aşk mi sevgi mi? kafam çok karışık

Bazı sorularında sorman lazım ki sana verdiği değer ne ne hissediyor öğrenmelisin?
Bu soruyu sormakla hata mi ettim bilmiyorum
ya şu var bazı soruların cevabı insanın canını çok yakar. biri bana aşık oldun mu dese evet desem bi dert demesem başka dert. bir daha aşık olabilir miyim hiç sanmıyorum. e bi kere de aşık oldum diye yalnız mı kalayım. o nedenle hayatıma giren kişiye soramam sormamalyım ya da sorduğumda gelen cevap üzmemeli

Canım şimdi o kafasında aşkı 'platonik aşk' olarak tanımlamış ve eminim kendi kendine çok acı çekmiştir,sende de gerçek şeyler yaşayınca bunun aşk olmadığını düşünüyor,aşka bakış acısını değiştir eğer seviyosan acı çektir süründür :) fikirleri değişir.Mükemmel olmak erkeklere yaramıyor ,erkekleri geçtim bütün insanlığa böyle :) azıcık arıza olmak lazım sanırım.
Aynen biraz yırtık olmalısın ki değerin bilinsin.
Fedakarlik insanlara yaramiyor
fazla fedakarlik fazla vefasızlık getiriyor hayatta.!

Onu kırmadan yargılamadan bi konuş yani şöyle de düşünmek lazım adam sana karşı tamamen boşum dünya ahiret bacımsın da dememiş
Yani aranızda bi çekim var mı sen anlarsın
Eğer varsa o zaman aşk mümkündür hala :KK66:
Yani seviyorum ama aşık değilim diyor adam zaten.
Ama hareketleri tavirlari öyle değil
yani seviyormu yoksa benim onu sevdiğim için mi beni seviyor ışte bunu anlamiyorum

Sen asik misin ona?

canım inan bu soruyu bende çok merak ediyorum. geçen erkek arkadaşımla konuştuk daha doğrusu aşk yeniden diye bir dizi var ya oradan konu açıldı sen yeniden aşık olmak hakkında ne düşünüyorsun dedim netice de hepimizin daha önce sevgilileri, aşık olduğu, sevdiği insanlar olmuş diye. o da demez mi ben aşka inanmıyorum gelip geçici hevesler onlar önemli olan sevgi, saygı, sadakat zaten evlendikten sonra da geriye bunlar kalıyor falan . bende dedim nasıl yani benle buluşacaksın diye heyecanlanmıyor musun? benimle vakit geçirirken mutlu olup yanımda daha fazla kalmak istemiyor musun? o da heyecanlanıyorum da seninle mutluyum da ama bu duygular aşk değil bence ama çok seviyorum seni dedi :110: valla bende anlamadım aşkla sevgi arasındaki bu farkı çözen varsa bana da anlatsın. bende öyle dediğinde bozulmuştum o yüzden seni çok iyi anlıyorum :KK43:

Aynen biraz yırtık olmalısın ki değerin bilinsin.
Fedakarlik insanlara yaramiyor
fazla fedakarlik fazla vefasızlık getiriyor hayatta.!
Adam kafasında ulaşamamayı aşk diye tanımlamış ulaştığı kişiye aşık olamaz ona göre..bir de şu var aslında sen laflarından değilde davranışlarından anlarsın doğrusunu.Birine ya aşıksın ya değilsindir.

Sevgi zaman, sabır, hoşgörü ve sonunda koşulsuz sevgiyi meydana getirir. Aşk daha kısa soluklu isteğiniz dışında gelince bir duygu durumudur. Hani etrafımızda bazı çiftler derler ya ''çok büyük aşkla evlendik ama artık bitti boşanmak istiyoruz'' diye, kişilerin elinde olmayan yüksek tutku halidir. Bana kalırsa aşk sevgi ile boy ölçüşemez çünkü aşk bencilliği beraberinde getirir ve çoğu aşık çift aşkları bittiğinde ilişkilerini sevgi çerçevesinde sürdürmeyi kabul etmezler. Hiç endişeye kapılmanıza gerek yok. Her insan aşık olamaz zaten. Aşk özel bir duygudur. Tıp dilinde bir hastalıktır. Günümüzde karşı cinse hissedilen her heyecan ve hoşlanma durumu aşkla karşılaştırılsada uzaktan yakından birbiri ile alakaları yoktur. Bu yüzden sevgi ile kurulu bir birliktelik aşkla kurulu bir birliktelikten daha güçlü ve daha kuvvetlidir. Endişelenmeyin lütfen.

Nişanlınız size aşık olmadığnı ama sevdiğini söylüyor. Çok karışık kafam. Ne demek bu?:KK43:
İyi bişey mi kötü birsey mi?
Yada başkasına mi aşık acaba?
Onun dediği şu bu yaştan sonra aşık olunmazmişmiş:-!
Böyle bi durumda ne yapabilirim?

aşk anlık bırsey o anda vurulmak gibi
ama sana her an ılk kez goruyor gıbı vurulucak halı yok
sevıyor ıste adam ask lisede olurdu =)

aşk anlık bırsey o anda vurulmak gibi
ama sana her an ılk kez goruyor gıbı vurulucak halı yok
sevıyor ıste adam ask lisede olurdu =)

aşk mesela ben bruno marsa asıktım =)
çok tatlı

Sevgi zaman, sabır, hoşgörü ve sonunda koşulsuz sevgiyi meydana getirir. Aşk daha kısa soluklu isteğiniz dışında gelince bir duygu durumudur. Hani etrafımızda bazı çiftler derler ya ''çok büyük aşkla evlendik ama artık bitti boşanmak istiyoruz'' diye, kişilerin elinde olmayan yüksek tutku halidir. Bana kalırsa aşk sevgi ile boy ölçüşemez çünkü aşk bencilliği beraberinde getirir ve çoğu aşık çift aşkları bittiğinde ilişkilerini sevgi çerçevesinde sürdürmeyi kabul etmezler. Hiç endişeye kapılmanıza gerek yok. Her insan aşık olamaz zaten. Aşk özel bir duygudur. Tıp dilinde bir hastalıktır. Günümüzde karşı cinse hissedilen her heyecan ve hoşlanma durumu aşkla karşılaştırılsada uzaktan yakından birbiri ile alakaları yoktur. Bu yüzden sevgi ile kurulu bir birlikteli aşkla kurulu bir birliktelikten daha güçlü ve daha kuvvetlidir. Endişelenmeyin lütfen.
Mantık evliliği diyosunuz yani ama çok mantıklı çok sevgili kişiler günün birinde başkasına aşık olabilir,ki olduklarına da şahit oldum pek çoğunun,mantık ilişkisi mantık evliliği bir süre sonra sıkar bence.aşk olmalı tutku olmalı sevgi olmalı o zaman güzel,ayrım yapmak doğru değil bana göre.

O aşkı değil sevgiyi savunuyor hep
ona göre sevgi daha önemli ve beni seviyor
ama dediğinz gibi neden aşık olamasın ki insan.
Niye kapatsin kabini aşka
ama ışte aklıma hep zaten aşık mi sorusu geliyor.. :KK43:

Canım, ona aşık olup olmadığını anlamanın da yolları var. Hatta bunu en iyi sen anlarsın, sana davranışlarından mesela. Seninleyken, sana odaklanmıyorsa, aklı başka yerlerdeyse, hevesli değilse, sana dokunmak için istekli değilse, sarılmak gibi duygusal şeyler gelmiyorsa içinden, geleceğinize dair güzel hayalleri yoksa, sensizken seni düşünmüyorsa, kısaca sevdiğini hissettiremiyorsa sana o zaman bırak başkasına aşık olmasını, seni sevdiğine bile inanma. Bu saydıklarımla ilgili her şey yolundaysa, zamana bırak. Ama o da zamana bıraksın, hemen kestirip atmasın, şartlamasın kendini. Bunu böyle söylemek çok ayıp bir kere ne demek 'bu yaştan sonra aşık olunmaz' aşk her yaşta olur ama bunun için kalbi rahat bırakmak, eskiye takılıp kalmamak şart.

canım inan bu soruyu bende çok merak ediyorum. geçen erkek arkadaşımla konuştuk daha doğrusu aşk yeniden diye bir dizi var ya oradan konu açıldı sen yeniden aşık olmak hakkında ne düşünüyorsun dedim netice de hepimizin daha önce sevgilileri, aşık olduğu, sevdiği insanlar olmuş diye. o da demez mi ben aşka inanmıyorum gelip geçici hevesler onlar önemli olan sevgi, saygı, sadakat zaten evlendikten sonra da geriye bunlar kalıyor falan . bende dedim nasıl yani benle buluşacaksın diye heyecanlanmıyor musun? benimle vakit geçirirken mutlu olup yanımda daha fazla kalmak istemiyor musun? o da heyecanlanıyorum da seninle mutluyum da ama bu duygular aşk değil bence ama çok seviyorum seni dedi :110: valla bende anlamadım aşkla sevgi arasındaki bu farkı çözen varsa bana da anlatsın. bende öyle dediğinde bozulmuştum o yüzden seni çok iyi anlıyorum :KK43:
Aynen nişanlmda öyle der senin yanında çok mutluyum çok seviyorum seni.
Aşk çok saçma geçici falan filan...

Her şey mükemmel olsun,hüzünlü bir şarkı çalarken aklından ben geçmiyorsam eğer dünya kadar sevse beni ne yazar,aşk iste burda belli olur,kalp sever engel olunmaz.

Her şey mükemmel olsun,hüzünlü bir şarkı çalarken aklından ben geçmiyorsam eğer dünya kadar sevse beni ne yazar,aşk iste burda belli olur,kalp sever engel olunmaz.

bu cok dogru

Mantık evliliği diyosunuz yani ama çok mantıklı çok sevgili kişiler günün birinde başkasına aşık olabilir,ki olduklarına da şahit oldum pek çoğunun,mantık ilişkisi mantık evliliği bir süre sonra sıkar bence.aşk olmalı tutku olmalı sevgi olmalı o zaman güzel,ayrım yapmak doğru değil bana göre.

Etrafımda o kadar çok aşık olduğunu zannedip, evlenen çiftler oldu ve çoğunun şu an ki durumu hüsran. Çocuğu küçükken ayrılan mı dersin, kaynanası ile anlaşamayıp ayrılan mı dersin, eşi tarafından aldatılıp ayrılan mı dersin hepsinin ortak noktası aşık olduklarını sanmalarıydı. Aşkı karşı cinse hissettiğin hoşlanma durumuyla karıştırmayın derim. Tabi bunların ötesinde mutlu olan çiftlerde vardır ama benim gördüğüm hep üzücü tablolardır. Bazen onlardan çok ben üzüldüm.

Sevgi zaman, sabır, hoşgörü ve sonunda koşulsuz sevgiyi meydana getirir. Aşk daha kısa soluklu isteğiniz dışında gelince bir duygu durumudur. Hani etrafımızda bazı çiftler derler ya ''çok büyük aşkla evlendik ama artık bitti boşanmak istiyoruz'' diye, kişilerin elinde olmayan yüksek tutku halidir. Bana kalırsa aşk sevgi ile boy ölçüşemez çünkü aşk bencilliği beraberinde getirir ve çoğu aşık çift aşkları bittiğinde ilişkilerini sevgi çerçevesinde sürdürmeyi kabul etmezler. Hiç endişeye kapılmanıza gerek yok. Her insan aşık olamaz zaten. Aşk özel bir duygudur. Tıp dilinde bir hastalıktır. Günümüzde karşı cinse hissedilen her heyecan ve hoşlanma durumu aşkla karşılaştırılsada uzaktan yakından birbiri ile alakaları yoktur. Bu yüzden sevgi ile kurulu bir birliktelik aşkla kurulu bir birliktelikten daha güçlü ve daha kuvvetlidir. Endişelenmeyin lütfen.
:KK43: o kadar çıkmazdaydm ki anlatamam artık herşeyi düşünür hale gelmiştim acaba ailesi istediği için mi benimle evlenecek aşık değil peki ya sevmiyorsa diye neler geçiyordu aklımdan.
Aşıkla evlenen çok kişi hemen boşanıyor aşklari tükeniyor çünkü.
Ama kişiye göre degisir bu duygular herhalde.
Hareketleri sözleri beni seviyor
zaten aksi bi durum hissetsem durmam
küstgmüz zaman ilk o döner küsemez hiç kaç kere ağladıni biliyorum beni ufak tefek seylerde üzdüğünu düşündüğü için.
Ama aşki niye red ediyor bilmiyorum yani!

Etrafımda o kadar çok aşık olduğunu zannedip, evlenen çiftler oldu ve çoğunun şu an ki durumu hüsran. Çocuğu küçükken ayrılan mı dersin, kaynanası ile anlaşamayıp ayrılan mı dersin, eşi tarafından aldatılıp ayrılan mı dersin hepsinin ortak noktası aşık olduklarını sanmalarıydı. Aşkı karşı cinse hissettiğin hoşlanma durumuyla karıştırmayın derim. Tabi bunların ötesinde mutlu olan çiftlerde vardır ama benim gördüğüm hep üzücü tablolardır. Bazen onlardan çok ben üzüldüm.
Aynen bende görüyorum bunları. O da yanlış bir anlık heves aslında,mesela birine çok aşık olsan da anlaşamıyorsan o aşk biter,ama biriyle çok anlaşıp aşık olmayanlarda var,bence ikisi de olmalı,insanlar birbirlerini hislerini tanımak için zaman vermeli akışında belli olur,çok da aşık olucam veya olmayacağım diye kasmayada gerek yok,olursa olur :) şans.

bak böyle konularla hem kendınızı üzüp hem kafa karısıtırıyosunuz =))
sımdı sevgılım bana senı sevıyorum dedı,,kendımı ateslere atarım dedı sen olmazsan hayatım bomboş olur dedı
kalbımın heryerı senle doldu ayrılsak baskasına verecek yerım yok dedı
hayalımdeki kızın ta kendısısın dedı bır de
ama asıgım demedı
şimdi ben de mı korkiyim

boşver konu sahıbı ya bu yastan sonra ask mı olur demek baskasına da olmam demek zaten ordan anlasana
valla kafa karıstırıyosun gece gece he üzülmesene yahu =) =))

Canım, ona aşık olup olmadığını anlamanın da yolları var. Hatta bunu en iyi sen anlarsın, sana davranışlarından mesela. Seninleyken, sana odaklanmıyorsa, aklı başka yerlerdeyse, hevesli değilse, sana dokunmak için istekli değilse, sarılmak gibi duygusal şeyler gelmiyorsa içinden, geleceğinize dair güzel hayalleri yoksa, sensizken seni düşünmüyorsa, kısaca sevdiğini hissettiremiyorsa sana o zaman bırak başkasına aşık olmasını, seni sevdiğine bile inanma. Bu saydıklarımla ilgili her şey yolundaysa, zamana bırak. Ama o da zamana bıraksın, hemen kestirip atmasın, şartlamasın kendini. Bunu böyle söylemek çok ayıp bir kere ne demek 'bu yaştan sonra aşık olunmaz' aşk her yaşta olur ama bunun için kalbi rahat bırakmak, eskiye takılıp kalmamak şart.
hareketleri tavirlari bakışları benden daha çok belirgin elimi hiç birakmaz gün icinde arar hep mesaj atar. Benimde ilk aşkım değil elbette ama benden daha tutkulu hareketleri.
Eskiden acı çektiğini söyler yani ikili ilişkide benimle çok mutlu çünkü bu sefer karşılıklı duygular.
Ama eski yi unutmak kolay mi hemen
benim çok önceden bitti o yüzden hiç bi kalıntı yok ama onda var çünkü yeni bitirmiş ona olan duygularını öyle söylüyor.
Ben inanmiyorum hemen bitti deyince bitmez çünkü

X