- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
- Konu Sahibi ChocolateChips
hosgeldin gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum canım hangi duayı kaçtane okuycz sayı şartı varmı okuyabildiğimz kadarmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar benide eklermsiniz
canımbenim canın sagolsun okuruz evvel Allah sen canını sıkma yetistiririz kadir gecesine insallah.hayırlara vesile olsun canını sıkma bu ayın hürmetine insallah kavuscaz bıdıklarımıza
aaallllaaahhhııımmmmmmmm ççççççççooooookkkkkkkkkk istiyorum hayırlı saglıklı bebeklerım olsun.....kardeşleriminde olsunnnnnnn allahımmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum canım hangi duayı kaçtane okuycz sayı şartı varmı okuyabildiğimz kadarmı
bende bunu okuyayım ozaman canım günde kaç tane okursam yazıcammıcanım
71 kere Enbiya süresi
ENBİYA süresini, her kim yetmiş kere okursa , gizli korkulardan kurtulur, okumaya devam ederse Hak Teala kendisine Salih çocuk ihsan buyurur.
gunde 700 defa estağfirullah çekicez ve
arkasından
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn
bunu okuyoruz suan gülüm
7000 tane okuyup kadir gecesinde dua edelim diyoruz gülüm istediğine katılabilirisin
hoşgeldın canım..tabı kı ekledrım lısteye...allahım kavustursun bebeklerımıze bızı ıns
tabı canım ne yapar yapar yetıstırırım kadır gecesıne mubarek ayı kacıramambılıyosun daha cccoookkkk zor durumdayım olmama fıkrı benı bıtırıyo
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olacak insallah derdimizden büyük ALLAHIMIZ var canım benim.ESİNİN DEGERLERİ GÜZEL OLACAK İNSALLAH ONDAN SONRA BİR BAKMISSIN CİFTER CİFTER GELİMİSSSSSSSSSSS
bende bunu okuyayım ozaman canım günde kaç tane okursam yazıcammı
cookk haklısın canım inş inş inş canım benım cümlemızın gönlündekı muradını kabul buyurrur inş rabbım
Canim senin için okudum allah im tezzamanda hayirli evlat nasip etsin amiin..
yarın ChocolateChips(benım ) için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
10-eses07.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
11-tweety23...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
12-zumra11...............700 estegfirullah-71 enbıya suresi
13..............