aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

arkadaşlar bende varım beni de ekleyin kime ne zamn ne kadar okuyoruz paylaşıyormusunuz yoksa her kişi mi okuyor

merhaba canım hoşgeldın tamam senıde lısteye yazayım..hergun lıstedeki bir kişiye hepimiz okuyup bebegıne kavussun dıye dua edıyoruz..
allahım kabul eder inş..

merhaba canım hoşgeldın tamam senıde lısteye yazayım..hergun lıstedeki bir kişiye hepimiz okuyup bebegıne kavussun dıye dua edıyoruz..
allahım kabul eder inş..

yüce rabbim inşallah kabul eder canım benim. ben şuan reğl oldum 3.günüm 4 yada 5 gün sürüyor biter bitmez okumaya başlayacam inşallah okuyamadıklarımada okurum cnm

yüce rabbim inşallah kabul eder canım benim. ben şuan reğl oldum 3.günüm 4 yada 5 gün sürüyor biter bitmez okumaya başlayacam inşallah okuyamadıklarımada okurum cnm

inş canım tamam canım istersen estegfırullah ve enbıya suresının türkcesini okuyarak dua edebılırsın okuyunca buraya yazarsın o listedekı kişi için tamamlarız duamızı

bugun berirem için okuyoruz arkadaslar.....sırayla herkese dönücek dua...

1-berirem.....................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

2- vitae.....................700 estegrırullah-71 enbıya suresi
3 benımaşkpastam.....700estegrırullah-71 enbıya suresi
4-ChocolateChips.......700 estegrırullah-71 enbıya suresi
5-okulum..............700 estegrırullah-71 enbıya suresi
6-leylabyzk...........700 estegrirullah-71 enbıya suresi
7-agustos72........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
8-........................................
9-............................................

Son düzenleme:
1-berirem.....................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
okudum Allah en yakın zamanda hamilelik kıyafetlerini giymeyi bebişine kıyafetler almayı saglıklı hayırlı evlatlarının olmasını nasip etsin amin

berirem için ben okudum ALLAH ım kabul eylesiinn........

allah kabul etsın canım

allah kabul etsın canım...duana aaammmiiinnnnn diyorum......

berirem bak duanın en hasını aldın canım

canlarım duanın kac adet oldugu deıl sürekli olması önemli ve makbul

oyuzden aktif olmayan arkadasları lısteden cıkarıcam.....

bu kuralı herkes kabul ediyor mu????????

canlar ilk sırada ki arkadasımız için duamız bıttı

yarın ikinci sıradaki arkadasımız için okuyoruz duamızı

allahım dualarımızı kabul etsın inş

vitea için okudum allahım kabul etsın ...allahım ne muradın varsa versın...(ikiz versın inş...)

Canımm ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun Rabbim ne verirse ona razıyım hepimizin gönlündekini versin hepimizin kucağı mis kokulu bebklerimizle dolsun inşallah amin amin amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…