- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
ALALH IM RAZI OLSUN CANIM BENİMM..AĞZINA SAĞLIK..okulum için okudum Allah kabul etsin inşallah
alalh RAZI OLSUN AĞZINA SAĞLIKK CANIM..Okulum, senin için okudum. Allah kabul etsin inşaallah. Tez vakitte hatta bu ay meleğine kavuşursun inşaalllaaaahhhh aminnnnnnn
ALLAH RAZI OLSUN CİKOLATAMM...allah kabul etsın tatlım
ALLAH ım razı olsunn canıım..Okudum bende... Allah kabul etsin ins.
Gunaydin arkadaslar... Bebek icin 41tane meryem suresi okutuyorum... 9 tane kaldi. Cevremde okutcagim kisi kalmadi. Farkli farkli kisilere okutuyorum da bana yardimci olabilirmisinz...
Okudum bende... Allah kabul etsin ins.
s.a canlar benide aranıza alırmısınız bende okurum
ayın 29 adet oldum şuan aşılama tedavi yolundayım 2. aşılamam olacak yer gök dua üstüne RABBİM olderse olur inş hepimz hamile kalırız muradımıza ereriz RABBİM kimseyi evlat la terbiye etmesin aminnnnnnnn
ALALH IM RAZI OLSUN CANIM BENİMM..AĞZINA SAĞLIK..
alalh RAZI OLSUN AĞZINA SAĞLIKK CANIM..
ALLAH RAZI OLSUN CİKOLATAMM...
ALLAH ım razı olsunn canıım..
günaydın canı bir tane de be okurum senin için..ismini gönder de öle yollayayım istersen..
Gunaydin arkadaslar... Bebek icin 41tane meryem suresi okutuyorum... 9 tane kaldi. Cevremde okutcagim kisi kalmadi. Farkli farkli kisilere okutuyorum da bana yardimci olabilirmisinz...
ALALH IM RAZI OLSUN CANIM BENİMM..AĞZINA SAĞLIK..
alalh RAZI OLSUN AĞZINA SAĞLIKK CANIM..
ALLAH RAZI OLSUN CİKOLATAMM...
ALLAH ım razı olsunn canıım..
günaydın canı bir tane de be okurum senin için..ismini gönder de öle yollayayım istersen..
İsmim emine cnm... Allah razi olsunn... Allah ne muradin varsa versin
Cok saol cnmm... Allahin dualarimizi kabul etsin ins. En kisa zamanda kavusalim bebislere... Bende senn icin okuyayim istersenCanim hafta sonu okuyayim senin icin bi tane Allah en yakin zamanda nasip etsin bende 31.deyim
canım bir tane MERYEM süresi okudum adını söyleyerek sana yolladım ALLAH ım kabl eylesin...
emeğine sağlııkk canıımm benimm ALAHım kabul etsiin inşALALHH..BUGÜNDN Mİ BAŞLIYORUUZZZ....
Cok saol cnmm... Allahin dualarimizi kabul etsin ins. En kisa zamanda kavusalim bebislere... Bende senn icin okuyayim istersen
2-ZUMRA11.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
canım duanı okudum Allah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlatlarına gebe kalmayı nasip etsin amin
Allaha sükür evet gülüm
2-ZUMRA11.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
canım duanı okudum Allah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlatlarına gebe kalmayı nasip etsin amin