aşk mi sevgi mi? kafam çok karışık

Nişanlık kaç yaşında bu yaştan sonra aşık olunmaz diyor? Aşkın yaşı mı var :) Annemin eşi seneler önce vefat etmiş 55 yaşında arkadaşı var, zil zurna aşık olmuş gelmiş bize anlatıyor.
30 yaşında. Seversin ama aşık olamazsın aşk çok özel çünkü yani bilemiyorum çok karışık kafam çok :KK43:

Ya bilmiyorum soyle mi acaba;Ask boyle hani gorunce elin ayagin titrer,kalbin gum gum carpar elin ayagin dolasir falan..Ama sevgi, hani seviyorum seni iyisin hossun ama bunlari hissetmiyorum seviyorum iste..Boyle demis olabilir mi? Gerci asktaki duygular yoksa obur turlu sevgi ile yurur mu onu da bilemedim..Beynim yandi :KK8:

Aranızda yeteri kadar çekim oluşmamış demek ki. İnsan olarak seni seviyor ama sevgili olarak ı ıh. Yoksa aklı başında hiç bir insan bunu dile getirmez.
Zaten böyle bi soruyu ben sordum o kendiliğinden seni seviyorum ama aşık değilim demedi.
Off nasıl bi yol izlemem gerek bundan sonra bilmiyorum çok kirgin karışık duygular icimdeyim :KK43:

Ya bilmiyorum soyle mi acaba;Ask boyle hani gorunce elin ayagin titrer,kalbin gum gum carpar elin ayagin dolasir falan..Ama sevgi, hani seviyorum seni iyisin hossun ama bunlari hissetmiyorum seviyorum iste..Boyle demis olabilir mi? Gerci asktaki duygular yoksa obur turlu sevgi ile yurur mu onu da bilemedim..Beynim yandi :KK8:
Evet aşık olmadan sevgi nereye kadar giderki..
Bi süre sonra sevgide bitiyor zaten saygı alıyor yerini ee aşkta yok zaten nereye kadar giderki böyle...

Nişanlınız size aşık olmadığnı ama sevdiğini söylüyor. Çok karışık kafam. Ne demek bu?:KK43:
İyi bişey mi kötü birsey mi?
Yada başkasına mi aşık acaba?
Onun dediği şu bu yaştan sonra aşık olunmazmişmiş:-!
Böyle bi durumda ne yapabilirim?

Bana göre nişanlınız sizden önce, çok büyük bir aşk yaşamış. O yüzden o aşkıyla şuan size hissettiklerini karşılaştırıyor ve size aşık olmadığını, bu saatten sonra da bir daha öyle bir aşk yaşayamayacağını düşünüyor. Dürüst bir nişanlınız var ama bunları söylerken bu kadar yıkıcı bir şekilde söylemeyebilirdi ya da en azından sizin için açık kapı bırakabilirdi.

Aşkla beraber olsun sevgi. En güzeli.

Nisanlinizin dediğini şeyi tercüme edeceğim: mantık evliliği yapıyoruz seviyorum ama heyecan yok.

Size karsi tavirlari nasil ?
hiç bi şekilde bana karşı kötü bi duygu hissettirmedi çok düşkün ilgili ne biliyim gayet iyi şarkılar söyler yazar.
Bilemedim rol mu yapıyor
yada kendi mi bilmiyor ne hissettiğini.

Aşık değilim ne demek ya zorla mı nişanlandı bu adam sizinle??? yok yok bu böyle olmaz

Sen onun Primadonna' sı olamamışsın daha. nişanlından ve aşkından öldüren beklendi içinde olma. Yoksa oturup Godot' yu beklersin.

Çalıştığı yerde uzun süre bi kızı sevmiş ama kızdan hiç bir şekilde karşılık alamamış karşılık almamasına rağmen çokta sevmiş salak ışte neyse.
Bu konuyu çok tartışıyoruz halada
artık yüz göz olmak istemiyorm bu konuyla ilgili ama aklıma gelmiyor değil HALA ONA Mİ AŞIK unutamadı mi...

Evliliklerde de derler bi sure sonra ask biter sevgi kalir diye e bu daha evlenmeden neden boyle demis

sevmek anneyede denilir kardeşede...seni bir kardeş gibide görebilir..başka birine aşık olduğunuda söyleyebilir..

Bencede
Bana göre nişanlınız sizden önce, çok büyük bir aşk yaşamış. O yüzden o aşkıyla şuan size hissettiklerini karşılaştırıyor ve size aşık olmadığını, bu saatten sonra da bir daha öyle bir aşk yaşayamayacağını düşünüyor. Dürüst bir nişanlınız var ama bunları söylerken bu kadar yıkıcı bir şekilde söylemeyebilirdi ya da en azından sizin için açık kapı bırakabilirdi.

hiç bi şekilde bana karşı kötü bi duygu hissettirmedi çok düşkün ilgili ne biliyim gayet iyi şarkılar söyler yazar.
Bilemedim rol mu yapıyor
yada kendi mi bilmiyor ne hissettiğini.
aşık değilim demek çok saçma...o kadarmı mantıklı bir adam...yani sana körkütük değilim demek istemiş.
yarın öbür gün sevgide yok demez inşallah. . .
tabii yalancı olup sevmediği halde bile sana aşığım diye destanlar yazan......istediğini aldıktan sonra AAA aşk bitti :KK57:diyen erkeklerde var...

Aşk ile sevgi arasında ne gibi farklar var? Yani insan sevmediği birine aşık olur mu? Ya da aşık olmadığı birini sever mi?
Nasıl anlıyorsunuz ben bu kişiye aşık mıyım, seviyor muyum diye? Bana biri anlatsın lütfen ciddi ciddi soruyorum.
Annemi seviyorum, sevgilime aşığım:):):)

X