aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

menemenlık kac kavanoz yaptın canım,,,ayy ben tursuda ıyı deılım..tutturamıyorum ayarını canım :)

Bir çok kimsenin farkında olmadığı en önemli dualadan biri de, özellikle çocuğu olmayan kimseler için Zekeriya (a.s.)’in yaptığı duadır. O şöyle dua etti: “Rabbim! Beni yanlız bırakma! Sen, varislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir)” (Enbiya: 89). Eğer bu duayı inanarak samimiyetle tekraralayarak dua edersen, bil ki Allah senin istediğini sana verecektir. Çünkü Yüce Allah Zekariya peygambere (a.s.) bu dua ile istediğini vermiş ve şöyle buyurmuştur: “Biz onun da duasını kabul ettik ve ona Yahya’yı verdik; eşini de kendisi için (çocuk doğurmaya) elverişli kıldık” (Enbiya: 90). O halde Yüce Allah peygamberleri için böyle acil bir şekilde dualarını kabul etmesinin sırrı nedir? Biz ise bazen Allaha dua ediyoruz, ama dualarımız Kabul olmuyor. Bu sorunun cevabı Allahın şu ayet-ı kerimesindedir: “Onlar (bütün bu peygamberler) , hayır işlerinde koşuşurlar, umarak ve korkarak bize yalvarırlardı; onlar, bize karşı derin saygı içindeydiler”(Enbiya: 90). Allah ne büyük hikmet sahibidir. Duanın kabul olmasının en önemli şartı hayra koşmak ve duada samimi olmaktır. O halde ey mümin kardeşim! sen de bunu hayatında uygulamalısın.
[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

menemenlık kac kavanoz yaptın canım,,,ayy ben tursuda ıyı deılım..tutturamıyorum ayarını canım :)
canıım 8 kavonoz olduu yete rherhalde bu sene ilk defa kendim yaptıım geçen seneittikçe kaynanm dan getiriyordum..turşu tamam canım ben bulduğum tariflere göre yapayımm..turşuyu da 1 lt kavanozlara kuracamm öle yapmışlar mantklı geldii 2 kişiyiz ..turşu açılınca zamanla tadını kaybedermiş ama kavonozlar küçük olduğu çin tadı ozulmadan biterr ...

eymen için okuduum ALLAH ım kabul etsin inşALLAHH...

alllah kabul etsın canım ıns

ooohhh ıyı yapmıssın canım..allah yedırmeyı nasıp etsın ıns..aynen ıkı kısı olunca kucuk kavanozlar yeter :)bende ugrasıyorum bakalım :) allahım eksık etmesın hiçbırseyımızı ıns :)

amiinn canıım inşALALHHH..EVET AYNEN küçük kavanozlar yeterrr...uğraş şimdi sonra ağız tadıya yersin inşALLAH..

1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresı duası edıldı

2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresıduası edildi

3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresiduası edildi

4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5- berirem.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

rabbım yüzümüzü güldürsün inş

kimyager1508 duanı yaptım ALLAH KABUL ETSİN INS. OKULUM SENN İÇİNDE AKŞAM OKUCAM İNŞ. RABBİM KABUL ETSİNN

bende bu akşam nasipse başlıyorum kızlar. bugün ve yarın eksiklerimin hepsini tamamlarım inşallaahhh.

mrb kızlar beni de katar mısınız dualarınıza bu ay adetim 3 gün gecikti adet günümden bir gün önce eve test yaptım2. çizgi silik bir şekilde çıktı adet günümde de aynısı oldu öğlene kadar bekledim sonra kan verdim değerim 5.29 çıktı bekleyelim dedi dr ama bugün sabah itibari ile adet oldum hakkımızda hayırlısı ben pko hastasıyım bir oğlum var 2. için çabalıyoruz ama olmuyor nasip beklemedeyiz.

o post: 36783443, member: 365819"]KUZULAR GÜN GÜN SIRA YAPIP OKUYORUZ KI DUA ZINCIRIMIZ OLUSSUN O KİŞİ İÇİN AMA SANIEIM OLMUYO
bende bu akşam nasipse başlıyorum kızlar. bugün ve yarın eksiklerimin hepsini tamamlarım inşallaahhh.
Kizlar dualarimi tamamladim. Allah kabul etsinn

canlar günaydıınn çikolatams snein için okudum bugün de beririm için okuyacağım ALLAH IM KABUL ETSİİN..BU ARADA Kızlar dün hastaneye gittik okuldan bir hocanın eşi yoğuun bakıma alındı. ona da dua edersenizz çook sevinirim..ailsine sabır versiin şifa versin diye dua eder misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…