını verirkenki davranışı. Orda kararsızım
Dogru azcık kendini begenmiş esas oglan ..
Ara konus bence ne kaybedecen ki
Eger bna sen ararmıydın dersen bu kadar kendini begenmiş bir erkekten nefret ederdim ben

hala atmadın mı mesaj ?
Bence at artık
Sende bakmışsın o da sana güvenerek bakmaya devam etmiş tavrında bir yanlışlık göremedim ben ..

Bence mesaj atma. 13 hatta 14 gün sonra atacağın mesaj adamda şu hissi uyandıracak: 2 hafta olmuş, numaramı silmemiş, hala aklındayım...
Sen böylece onun egosunu iyice tavan yapacaksın.
Bir de şöyle düşünebilir: demek ki her telefon numarasını vereni arıyor.
Bir sürü şey söylenebilir.
En mantıklısı ilk adımın ondan gelmesi...
Belki de kendisine her bakan birisine telefon numarasını veren bir tiptir. Çok da acemice davranmamış yani. Elinden telefonu alıp numarasını kaydettiğine göre, bunu daha önce de yapmış olmalı.
Bırak ilk adım ondan gelsin. Olmazsa da hoş bir anı olarak kalır sen de...

bak kardeşim hızımı alamadığım dogru ama sen zaten ilk başta iyice gözünün içine bak hatta lavaboya giderken bile arkana bak sonra bu sana telefon numarasını yazsın o sırada sanıyorsam senin telefona yazıyor heralde numarayı ama şöyle de yapabilirdi zaten senden almış ışığı almasa kimse gelip kolay kolay konuşamaz herneyse telefonuna yazdıktan sonra kendine senden cağrı atabilirdi dimi yani daha bir sürü seçenekler.ki o senden beklemiş böyle birşeyi zaten şimdi de o arasın tarzı moduna girmişsin yok artık lebron james.

Eğer içinden mesaj atmak veya aramak geliyorsa yapmalısın. Şunu yaparsam şöyle düşünür, bunu yaparsam böyle düşünür olayı aşk için geçerli değil bence. İçinden geldiği gibi davran ve kendine güven. Senin karakterini seninle görüşmeye başladıktan sonra tanıyacak zaten, bu anlamda sorun olacağını zannetmem.
Senin de özgüvenin yüksek olsun.

Çok tatlı bir tanışma hikayesi. Mesaj atarsan belki sonradan pişman olursun ama atmazsan kesin olacaksın bence :) bosver kuzeni falan, aşık olunca kim kuzeni takar ki?

O x arkadas kisisini cagirmadiginizdan size boyle bisi yapiyo olamaz mi
Tesaduf degilmis gibi geldi bana

Hadi pembe hayal kurup tesduf diyelim o kiz sizin aranizi acar her turlu

Pek çok kişi aksini söylemiş ama ben adamın özellikle bi tavrını çok hoş ve çok dogru buldum.

Numarasını sizin telefonunuza yazdıktan sonra kendini geri çaldırmaması ya da "hadi sen de ver" diye sizi sıkıştırmaması bence çok şık bi hareket olmus.

Belki bi anlık bi flörttü tekrar görüşmek istemiyorsunuz, belki size bu sekilde ulasmasına izin vermek istemiyorsunuz dısarıdan bakan biri olarak bunu kesin olarak bilmesi mümkün degil ki. O yüzden bence çok akıllı davranmış, emrivaki yapmadan size secim şansı tanımış "ben seni tekrar görmek istiyorum eger sen de istiyosan ben buyum bul beni" demis.

Aramalı mısınız kısmına gelince bu sizin karakterinize baglı bence.

Aramadıgınız durumda elinizde var koca bi 0. Aramanız halindeyse önünüzde bi macera var. Bu illa mutlu olcaksınız demek degil sonucunda yine elinizde bi 0 kalabilir. Mesele karakteriniz bu riski alıp istediginiz gibi gitmezse de salla gitsin demeye uygun mu? Yoksa cocugun yollarında sefil olcaksanız canınıza yazık. Ama umursamaz olabilirim gerekirse diyosanız bence arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…