aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

canım ben katılırım bugün 700 istiğfar ve 71 hz. zekeriyanın duasını okudum hepimize yolladım...

Ben devam etmek istiorum

Sen ne zaman kan vereceksin tatlım

Ben de katılırım canım duaya

Canim verdim ben sabah yarin cikacak sonuc

tamam kızlar bugunden baslıyoruz...listeyı hemen sıralıyorum...

aşkpastam senıde yazayım mı lısteye

1- OKULUM..................700 estegfirullah-71 enbıya suresi

2-ZUMRA11.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

3- ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresı

4-benimaşkpastam........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5- eymen4545..............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

6-vitae........................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

emeğine sağlııkk canıımm benimm ALAHım kabul etsiin inşALALHH..BUGÜNDN Mİ BAŞLIYORUUZZZ....

Yaz kuzum iyi yapmissin eline saglik bacim

Evet canim saglik ocagi yakin ondan oraya verdim merak ediyorum hemde cok ama bekliycemhadi insallah iyi cikar sonuclarin canim

canım allah hayırlı ugurlu eylesin masallah insallah saglıkla kucagına al yavrunu allaha sükür bende güzel haberimi bugün aldım allahım tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu aminnnnnnnnnnn

Aaaa coookkk sevindimmm hayirlisi olsunnn canimmmm. İnşaallah hayirli doğum haberlerinizide aliriz.

Bende katılmak istiyoruuuummmm. Adetliydim. Bugün bitti. Bende dun doktora gittim ve asilamaya gecicezzx. Dun ilk iğneli yaptirdim. Dualariniza coookkk ihtiyacim varrr.

emeğine sağlııkk canıımm benimm ALAHım kabul etsiin inşALALHH..BUGÜNDN Mİ BAŞLIYORUUZZZ....

1- OKULUM..................700 estegfirullah-71 enbıya suresi

canım duanı okudum Allah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlatlarının olmasını nasip etsin yüzün gülsün aminnnnnnnnnnnnnn

evet canım bugun senın ıcın okunacak

Yaz kuzum iyi yapmissin eline saglik bacim

saol canım...inş siz hayırlı dogumlara bızde hayırlı hamişliğe adım atarız

Cok guzel olmus... Nasi okuyoruz simdi. Siraylami yoksa herkes adinami

lıstede kı sırayla ...bugun okulum ıcın okuyacagızz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…