- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.121
cok saol canım..destegın için..cccooooookkkkkkk zorrrr........
içimin nasıl yandıgını anlatamam canım.rabbım kımseyı evlatsızlıkla sınamasın inş..
rabbım hepimizin kucagını doldursun inş...evet eşime destek olamamak benı ıyıce yıpratıyor..benımle konusmuyo duygularını anlatmıyo...ne yapıcamı nasıl yardım edecegımı bılemıyorum...
canım benimm kimseleri sınamasın RABBİM..canım benim eşin de kendini suçlu hissediyordur öle bir psikolojiye bürünmüştürrr..canım al karşına güzelce konuşş ben sana destek olacam hep ne yapalım bu da bizim başımızda dert işte birlikte atlatacazz bir şekilde .çare bulacaz gibilerinden konuş...eşin in durumu çok daha zordurr ve rkekler içine atar o daha kötüü..
canım benimm üzüldüm şimdi ama ne yapalımmm elimizden gelei yapıyoruzzz...canım benim doktoara gidecek misin...canım adet oldum bugün. tam gününde geldi. ama çok ağrım var.
canım benimm üzüldüm şimdi ama ne yapalımmm elimizden gelei yapıyoruzzz...canım benim doktoara gidecek misin...
inşALALHH ALALH büyük bu sefer olurr canımm...evet gitmeyi düşünüyorum canım. bu ayda aşılama yaptırıcam sonra biraz ara vericem canım
canım yasın kactı ...inş bu sefer kı aşılamanla bebegın gelır..kendıme sevınemıyorum sıze sevınırım bende..evet gitmeyi düşünüyorum canım. bu ayda aşılama yaptırıcam sonra biraz ara vericem canım
çok üzüldüm canım...ama kendını bırakma benı aklına getır beterın beterı varcanım adet oldum bugün. tam gününde geldi. ama çok ağrım var.
canım yasın kactı ...inş bu sefer kı aşılamanla bebegın gelır..kendıme sevınemıyorum sıze sevınırım bende..
çok üzüldüm canım...ama kendını bırakma benı aklına getır beterın beterı varinş bebegın gelıcektır bu aşılamayla..bol dua edelım inş..
canım zaten konustum ..eşimin paylasacagı kımse yok ben yıne burda annemle konusuyorum..ama o içine atıyo..dedım bana anlat duygularını benımle paylas üstesinden birlikte gelelım dıye ama düşünmemek için kendımı meşgül edıyorum dedı...bu konuyu konusursak daha cok psıkolojımı etkılıyo dedı bende bısey dıyemedımbu konuyu unutmaya mı calısmamız yoksa konusmamız mı iyi olacak bılemedım canım ya
canımsın saol canım..benımde aklımdan gecıyor ama dogru duzgun doktor bulmak zor bılıyosun...dengesız bırıne denk gelıp yalan yanlış tedavı eder dıye korkuyorum..allahrazı olsun canım ya...allahım kımseyı caresız bırakmasın cooookkk zorrroyy kuzumm benimm tatlıımmm ...sana birşey tavsiye edeyim bir danışmadan yardım alsanızz gerçekten çok faydasıı olurr...buu zor bir durummm atlatmak zorlu bir süreçtirr..bol bol dua ediyorum sanaaa...
sende sağoll canım benimm..tavsiye eden biri filan olursa mutlaka dğerlendir sen nerdeydinn...canımsın saol canım..benımde aklımdan gecıyor ama dogru duzgun doktor bulmak zor bılıyosun...dengesız bırıne denk gelıp yalan yanlış tedavı eder dıye korkuyorum..allahrazı olsun canım ya...allahım kımseyı caresız bırakmasın cooookkk zorrr
inşALALHH ALALH büyük bu sefer olurr canımm...
canım yasın kactı ...inş bu sefer kı aşılamanla bebegın gelır..kendıme sevınemıyorum sıze sevınırım bende..
çok üzüldüm canım...ama kendını bırakma benı aklına getır beterın beterı varinş bebegın gelıcektır bu aşılamayla..bol dua edelım inş..
canım zaten konustum ..eşimin paylasacagı kımse yok ben yıne burda annemle konusuyorum..ama o içine atıyo..dedım bana anlat duygularını benımle paylas üstesinden birlikte gelelım dıye ama düşünmemek için kendımı meşgül edıyorum dedı...bu konuyu konusursak daha cok psıkolojımı etkılıyo dedı bende bısey dıyemedımbu konuyu unutmaya mı calısmamız yoksa konusmamız mı iyi olacak bılemedım canım ya
tamam canım aklımda zatensende sağoll canım benimm..tavsiye eden biri filan olursa mutlaka dğerlendir sen nerdeydinn...
Çok sağol bitanem. yaşım 29-30. daha 1 yıl oldu çocuk istemeye başlayalı. 5 aydır tedavi görüyoum. yolun çok başındayız diyebilirim. inşaallaah tez vakitte meleklerimiz gelir ve bizleri daha fazla bekletmez.
canım sizin durumunuz daha da zorama istersen eşinin durumu biraz kendi içinde hazmetmesini bekle istersen. şimdi üztüne çok gitme. bi süre sonra eminim daha farklı olacaktır. erkekler için daha zor bi durum çünkü. sonrasında belki profesyonel yardım alabilirsiniz.
canım yarından başlayalım mıı herkeser de görür hemm ...hadı bakalım lıstemız tekrardan baslıyor.....
1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresı
2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
rabbım yüzümüzü güldürsün inş
tamam canım yarın baslayalımcanım yarından başlayalım mıı herkeser de görür hemm ...
Rabbim yardimciniz olsun canimmtamam canım aklımda zaten
yaslarımız yakınmıs..inş bebeklerımızde gelır...
evet benım iişim daha zor evlatlık al dıyor herkes..ama ben bunun için hazır deılım..
zaten üstüne gitmiyorum canım ama benımle de konusmuyor hıc napıcam bılmıyorum
bende katılmak isterım................hadı bakalım lıstemız tekrardan baslıyor.....
1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresı
2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
rabbım yüzümüzü güldürsün inş
hadı bakalım canlar duamıza devamrabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
berirem nerelerdesın,ugramıyosun sekerim sayfamızasenıde eklerım lısteye
ben okuyorum duaları ama yazmıyorum...yazılmıyor dıyehadı bakalım canlar duamıza devamrabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
berirem nerelerdesın,ugramıyosun sekerim sayfamızasenıde eklerım lısteye