- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
vitae bacım senin için okudum amin de RABBİMkabul etsin inşkuzular napıyonuz,bugun vitae için okuyoruz :)
Aminnn duan için ALLAH razı olsun canım hamiş hamiş ne makbul olurr çokkkkkkkkk tşk etim bacımVitae kimyager azapcicegi dualarinizi okudum kizlar Allah kabul etsin amin
Vitae saglikli sihatli dogur yavrunu insallah azapcicegi ve kimyager Allah en yakin zamanda hamile mujdenizi duymayi nasip etsin amin amin amin
Dua okuyan arkadaslardan Allah razi olsun Allah kabul etsin amin
Rabbim kabul etsin insallah bacim evet kotu olmus bende pek begenmedim bu halini:-(dugunumuz var gulum okuyamam diye okudum hepsini.Allah kabul etsin en yakin zamanda gobusun bebekle dolsun aminAminnn duan için ALLAH razı olsun canım hamiş hamiş ne makbul olurr çokkkkkkkkk tşk etim bacım
benim sıram daha vardı sanada zahmet oldu canım sagol
yaw bu site cok karışık olmuş yüz ifade simgeleri nerdee
buldum ama eskisi daha güzeldi
Vitae kimyager azapcicegi dualarinizi okudum kizlar Allah kabul etsin amin
Vitae saglikli sihatli dogur yavrunu insallah azapcicegi ve kimyager Allah en yakin zamanda hamile mujdenizi duymayi nasip etsin amin amin amin
Dua okuyan arkadaslardan Allah razi olsun Allah kabul etsin amin[/
Allah razı olsun canım, ağzına yüreğine sağlık. Rabbim tez vakitte bebişlerimize kavuşturur inşaallah.:):):)
CANIM BUGÜN KMYAGER İÇİN YARIN DA AZAĞPÇİÇEĞİ İÇİN OKUYORUZZZ......Bugün kime oluyoruz canlarrr
aminnn inş canımRabbim kabul etsin insallah bacim evet kotu olmus bende pek begenmedim bu halini:-(dugunumuz var gulum okuyamam diye okudum hepsini.Allah kabul etsin en yakin zamanda gobusun bebekle dolsun amin
çok tşk ederim bacım ALLAH razı olsun hepinizdenCANIM BUGÜN KMYAGER İÇİN YARIN DA AZAĞPÇİÇEĞİ İÇİN OKUYORUZZZ......
aminn aminkimyageer
canım senin için okudum ALLAH IM KABUL EYLESİNN HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN SANAA..
İnş. Hayirlisi olsun Cnm. Bende baslicam ignelere ama reglimi baslamasini bekliorum.aminnn inş canım
demk dügüne gideceksin ohh miss miss iyi eglenceler canım kendine bebişini dikat et gülüm
inşş canım benim inşş
gelir bebegim benimde aşılama olcam her gün yum takibine gidiyorum çok yoruldum çokk
2 tane 14 1 tane 13 olmuş hayrlısı inş
Tmm canm.CANIM BUGÜN KMYAGER İÇİN YARIN DA AZAĞPÇİÇEĞİ İÇİN OKUYORUZZZ......
amin canim saol. Olsun dusunmen yeterli canim... İns. Hepimiz oluruzkızlar yazamadım kusura bakmayın
eymen,vitae,kimyager üçünüz için de okudum kızlar Allah kabul etsin.
eymen cim inşallah aşılaman tutar hamiş olursun.yasin almak istedim ama okuyamıyorum şuan.Yarında misafirlerim gelicek alamadım canım
Vitae canım Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kimyager canım Rabbim tez zaman da sanada Anne olabilmeyi nasip etsin inşallah
canım bugün kimyager,yarın da azapçiçeği arkadaş için okunuyorarkadaşlar bugün ve yarın kimin için okunacak of çok karışık bulamadım msj ları da okuyamıyorum.Listede de benimde adım yok
Ahhh canimm bende bu ay asilaaminnn inş canım
demk dügüne gideceksin ohh miss miss iyi eglenceler canım kendine bebişini dikat et gülüm
inşş canım benim inşş
gelir bebegim benimde aşılama olcam her gün yum takibine gidiyorum çok yoruldum çokk
2 tane 14 1 tane 13 olmuş hayrlısı inş
Amiinnn canim, Allah kaul etsin Rabbim isteye herkese tez vakitte nasip etsinkimyageer
canım senin için okudum ALLAH IM KABUL EYLESİNN HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN SANAA..