aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

kimyager için okudum allah kabul etsın amınnnn

1-kimyager1508............................700 estegfirullah-71 enbıya suresı

2-okulum.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

3-eymen4545..................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

4- ChocolateChips............................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5- berirem.........................................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

rabbım yüzümüzü güldürsün inş

okulum için okudum allahım hayırlı evlatlar nasıp etsın amınnnn

kendim için okudum ALLAHım kabul etsin inşALLAH....KIZLARR 2 GÜNDÜR MENEMENLİK LE UĞRŞIYORDUM DA BN BUNLARI NERDE SAKLASAM ACABAA..EVİM ÇOOK SICAKK KİLER GİBİ YER DE YOOKK DOLAPTA MI SAKLASAM OKSA MUTFAKTA güneş görmeuen yerde mii..

ayyy sorma canım bende bugun basladım yapmaya :) bence gunes görmeyen bıyer bul mutfakta yada serın balkon varsa orda sakla derım....

ayyy sorma canım bende bugun basladım yapmaya :) bence gunes görmeyen bıyer bul mutfakta yada serın balkon varsa orda sakla derım....
KOLAY GELSİİNN YAVRUUUU ..ALALH ım bereketini de içine koysuunn..buzdolabını yanı güneş almıyor du oraya koyduumm hayırlısı bakalıım..kızlar turşu kuracam ben ilk defa da denenmiş tarifiniz vara berirseniz çook seviniriim..kornişon kuracamm sadece..netten buldum da bakalım nasıl olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…