- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- Konu Sahibi pprofiterol
-
At yaa hicbirşey deme ona ..Kızlar son durum;
En son mesaj atmayacağımı söylemiştim hala atmış değilim. Ama hala kafam çok karışık ve aklım onda. Napsam kii
atarlı erğen gibi cevap vermişim konu sahibi kusura bakmasın ama napim hızımı alamadım
At yaa hicbirşey deme ona ..
Kuzenine hemn yetstrmz bence at korkma ..
ben hiç şaşırmadım bu tesadüfe :)) çünkü benim de başıma benzer birşey gelmişti.
bir dönem bir şirkette muhasebe müdürüydüm ve bankalarla çok haşır neşirdim ama bankanın birinde ki bir veznedarla hiç hoşlanmıyorduk birbirimizden ,aslında doğrudüzgün bir muhabbetimizde olmadı ama birbirimizi her gördüğümüzde yüzlerimiz şekilden şekile giriyordu,eğer sıra beklemem gereken bir durum olursa asla numaramın onda yanmaması için dualar ederdim.
neyse birgün şuan ki eşimin en samimi arkadaşı sizi bir kızla tanıştırıcam akşama dedi ve gele gele bu kızla geldi,kızda bende şok olduk tabii,hatta hiç unutmam o akşam okey bile oynamıştık
aklıma geldi işte birden yazmak istedim,senin konuna gelecek olursak,ben olsam ve o kadar çok beğenmiş olsam kuzen muzen falan tanımaz arardım çocuğu.
Dogru azcık kendini begenmiş esas oglan ..Yok zaten artık kuzen meselesini takmıyorum. Onu aştım. Atmamamın sebebi numarasını verirkenki davranışı. Orda kararsızım
Kızlar son durum;
En son mesaj atmayacağımı söylemiştim hala atmış değilim. Ama hala kafam çok karışık ve aklım onda. Napsam kii
Kızlar son durum;
bak kardeşim hızımı alamadığım dogru ama sen zaten ilk başta iyice gözünün içine bak hatta lavaboya giderken bile arkana bak sonra bu sana telefon numarasını yazsın o sırada sanıyorsam senin telefona yazıyor heralde numarayı ama şöyle de yapabilirdi zaten senden almış ışığı almasa kimse gelip kolay kolay konuşamaz herneyse telefonuna yazdıktan sonra kendine senden cağrı atabilirdi dimi yani daha bir sürü seçenekler.ki o senden beklemiş böyle birşeyi zaten şimdi de o arasın tarzı moduna girmişsin yok artık lebron james.Önemli değil. Sizi tanımadığım için bi şey diyemeyeceğim. Cevabınız için teşekkürler.
Güzelliğime güveniyorum gibi bi şey söylemedim. Onu sadece şunun için söyledim. Kalkıp yanıma gelmesi numara vermesi bundan kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta çoğu erkek ilgi çeken birine aynı hareketi yapardı.
Yani demek istediğim, çocuk bana elbetteki pat aşık olmadı. Bunun farkındayım. Güzellik meselesini onun için söyledim
adama baka baka bitirmişsin ki adam gelmiş num vermiş ee daha napsınBana öyle gelmedi
Ayrıca bahsi geçen arkadaş hakkında ön yargılı davranmıyorum
Sonuçta tanımıyoruz demi
adama baka baka bitirmişsin ki adam gelmiş num vermiş ee daha napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?