aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

evet gitmeyi düşünüyorum canım. bu ayda aşılama yaptırıcam sonra biraz ara vericem canım
canım yasın kactı ...inş bu sefer kı aşılamanla bebegın gelır..kendıme sevınemıyorum sıze sevınırım bende..

canım adet oldum bugün. tam gününde geldi. ama çok ağrım var.
çok üzüldüm canım...ama kendını bırakma benı aklına getır beterın beterı var inş bebegın gelıcektır bu aşılamayla..bol dua edelım inş..

canım zaten konustum ..eşimin paylasacagı kımse yok ben yıne burda annemle konusuyorum..ama o içine atıyo..dedım bana anlat duygularını benımle paylas üstesinden birlikte gelelım dıye ama düşünmemek için kendımı meşgül edıyorum dedı...bu konuyu konusursak daha cok psıkolojımı etkılıyo dedı bende bısey dıyemedım bu konuyu unutmaya mı calısmamız yoksa konusmamız mı iyi olacak bılemedım canım ya

oyy kuzumm benimm tatlıımmm ...sana birşey tavsiye edeyim bir danışmadan yardım alsanızz gerçekten çok faydasıı olurr...buu zor bir durummm atlatmak zorlu bir süreçtirr..bol bol dua ediyorum sanaaa...

oyy kuzumm benimm tatlıımmm ...sana birşey tavsiye edeyim bir danışmadan yardım alsanızz gerçekten çok faydasıı olurr...buu zor bir durummm atlatmak zorlu bir süreçtirr..bol bol dua ediyorum sanaaa...
canımsın saol canım..benımde aklımdan gecıyor ama dogru duzgun doktor bulmak zor bılıyosun...dengesız bırıne denk gelıp yalan yanlış tedavı eder dıye korkuyorum..allahrazı olsun canım ya...allahım kımseyı caresız bırakmasın cooookkk zorrr

sende sağoll canım benimm..tavsiye eden biri filan olursa mutlaka dğerlendir sen nerdeydinn...

Çok sağol bitanem. yaşım 29-30. daha 1 yıl oldu çocuk istemeye başlayalı. 5 aydır tedavi görüyoum. yolun çok başındayız diyebilirim. inşaallaah tez vakitte meleklerimiz gelir ve bizleri daha fazla bekletmez.

canım sizin durumunuz daha da zor ama istersen eşinin durumu biraz kendi içinde hazmetmesini bekle istersen. şimdi üztüne çok gitme. bi süre sonra eminim daha farklı olacaktır. erkekler için daha zor bi durum çünkü. sonrasında belki profesyonel yardım alabilirsiniz.

sende sağoll canım benimm..tavsiye eden biri filan olursa mutlaka dğerlendir sen nerdeydinn...
tamam canım aklımda zaten

yaslarımız yakınmıs..inş bebeklerımızde gelır...
evet benım iişim daha zor evlatlık al dıyor herkes..ama ben bunun için hazır deılım..
zaten üstüne gitmiyorum canım ama benımle de konusmuyor hıc napıcam bılmıyorum

hadı bakalım lıstemız tekrardan baslıyor.....

1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresı

2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

rabbım yüzümüzü güldürsün inş

canım yarından başlayalım mıı herkeser de görür hemm ...

Rabbim yardimciniz olsun canimm

Rabbim yardimciniz

bende katılmak isterım................

hadı bakalım canlar duamıza devam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

berirem nerelerdesın,ugramıyosun sekerim sayfamıza senıde eklerım lısteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…