- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
tamam canım gördüm. o zaman sıra azapçiçeğinde. listemiz bitince toplu okumalara geçiyoruz değil mi?
tamam o zaman cevaplara göre hareket edelim. bi günde listemize toplu olarak meryem suresini okuyalım mı?herkes ne derse ben uyarım canım...herkes fıkrını soylesın
tabı kı olur...kızlarda gelsın karar veririz tatlımtamam o zaman cevaplara göre hareket edelim. bi günde listemize toplu olarak meryem suresini okuyalım mı?
Ev
Evet biraz tuzlu maalesef canım. Rabbim hem maddi hem manevi olarak kimseyi bekletmesin. Bu ay benim doğum günüm. Allahım inşaallah bana hediye olarak meleğimi gönderir
evet bugün son diye biliyorum ama kimin olduğunu bilmiyorum. sonradan birileri de listeye eklenmek istemişti ama ne oldu onuda bilmiyorum. Cholate bize yardımcı olabilir sanırım. listeyi güncelliyordu.
listemiz bitince de hergün hepimize okuyacağız canım.
Slm arkadaşlar nasilsinz. Ben dun okudum siradaki arkadaş için Allah kabul etsin inş. Bide yasin sayfası actim ama tek basima içim rahat etmedi buradaki listeyi oraya tasimak istiyorum hepimize olunsun olurmu canlar
Ben herşeye uyariz toplu olarak
1. MERYEM OKUYABİLİRİZ
2. YASİN OKUYABİLİRİZ
3. FETİH OKUYABİLİRİZ
4. 707 YA VARİS CEKEBİLİRİZ
5. YUSUF SURESİ OKUNABİLİR
6. CEVSEN PAYLASABİLİRİZ
7. ASAB-İ BEDİR PAYLASABİLİRİZ
BUNLARİ SİRA İLE YAPABİLİRİZ EGER İSTERSENİZ. 700 İSTİGFAR DUAMİZİ YAPARİZ ARKASİNDAN BİR TANESİNİ YAPARİZ NE DERSİNZ KİZLAR. TOPLU DUA YAPTİGİMİZ İCİN İCİMİZDEN BİRİ O AN O SAMİMİYETİ YAKALARSA RABBİM ONUN YUZU SUYU HURMETİNE HEPİMİZE İNS. BEBİSLERİMİZİ VERİR.
Herşey bebislerimiz icingüzel paylaşım olmuşş ben varım kızlaarr uyarım ..ALALH ım kabul etsin yeter kii..bugünün laleaslan için okudum gönderdim ALLAH ım kabul etsiin...bu arada yasin sayfan da hayılı olsun teşekkürler bizleri de paylaşmısıınn sağol canım aklımda yasin in okuyacamm senin için..
bu arada kızlarr yarın kayseri ye gidiyorum hacamat için ordan da kırşehi e gececm yakın bi arkadaşımın kınası var yarın giremem cumaya inşALLAH KLIMDA İKEN YAZAYIM DEDİİMM..
inşALAH CANIIM etmme mii ol bol hepimize ederiiimm...tamma okuyunca yazarım..Herşey bebislerimiz icintam cnm saol okuduğunda bildirirsin. Hepimizin adina okunacak inş. Liste bitsin basliyalim ozm hayirli yolculuk şimdiden yolda bol bol dua et cnm yolcunun duasi kabul olurmus
slm kızlarrr bana aşkpasdamdan başka kimse dua etmedimi
ben dün kendime okudum ALLAH kabul etsin inş
bu gün yum takibine gitim yum 16 olmuş yarın yine gidecegim eger 18 olduysa cat ignesi verecek inşş yarın 18 olur inşş yok eger 18 olmazsa 1800 liram boşa gidecek aşı iptal olacak bol duaya ihtiyacım var canlarhepicinizi öpüyorum
Allah kabul etsin amin Allah en yakin zamanda sanada nasip etsin amin amin amin agzina saglik canim
bu gün yum takibine gitim yum 16 olmuş yarın yine gidecegim eger 18 olduysa cat ignesi verecek inşş yarın 18 olur inşş yok eger 18 olmazsa 1800 liram boşa gidecek aşı iptal olacak bol duaya ihtiyacım var canlarhepicinizi öpüyorum
ayyy inşaallah büyür canım. bugün ekstra dua edicem sanabende bugün takibe gittim benimkiler daha yeni büyümeye başlamıiş. pazartesi 10'du 12 olmuş. ama 10 mm'likte 2-3 tane vardı. cumartesi tekrar gidicem kontrole. sen de iğne mi kullanıyorsun? günlük kaç doz alıyorsun? ilk aşılaman mı? ayyy çok soru sordum galibaa
slm canım aşılama mı olacaksın inşallah hayırlısı olur hakkınızdan
yumurtalardan en az 1 tanesi büyür mutlaka benim tek yumurtam gelişmişti iğneyle aşılamam tuttu fakat düşük yaptım
inşallah senin aşılamanda tutar
sağol aynen canım kesesi gelişemedi adettinn kaçıncı günündesinevet canım aşılama olucam şuan yumurta takibindeyim. benimde ilk aşılamam olacak. şuan en büyük yumurtam 12 mm olmuş. cumartesi tekrar kontrolüm var.
ayyy çok geçmiş olsun canım. neden düşük oldu ki? kimyasal gebelik miydi?
sağol aynen canım kesesi gelişemedi adettinn kaçıncı günündesin