- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 39
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.141
ben okuyorum duaları ama yazmıyorum...yazılmıyor dıye
sırayla okuyalım bece de ve yzalım okuduğumuzuu...bu gün başladııkkk kızlaaarrr...
kimyager için okudum allah kabul etsın amınnnnhadı bakalım lıstemız tekrardan baslıyor.....
1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresı
2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
rabbım yüzümüzü güldürsün inş
okulum için okudum allahım hayırlı evlatlar nasıp etsın amınnnnhadı bakalım lıstemız tekrardan baslıyor.....
1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresı
2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
rabbım yüzümüzü güldürsün inş
allah kabul etsın tatlım..rabbım yüzünü güldürsün inş...yüzümüzü güldürsün inşokulum için okudum allahım hayırlı evlatlar nasıp etsın amınnnn
ALLAH ım razı olsuun canıımmm benim ağzına sağlıkkokulum için okudum allahım hayırlı evlatlar nasıp etsın amınnnn
kimyager canıım senin için okuduumm gönderdim ALALH ım kabu etsin..
kımyager okudum allahım kabul etsın canım bebegıne kavustursun senı inş
kimyager için okudum allah kabul etsın amınnnn
amin canım inş ...rabbım yüzümüzü güldürsün inşAllah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşaaalllaahhhhh. bu ay ki aşılamamda bebişim gelir. bu ay hepimize uğurlu gelir inşaallaaahhhh
ayyy sorma canım bende bugun basladım yapmaya :) bence gunes görmeyen bıyer bul mutfakta yada serın balkon varsa orda sakla derım....kendim için okudum ALLAHım kabul etsin inşALLAH....KIZLARR 2 GÜNDÜR MENEMENLİK LE UĞRŞIYORDUM DA BN BUNLARI NERDE SAKLASAM ACABAA..EVİM ÇOOK SICAKK KİLER GİBİ YER DE YOOKK DOLAPTA MI SAKLASAM OKSA MUTFAKTA güneş görmeuen yerde mii..
KOLAY GELSİİNN YAVRUUUU ..ALALH ım bereketini de içine koysuunn..buzdolabını yanı güneş almıyor du oraya koyduumm hayırlısı bakalıım..kızlar turşu kuracam ben ilk defa da denenmiş tarifiniz vara berirseniz çook seviniriim..kornişon kuracamm sadece..netten buldum da bakalım nasıl olacak..ayyy sorma canım bende bugun basladım yapmaya :) bence gunes görmeyen bıyer bul mutfakta yada serın balkon varsa orda sakla derım....
ALLAH razı olsun canıımm benimm ağzına sağlık..okulum senın ıcın okudum allah kabul etsın canım....