aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

aminnn inş canım
demk dügüne gideceksin ohh miss miss iyi eglenceler canım kendine bebişini dikat et gülüm
inşş canım benim inşş
gelir bebegim benimde aşılama olcam her gün yum takibine gidiyorum çok yoruldum çokk :KK43:
2 tane 14 1 tane 13 olmuş hayrlısı inş
Ayyy canimm bende bu ay asilama olucam. Bugun kotrolum vardi. Henuz 10 mm olmus. İgnenin dozunu arttirdi. Carsamba yine kotrolum var. Buyumesine gore yine doz ayari yapilip tekrar kontrol var. Ta ki istenilen boyuta gelene kadar. İnsaallah yumoslarimiz guzel guzel buyur sonrasinda da guzelce dollenip bebisler gelir:KK66::KK66: aminnnnn

kızlar yazamadım kusura bakmayın
eymen,vitae,kimyager üçünüz için de okudum kızlar Allah kabul etsin.
eymen cim inşallah aşılaman tutar hamiş olursun.yasin almak istedim ama okuyamıyorum şuan.Yarında misafirlerim gelicek alamadım canım
Vitae canım Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kimyager canım Rabbim tez zaman da sanada Anne olabilmeyi nasip etsin inşallah
Aminnn canimmmm

kimyager bacım duanı okudum RABBİM kabul etsin inş aMİN DE bacım
1 tane meryem 1 tane amenuresulu 2 tane fatiha RABBİM ellerimizi boş cevirmesin inşş
aşılama olan arkdşlar şimdi vaktim olmadı cvp veremiyorumö yarın uzun konuşuruz RABBİM emeklerimizi boşa cevirmesin inşşşşşşşşşşşş

Ayyy canimm bende bu ay asilama olucam. Bugun kotrolum vardi. Henuz 10 mm olmus. İgnenin dozunu arttirdi. Carsamba yine kotrolum var. Buyumesine gore yine doz ayari yapilip tekrar kontrol var. Ta ki istenilen boyuta gelene kadar. İnsaallah yumoslarimiz guzel guzel buyur sonrasinda da guzelce dollenip bebisler gelir:KK66::KK66: aminnnnn
AMİN İNŞALLAH canım benimm ALLAH ım yar ve yardımcın olsunn...aşılama için iğne tedavisimi oluyorr en de bu ay rahim filmi sonra aşılama herhaldee...o yüzden sorduum...

AMİN İNŞALLAH canım benimm ALLAH ım yar ve yardımcın olsunn...aşılama için iğne tedavisimi oluyorr en de bu ay rahim filmi sonra aşılama herhaldee...o yüzden sorduum...

aminnn canımm. ben 3 ay klomen tedavisi gördüm yumurtalar büyüdü fakat gebelik olmadı. sonrasında temmuz ayında rahim filmi çekildim temiz çıktı. bu ay da aşılamaya geçtik. aşılamada doktorum iğne ile yumurta büyütmesi yapıyor. çünkü iğne ile daha yavaş fakat daha çok ve daha sağlıklı yumurtalar elde ediliyormuş. ve hamilelik şansı artıyormuş. klomende 1-2 yumurta oluşuyor. aşılama maddiyata dayandığı için ben iğneyi tercih ediyorum dedi.

kimyager bacım duanı okudum RABBİM kabul etsin inş aMİN DE bacım
1 tane meryem 1 tane amenuresulu 2 tane fatiha RABBİM ellerimizi boş cevirmesin inşş
aşılama olan arkdşlar şimdi vaktim olmadı cvp veremiyorumö yarın uzun konuşuruz RABBİM emeklerimizi boşa cevirmesin inşşşşşşşşşşşş

aminnn canımmmm. Rabbim kabul etsin. Tüm herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşaalllaaahhh. bizde belki birbirimize vesile oluruz. Allah hepinizden razı olsun. göbişleriniz bebişlerle dolsun :KK66::KK66:

aminnn canımm. ben 3 ay klomen tedavisi gördüm yumurtalar büyüdü fakat gebelik olmadı. sonrasında temmuz ayında rahim filmi çekildim temiz çıktı. bu ay da aşılamaya geçtik. aşılamada doktorum iğne ile yumurta büyütmesi yapıyor. çünkü iğne ile daha yavaş fakat daha çok ve daha sağlıklı yumurtalar elde ediliyormuş. ve hamilelik şansı artıyormuş. klomende 1-2 yumurta oluşuyor. aşılama maddiyata dayandığı için ben iğneyi tercih ediyorum dedi.
sağol canım beniimm..pekii ne kadara maloluyoorr..iğneer dahil..birde normal kadın doğumcu mu yapıyoorr..çook soru canım hakkını hell ett..inşALAH GÜZEL SONUÇLANACAKK..

sağol canım beniimm..pekii ne kadara maloluyoorr..iğneer dahil..birde normal kadın doğumcu mu yapıyoorr..çook soru canım hakkını hell ett..inşALAH GÜZEL SONUÇLANACAKK..

ayyy canımm aşk olsun ne çok sorusu :KK66::KK66: canım ben kullanıma hazır gonal f 450 ul'lik iğne kullanıyorum. fiyatı 350 tl. ilk bana doktorum 50 ul ile başlattı. 6 gün 50 ul kullandım. dün kontrole gittim. (gerçi asıl kontrolüm cumartesiydi ama gidemedim iş seyahatindeydim) yumurtalar büyümeye başlamış. dozunu 62.5 ul'ye çıkardı ve çarşamba tekrar kontrole çağırdı. büyümeye göre doz ayarı yapacak. bu arada ilk iğne bitmiş olacak ve 2. iğneyi alacağım. yani 2. 350 tl'yi vericem. sanırım o yeterli olur. iğne için toplamda 700 tl vermiş olucam. aşılamada 800 tl benim hastanemde sperm yıkaması falan dahil. ben özele gidiyorum. ama devlette iğneleri ve aşılamayı devlet karşılıyormuş. yani işin özeti iğneler ve aşılama 1500 tl. tabi şimdilik başka bişey çıkmazsa.:oops::oops:

Canlar merhaba hepinize. Site değişmiş allak bullak olmuş resmen konuları bulamıyorum. Benim okumadığım arkadaşlar var onlara mutlaka okuyup haber ederim burdan. Bu aralar bulantı ve ağrı oluyor o yüzden çalışmaya bile zorlanıyorum okuyamadıklarım kusura bakmasın lütfen telafi edicem

Ayrıca benim için dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin inşallah en kısa zamanda amin amin amin dert görmeyin hiç

ayyy canımm aşk olsun ne çok sorusu :KK66::KK66: canım ben kullanıma hazır gonal f 450 ul'lik iğne kullanıyorum. fiyatı 350 tl. ilk bana doktorum 50 ul ile başlattı. 6 gün 50 ul kullandım. dün kontrole gittim. (gerçi asıl kontrolüm cumartesiydi ama gidemedim iş seyahatindeydim) yumurtalar büyümeye başlamış. dozunu 62.5 ul'ye çıkardı ve çarşamba tekrar kontrole çağırdı. büyümeye göre doz ayarı yapacak. bu arada ilk iğne bitmiş olacak ve 2. iğneyi alacağım. yani 2. 350 tl'yi vericem. sanırım o yeterli olur. iğne için toplamda 700 tl vermiş olucam. aşılamada 800 tl benim hastanemde sperm yıkaması falan dahil. ben özele gidiyorum. ama devlette iğneleri ve aşılamayı devlet karşılıyormuş. yani işin özeti iğneler ve aşılama 1500 tl. tabi şimdilik başka bişey çıkmazsa.:oops::oops:

ayy çook sağooll canıım benimm..uyy tuzlu imiş yav..ALAH ım sonunu hayr etsin de veririz ne yapalım..ALALH ım SONUCUNU HAYR ETSİN MUTLU OLASIN ALDIĞIN SONUÇLA CANIM BENİMM.
AYRICAA bugün liste bitiyorr değil mii yrından tibaren herkese dua ediyoruuzz değil mii..

kızlar azapçiçeği için daha okuyamadım gece okurum inşallah.Bir de ondan sonra kim vardı 1234 anne arkadaşmı vardı acaba???bu arkadaşta listedeydi dimi?Ondan sonrada onun için okurum.Ama haber veremicem misafirlerim gelicek bugün.Hafta sonuna kadar gelemicem canlar.Siz listeye bensiz devam edin.Sonra kaldığımız yerden devam ederiz inşallah.Allaha emanet olun

ayy çook sağooll canıım benimm..uyy tuzlu imiş yav..ALAH ım sonunu hayr etsin de veririz ne yapalım..ALALH ım SONUCUNU HAYR ETSİN MUTLU OLASIN ALDIĞIN SONUÇLA CANIM BENİMM.
AYRICAA bugün liste bitiyorr değil mii yrından tibaren herkese dua ediyoruuzz değil mii..
Ev

Evet biraz tuzlu maalesef canım. Rabbim hem maddi hem manevi olarak kimseyi bekletmesin. Bu ay benim doğum günüm. Allahım inşaallah bana hediye olarak meleğimi gönderir :KK36::KK36:

evet bugün son diye biliyorum ama kimin olduğunu bilmiyorum. sonradan birileri de listeye eklenmek istemişti ama ne oldu onuda bilmiyorum. Cholate bize yardımcı olabilir sanırım. listeyi güncelliyordu.

listemiz bitince de hergün hepimize okuyacağız canım.:KK69::KK69:

1- OKULUM..................700 estegfirullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:allahım kabul etsin :KK16:

2-ZUMRA11.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:

3- ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresı:emir_bebek:

4-benimaşkpastam........700 estegfırullah-71 enbıya suresi :emir_bebek:

5- eymen4545..............700 estegfırullah-71 enbıya suresı:emir_bebek:

6-vitae........................700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:

7-kimyager1508...........700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:

8-azapçiçegi................700 estegfırullah- 71 enbıya suresi

9-laleaslan....................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

10-1234anne....................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
kızlar listemiz bu sekılde.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X