aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Bunu okuyoruz dmi canim hemen baslayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hergun lıstedekı kısı ıcın herkes dua okuyup okısıye dua edıyor sırayla yapıyoruz bu iş...

bugun sıra benımaşk pastamda...700 estegfırullah ve 71 enbıya suresı okuyoruz:KK34:

canımben okuyorum bu duayı günde 3 yada 7 kez ama kadir gecesine kadar 7000 tane okunacagını yeni duydum aslında aramızda bölüşüp kadir gecesine kadar 7000 e tamalayabiliriz 7 kişi olsak 1000 tane okumamız gerekecek.cok sagol canım verdiğin bilgiler için Allah kabul etsin amin

Canim bende facebookta bir grupta okuyorum.aslında onlar günde 280 taneyi 25 günde tamamliyolar ama ben geç gördüm simdi onlara yetişmeye calisiyorum :KK1: kadir gecesine kadar bitirecekler sonra dualanacak inşallah :KK16: amin canim cumlemizin duasini Allah kabul etsin insallah..rica ederim aslında hatimim olmasa burada da okuycam ama kadir gecesine yetistirmem lazim daha 16 cuzum var.her gun meryem suresini okuyorum.çokta sıkıştırmak istemiyorum.hepsi bitince sadece buraya yogunlasayim istiyorum :KK16: Allah kolaylik versin sizlere inşallah tekrar görüşmek üzere hayirli Ramazanlar kizlar :KK16::KK16:

merhaba canım hosgeldın:KK16: evet aslında okunabılır:KK16:

merhaba hosgeldın canım..tabııkı lısteye eklıyorum senıde:KK16:

allah kabul etsın canım:KK16:

canım duanı okudum allahım hayırlıs evlatlar versın kucagımızı bos bırakmasın inş:KK16:

allah kabul etsın canım:KK16:

:KK16::KK16::KK16::KK16:

[/QUOTE=karakus02;36118297]bugün ki arkadaşın duasını okudum ben de rabbim kabul etsin inşallah . onuda bizleride kavuştursun bebeklerimize[/QUOTE]
sagolun kızlar agzınıza saglık Allah kabul etsin Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin amin amin amin

Son düzenleme:
Canim bende facebookta bir grupta okuyorum.aslında onlar günde 280 taneyi 25 günde tamamliyolar ama ben geç gördüm simdi onlara yetişmeye calisiyorum :KK1: kadir gecesine kadar bitirecekler sonra dualanacak inşallah :KK16: amin canim cumlemizin duasini Allah kabul etsin insallah..rica ederim aslında hatimim olmasa burada da okuycam ama kadir gecesine yetistirmem lazim daha 16 cuzum var.her gun meryem suresini okuyorum.çokta sıkıştırmak istemiyorum.hepsi bitince sadece buraya yogunlasayim istiyorum :KK16: Allah kolaylik versin sizlere inşallah tekrar görüşmek üzere hayirli Ramazanlar kizlar :KK16::KK16:

anladım canım Allah kabul etsin bize söylediğin için Allahrazı olsun.bende Meryem suresini okuyorum suan 15. deyim.Allah kabul etsin insallah duaların bitince bekleriz canım Hayırlı ramazanlar canım:KK54:

Bende katilirim canlar..

bende katılırım canım eger tamam derseniz sayı cok olursa daha cabuk biter Kadir geceside duamızı ederdik isimlerimizi sayıp

Evet canim iyi dusundun hepimiz 1000 tane okusak kadir gecesine kadar biter Allahin izniyle ben varim

kızlar bende katılmak isterim..
şimdilik sayımız 4 kişiyiz...katılmak isteyenlerıde ekleyıp paylasalım....kadır gecesıde duasını ederiz:KK16::KK16::KK16:

Kızlar bende katilmak istiyorum ne yapıyoruz ne okuyorum

Kızlar bende katilmak istiyorum ne yapıyoruz ne okuyorum

merhabba canım hoşgeldın...evimize meleklerımız gelssın dıye hergun 1 kişiye hepimiz dua okuyup dua edıyoruz..
sırayla herkese okuyoruz nasıpse...bugun benım aşkpastam için 700 estegfirullah-71 enbıya suresı okuyoruz...cocugu olması için dua edıyoruz:KK16:

X