aşk mi sevgi mi? kafam çok karışık

canım on sene önce olsa aşık olurdum dediyse evet aşkı çocukça görüyor olabilir yada o eski gençlik heyecanım kalmadı demek istiyor olabilir. ağır yazmışım adamcağız için şimdi düşününce o lafı da söylesiyse aşkı genç işi görüyor galiba. bu işler çok karışık onu srn tanıyorsun biz tanımıyoruz ki. iyice düşün taşın nasıl bi insan onu düşün ne demek istesiğini en iyi sen anlarsın.ama bu arada çok üstüne düşme senden de senin ona davrandığın gibi davranmanı bekliyormuşsun gibi bi izlenim almış böyle yapamam demeye çalışıyor olabilir
Evet yorum yapan kızların bile kimi aşk kimi sevgi daha önemli diyor. Ki erkek içinde oyledir kimi erkek sevgiye kimi aşka önem verir. Yada kimileri de neye önem verdiğini bilmez!
Aşki çocukça görüyor olabilir.
Tanıyorum uzun süredir hiç bir olumsuz yada eksik bi yanını görmedim.
Sanırım bakış acisi ile alakali bi durum.
Sevgi daha çok önemli olmalı ki onun hayatında öyle demiştir.
Önce ki yaşadığı duygu aşktı gelip geçti onlar çünkü sevgi geçmez yani umarım oyledir.
Kimin hayatında lisede o deli dolu yaşadığı aşk kaldı ki!

Evet yorum yapan kızların bile kimi aşk kimi sevgi daha önemli diyor. Ki erkek içinde oyledir kimi erkek sevgiye kimi aşka önem verir. Yada kimileri de neye önem verdiğini bilmez!
Aşki çocukça görüyor olabilir.
Tanıyorum uzun süredir hiç bir olumsuz yada eksik bi yanını görmedim.
Sanırım bakış acisi ile alakali bi durum.
Sevgi daha çok önemli olmalı ki onun hayatında öyle demiştir.
Önce ki yaşadığı duygu aşktı gelip geçti onlar çünkü sevgi geçmez yani umarım oyledir.
Kimin hayatında lisede o deli dolu yaşadığı aşk kaldı ki!
Aynen öyle canım o deli dolu aşktan yok demek istemiştir.
Erkekler biraz ketum oluyo benim sevgilim elimi bile tutmazdı seviyorum demezdi.
Sevmesem ne işim var senle derdi.Aşkın lafını etmezdi zaten. sonra evlendik maaşallah diyelim şimdi ölüyorum bitiyorum modunda. ne değişti hiçbişey ama kendini bana açmaya başladı. Erkekler bi garip canım ya sevmek de az buz bişey değil belki o da açılır ileride.

Giden aşk değil heyecan oluyor..amaaan ne bileyim tuhaf şeyler bunlar

Ama aşkı çabuk geçer, sonra sevgi kalır diyorlar. O nasıl oluyor acaba? Cidden ben anlamış değilim bu ayrımı:KK45:
Öyle bişey de yok, cabuk geçen şey hoşlantıdır ilk heyecandır aşk nasıl bitcek zamanla büyür tam tersi.insanlar kendi kendine kalıplara sokuyor aşk sevgi diye,ne saçmalık ya ! özgürce yaşamak varken. aşk hemen bitiyorsa bana göre aşk değildir.

Aşk ilk olarak elektirklenmeyle başlar aslında. Kiminin aylar kiminin yıllar sürer. maksimum 4-5 senedir. ki bu bile fazla çünkü bir noktadan sonra zihin ve beden aşık olmayı kaldıramaz. Eğer aşk süresi uzun sürerse kişide arızalar çıkmaya başlar. Aşk enerjisi geçici bir enerjidir ama sevgi bitmeyen bir enerji bence.

bu sorularla uğraşma,adam diğeriyle yaşayıp tüketemediği için öle sanıyor,ama ben insan olarak sevdiğim birine sonradan ki asla olmaz dedığim birine aşık oldum,nişanlında olur emın ol,bi evlenın gör bak nasıl olacak,ama o kızla tüketse ıyı olcaktı

Aynen öyle canım o deli dolu aşktan yok demek istemiştir.
Erkekler biraz ketum oluyo benim sevgilim elimi bile tutmazdı seviyorum demezdi.
Sevmesem ne işim var senle derdi.Aşkın lafını etmezdi zaten. sonra evlendik maaşallah diyelim şimdi ölüyorum bitiyorum modunda. ne değişti hiçbişey ama kendini bana açmaya başladı. Erkekler bi garip canım ya sevmek de az buz bişey değil belki o da açılır ileride.
Gerçekten biz kadınlar gibi değil erkekler.
Nişanlımda oyledir aşktan hiç bahsetmez ama seviyorum kelimesini çok söyler.
Ayy varya yüreğime su serpti yorumunuz :)
Birde yaşanmış örnekleri duyunca korkmuyor insan evet kötü birsey değilmis aşık olmadan sevmek diyor.
Çok ama çok sağolun :))

bu sorularla uğraşma,adam diğeriyle yaşayıp tüketemediği için öle sanıyor,ama ben insan olarak sevdiğim birine sonradan ki asla olmaz dedığim birine aşık oldum,nişanlında olur emın ol,bi evlenın gör bak nasıl olacak,ama o kızla tüketse ıyı olcaktı
Aynen öyle yaşadığını zannettiği acıyı aşk sanıyor. Ama kızla niye tüketsin yaşamadığı şeyi bende yaşasın öylesi daha güzel değil mi!o_O

bir kemik aynı yerden iki defal kırılmaz demiş can yücel.
nişanlınız o kemiği kırmış anlaşılan..

Aynen öyle yaşadığını zannettiği acıyı aşk sanıyor. Ama kızla niye tüketsin yaşamadığı şeyi bende yaşasın öylesi daha güzel değil mi!o_O
tatlım öle olmuyor işte,illa sokulan yerden iyileşmesi lazım ınsnaın,ama dedimya sabır evlenın inş hepsi silinir gider

X