- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Berirem
Vitae
Benim aşkpastam
Chocolata chips
Leybabyzk
Karakubara
İçin okudum. Hastanede vakit çok kalanida yarin okurum kismetse allaha emanet olun
Kızlaaar beni de alın aranıza:) Ama ben sadece okumak istiyorum çünkü henüz evli bile değilim hehe ama okumak isterim mübarek günlerde güzel olur
kabul ederseniz tabi
Senin icin okudum duani ettim canim Rabbim sana hayirli saglikli bi evlat nasip etsin tez zamanda insallah
canım senin için okudum Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallah,ikiz ikiz hayırlı,sağlıklı,imanlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh
OLey tamam
Bugün senin için okuyacağım sanırım o zaman her güne biriniz yanlış anlamadıysam haydi inşallah güzel bebekleriniz olur:)
ayyyyyy yerım bennnn bu tatlıları yaaaaaaa
Okuduum Allah kabul etsin 700 estağfirullah 71 Enbiya Suresi
ve bir de şunu okudum 7 kere :
"Hasbiyallahü la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arşil-azim"
İsteyen herkes okuyabilir güzel bir dua
Sitelerde şöyle yazıyor bakın:
Sabah-akşam 7 defa (Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arşil-azim) okuyana Allahü teâlâ, onun din ve dünya işlerinde yardımcı olur.
Anlamı:
Allaha güvendim (bana yeter) tanrı yoktur O vardır, ki ben de Ona bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.
Okudum bnde rabbim kabul etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah bizlerede versin balım bu tatlılıklardan insallahh
1-ChocolateChips
2-okulum
3-benımaşkpastam
4-vıtae
5-zumra11
katılmak ısteyen arkadaslarımız varsa 2 kişi daha lazım...haydın bu mübrek fırsatı kacırmayın
inş tatlım.....rabbım muradımızı tez zamanda versın hepimize inş
Aminn ecma_innnnn insallahhhhhhhhhh
böyle olalım insallah seneye bu zamanlar
yarın okulum için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
10-eses07.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
11-tweety23...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
12-zumra11...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
13-arclizzie................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
14................................
aaammmmmmiiiinnnn canımmmm
kımse katılmayacaksa bence bız aramızda paylasalım kızlar..zaman daralıyor
merhaba arkadaşlar, bende varım katılmak istiyorum. noolur dualarınıza benide ekleyin
Hamd olsun Rabbim verdiğin nimetlere içtiğimiz suya soluduğumuz havaya...
Sana Şükrümüz sonsuz Allahım !!! Sen rızkımızı kesme Sana olan şükrümüzü Esirgetme Yarabbim !!! (Âmin)
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin .. Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Ben katilirim ama çarsamba evime dönecegim...her gün nette giremiyorum...mesaj atarsaniz okuyacagim sayiyi okurum...allahim dualarimizi kabul etsin inş