aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

EVET HZ ZEKERİYYA DUASINA DEVAM HANIMLAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: LİSTEMİZZZZZZ

1-ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:allahım kabul etsın ıns:emir_bebek:

2-benimaşkpastam......700 estegfırullah-71 enbıya suresı :nazar: yavrusunu saglıkla kucagına alsın ıns:nazar:

3-okulum ...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı:emir_bebek:

4- eymen 4545...........700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:

5-kimyager1508.........700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:

6- berirem..................700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:

7- azapçicegim...........700 estegfırullah-71 enbıya suresı:emir_bebek:

KATILMAK İSTEYEN ARKADASLARIDA BEKLERIZ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende katılmak istiyorum arkadaşlar benıde listeye alırmısınız:emir_bebek: bende uzun yıllardır pko luyum tedaviler tedaviler yıprandım bende tabi ama umudumu kaybetmıyorum alllahın izniyle rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inş:KK19:

bende katılmak istiyorum arkadaşlar benıde listeye alırmısınız:emir_bebek: bende uzun yıllardır pko luyum tedaviler tedaviler yıprandım bende tabi ama umudumu kaybetmıyorum alllahın izniyle rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inş:KK19:

hoş geldin canım. Tez vakitte bebişine kavuşursun inşaallaahh :KK52::KK52:

s.a duamı okudum canlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 roseens hg aramıza bacım senin adınıda söyledim ALLAH kabul etsin adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş

hosgeldın canım...tabı kı senıde eklerız lıstemıze...

s.a duamı okudum canlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 roseens hg aramıza bacım senin adınıda söyledim ALLAH kabul etsin adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş

allah kabul etsın canım...rabbımm kucagımızı doldursun inş..

kızlar ben listeyi tamamladım hepiniz için dua ettim Allah listedeki herkezi hamiş görmeyi nasip etsin:KK70::KK70::KK70: :nazar::nazar::nazar:Dualarınızı lütfen esirgemeyin bendende saglıkla kucagıma alayım :KK68:Allah yardımcınız olsun

allah kabul etsın canım...rabbım bızımde kucagımızı doldursun sanada saglıklı dogumlar nasıp etsın ıns...

günayyyydddıııııııınnnnnnnnnllllllllllaaaaaarrrrrrr :KK73::KK73::KK73:

hayırlı cumalar canımmm

günaydınnnnnnnnnn cumanız mubarek olsunnnnnnnnnn

hayırlı cumalar canımmm

hoşbulduk:KK52:aminn rabbim kabul etsin canım ağzına sağlık :KK36:

Merhaba kozlar napionsunz... Ben şehir disindaydim nete giremedim okuyamadim bi kacgun ama telafi etcem inş. Okuyan herkesden allah razi olsun... Rabbim okumalarini kabul etsin inş.

kızlarr merhabaaa ..kotam dolmuştu giemedimm bugün geldi canıım kotaaammm...duayı hepimiz adına mı ediyoruuzz .öpüyorum hepinzii çokk özlendinizz hanımlaarr....

kuzular nasılsınız...düğün vardı gelemedım ama burdayım :) dualarımıza devam...
rabbım yüzümüzü güldürsün inş

X