- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.161
menemenlık kac kavanoz yaptın canım,,,ayy ben tursuda ıyı deılım..tutturamıyorum ayarını canım :)KOLAY GELSİİNN YAVRUUUU ..ALALH ım bereketini de içine koysuunn..buzdolabını yanı güneş almıyor du oraya koyduumm hayırlısı bakalıım..kızlar turşu kuracam ben ilk defa da denenmiş tarifiniz vara berirseniz çook seviniriim..kornişon kuracamm sadece..netten buldum da bakalım nasıl olacak..
canıım 8 kavonoz olduu yete rherhalde bu sene ilk defa kendim yaptıım geçen seneittikçe kaynanm dan getiriyordum..turşu tamam canım ben bulduğum tariflere göre yapayımm..turşuyu da 1 lt kavanozlara kuracamm öle yapmışlar mantklı geldii 2 kişiyiz ..turşu açılınca zamanla tadını kaybedermiş ama kavonozlar küçük olduğu çin tadı ozulmadan biterr ...menemenlık kac kavanoz yaptın canım,,,ayy ben tursuda ıyı deılım..tutturamıyorum ayarını canım :)
allah razı olsun canım... rabbım kabul etsin ins. bende bugun musait olcam okucam ins.eymen için okuduum ALLAH ım kabul etsin inşALLAHH...
eymen için okuduum ALLAH ım kabul etsin inşALLAHH...
canıım 8 kavonoz olduu yete rherhalde bu sene ilk defa kendim yaptıım geçen seneittikçe kaynanm dan getiriyordum..turşu tamam canım ben bulduğum tariflere göre yapayımm..turşuyu da 1 lt kavanozlara kuracamm öle yapmışlar mantklı geldii 2 kişiyiz ..turşu açılınca zamanla tadını kaybedermiş ama kavonozlar küçük olduğu çin tadı ozulmadan biterr ...
amiinn canıım inşALALHHH..EVET AYNEN küçük kavanozlar yeterrr...uğraş şimdi sonra ağız tadıya yersin inşALLAH..alllah kabul etsın canım ıns
ooohhh ıyı yapmıssın canım..allah yedırmeyı nasıp etsın ıns..aynen ıkı kısı olunca kucuk kavanozlar yeter :)bende ugrasıyorum bakalım :) allahım eksık etmesın hiçbırseyımızı ıns :)
amiinn canıım inşALALHHH..EVET AYNEN küçük kavanozlar yeterrr...uğraş şimdi sonra ağız tadıya yersin inşALLAH..
amin inş. kızlar hep birlikte gulelim inş.
kimyager1508 duanı yaptım ALLAH KABUL ETSİN INS. OKULUM SENN İÇİNDE AKŞAM OKUCAM İNŞ. RABBİM KABUL ETSİNN1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresıduası edıldı
2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresıduası edildi
3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresiduası edildi
4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5- berirem.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
rabbım yüzümüzü güldürsün inş
1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresıduası edıldı
2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresıduası edildi
3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresiduası edildi
4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5- berirem.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
rabbım yüzümüzü güldürsün inş
Kizlar dualarimi tamamladim. Allah kabul etsinnbende bu akşam nasipse başlıyorum kızlar. bugün ve yarın eksiklerimin hepsini tamamlarım inşallaahhh.