aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Canim gunaydinn. Sonucunu ogrendin mi? Ayyy cok heyecanlanfimm. İnsaaalllahh pozitiftirt

okulum 36663929 .!.:
ben okumuştum ama secde nedir ilmyordum tilavet secdesi gerekiyrmuş bazı yerlerde ugün tekrar başlıyorum o vakiittt..ALLLAH razı olsun canım....
Canim bende okumustum temmuzun 15'ince bitmişti. O ay gebelik olmadi. Rabbim nasip eder insaallaahhh.

azooo nettin kız cvp ver..
nede olursa kabulumuz ALLAH tan gelen herşeye razıyız..
rabbim yardımcımız olsun..

azap cicegi güzel haberlerle gel insallah canım okulum bugün hsg cekilcektin insallah sende güzel haberlerle gelirsin canım

azapçiçegim
okulum
naptınız kızlar guzel haberlerle gelin ...sizi merakla beklıyorum

HANIMLARR TEŞEKKÜR EDİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİNNNN..CANLARR AKŞAMA KADAR HASTANE DE İDİM YENİ İMKANIM OLDU NNETE GİRMEYEE..HSG ÇEKİLDİM ÇOOK ŞÜKÜR HİÇBİ SIKINTIM YOKMUŞŞ TÜPLER AÇIK TIKANIKIK YOOK DEDİİ DOKORR...HAIRLISI BAKALIM KIZLARR HİÇ ACI FİLAN OLMADI SADECEE AMELİYAT ÖNLÜĞÜ GİYİRİLİP TEKERLEKLİ SANDALYA İLE AMEİYATHANEYE GİTMEK ENİ ÇOOK ÜRKÜTTÜÜ....AMA SOAĞOLSUN DOKTORLAR ÇOOK İYİYDİİ...

Ohh cok şükür canim. Geçmiş olsun hadi gözün Aydin :))

Canim bende okumustum temmuzun 15'ince bitmişti. O ay gebelik olmadi. Rabbim nasip eder insaallaahhh.
bende okumuştum şimdi tekrar başladı hayırlısı bakalıımmm..inşALLAH SENDEN BU AY güzel haberler alacaz tatlım..

Ohh cok şükür canim. Geçmiş olsun hadi gözün Aydin :))

çookk sağol canımm ..çok şükürr geçti gittiii....teşekkür ediyorum..

canım cooookkkk sevindim hıcbır sorun olmamasına hadı ıns bebegın gelıccek kuzum nasıpse rabbım yüzünü güldürsün inş

[OUOTE="okulum, post: 36682184, member: 433889"]canım yapma yapma tam zamanı geliinn öle yapp ..[/QUOTE]
Bugun 12. Gün amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…