- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.041
İnş. Canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzular nasılsınız...düğün vardı gelemedım ama burdayım :) dualarımıza devam...
rabbım yüzümüzü güldürsün inş
kızlarr merhabaaa ..kotam dolmuştu giemedimm bugün geldi canıım kotaaammm...duayı hepimiz adına mı ediyoruuzz .öpüyorum hepinzii çokk özlendinizz hanımlaarr....
tamam canım bende bugün abdest aldım başlıyacam artııkk...ALLAH IM KABUL ETSİN inşaALLAH...Selam canim. Ben hepimiz adina ediyorumm
Kizlar bugün benim asilamadan sonraki 8. GGünüm ama hic belirtim yok (( sanirim tutmadi
allahım kabul eder inş canımSelam canim. Aynen devamm
ayyy ıns bebegın gelmıstırde sevınırız burda :)Kizlar bugün benim asilamadan sonraki 8. GGünüm ama hic belirtim yok (( sanirim tutmadi
tamam canım bende bugün abdest aldım başlıyacam artııkk...ALLAH IM KABUL ETSİN inşaALLAH...
CANIM BEİM İLLA BELİRT OLACAK DİYE Bİ ŞEY YOKKİİİ...BEKLE BAKALIMM SEN NE ZAMAN TEST YAPMAN LAZIM..
ayyy ıns bebegın gelmıstırde sevınırız burda :)
Ne bileyim canım herkes şu belirtiyi yaşadım, şöyle oldu falan diyor yaa onun için umutsuzluğa kapılıyorum. Tabi hayırlısı olur inşaallah. Canım en erken cuma - cumartesi falan yaptırmam lazım. ama pazartesine kadar beklicem. yani adet günüme kadar.
hadii güzel haberlerle gel canım benimmm umutla bekliyoruumm...
inşaallah canım. sen neler yapıyorsun?
inşALLAH CANIMM...BENDE ADET BİTTİ PERŞEMBE RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEM ONU BEKLİYORUUMM VALLA....HAYIRLISI İLE ATLATAM BİRR ..
aamminnn canım ammminnnn...allahım bebek isteyen herkseın dualarını kabu etsın amınnnnnnnnnnn
selamm canımmm. sen nasılsın?selamlar nasılsınız canlar