- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.101
canım cok sevindim gözün aydın bende nisanda cektirmiştim 3 ay sonra hamiş kaldım.hsg den sonraki 6 ay içinde hamile kalma sansı artıyormus.hadi bakalım yakında müjdeni alırız insallahHANIMLARR TEŞEKKÜR EDİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİNNNN..CANLARR AKŞAMA KADAR HASTANE DE İDİM YENİ İMKANIM OLDU NNETE GİRMEYEE..HSG ÇEKİLDİM ÇOOK ŞÜKÜR HİÇBİ SIKINTIM YOKMUŞŞ TÜPLER AÇIK TIKANIKIK YOOK DEDİİ DOKORR...HAIRLISI BAKALIM KIZLARR HİÇ ACI FİLAN OLMADI SADECEE AMELİYAT ÖNLÜĞÜ GİYİRİLİP TEKERLEKLİ SANDALYA İLE AMEİYATHANEYE GİTMEK ENİ ÇOOK ÜRKÜTTÜÜ....AMA SOAĞOLSUN DOKTORLAR ÇOOK İYİYDİİ...
canım bencede bekle bazılarınınki 17. günde hatta bazısınınki 20. günde cıkmısBugun 12. Gün amaaaa olsa cikardi
inşaallaahh canımm inşaallaahhhcanım bencede bekle bazılarınınki 17. günde hatta bazısınınki 20. günde cıkmıs
canım cok sevindim gözün aydın bende nisanda cektirmiştim 3 ay sonra hamiş kaldım.hsg den sonraki 6 ay içinde hamile kalma sansı artıyormus.hadi bakalım yakında müjdeni alırız insallah
Kizlar eczaneden erken gebelik testi alip yaptim fakat tek çizgi cikti
sağooll canııım beniimm hayırlısı bakalım kafamdaki soru şaretleri gitti daha rahatıımm şimdiiii...
dur bakalım canım ya, iyi düşün iyi olsun..inş gelmiştir bebegın...
iyi işte canım kafan rahatsa tamam,hıcbır sorun yok demek kı ..eşinin sonucları nasıldı canım
hayırlı günler canlar nasılsınız...
dualarımızı edıyormuyuz..tekrar lıste sırasına mı dönelim..herkes nereye gıtt
Aleykum selam canim. Bencede liste olusturalim. Ben varimmm
Ben Vadim liste için canlarrrtamam ozaman lısteye gırmek ısteyenlerı yazalım..kıme kım okuyo bılelım bence :)
dur bakalım canım ya, iyi düşün iyi olsun..inş gelmiştir bebegın...
iyi işte canım kafan rahatsa tamam,hıcbır sorun yok demek kı ..eşinin sonucları nasıldı canım
csnım benim sağolasın..eşimde ileri hızda sorun var az demşti doktor vitamin vermişti ..başka doktor normal yeterli demiştiii..hayırlısı bakalım..kızlarr ben de varımm liste yapalım okuyalımm....
Ben Vadim liste için canlarrr
canım adet olmadın demi ben umutluyum inşallah..Kan testi yaptirdim bugün sonuç negatiff
canım adet olmadın demi ben umutluyum inşallah..
ÇİKOLATAMM ALLAH ım yar ve yardımcın olsun gerçekten zor bişr sınav ama ALALH tan başkası bilemez ne olacağını..bol bol dua edecezz ...sen çalışıyor muydun canım..
CANİM BENİMMM UZULMEYİN NOOLLUUURRRR
TAHMİN EDEBİLİYORUMMM COK ZOR BİR DURUM. AMA RABBİMİN KUDRETİN UMİT KESİLMEZZZ. BİLİYORSUN Kİ RABBİM OL DEDİKTEN SONRA HRRSEY OLUR. HEP BERABER DUA EDİCEZ CANİMM. ONA SİGİNİCAZZZ. İNSAAALLAAHHH SANADA HAYİRLİ BİR EVLAT NASİPPP EDECEKTİRRR. SEN SAKİN DURMAYA CALİS, EMİNİM Kİ ESİN COK DAHA KOTUDURR. BUNU ATLATMASİNA YARDİMCİ OLMAN GEREKİYOORRR. ASLİNDA SENİN İSİN DAHA ZOR HEM KENDİNİ HEM ESİNİ TESELLİ ETMEKKK. AMA KADİNLAR DAHA GUCLUUU. RABBİM YAR VE YARDİMCİNİZ OLSUNNN
Kan testi yaptirdim bugün sonuç negatiff
canım adet olmadın demi ben umutluyum inşallah..
ÇİKOLATAMM ALLAH ım yar ve yardımcın olsun gerçekten zor bişr sınav ama ALALH tan başkası bilemez ne olacağını..bol bol dua edecezz ...sen çalışıyor muydun canım..
cok saol canım..destegın için..cccooooookkkkkkk zorrrr........
içimin nasıl yandıgını anlatamam canım.rabbım kımseyı evlatsızlıkla sınamasın inş..
rabbım hepimizin kucagını doldursun inş...evet eşime destek olamamak benı ıyıce yıpratıyor..benımle konusmuyo duygularını anlatmıyo...ne yapıcamı nasıl yardım edecegımı bılemıyorum...
canım dur bakalım daha adet olmadınsa sorun yok..inş bebegın gelmıstır tatlım