aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

s.a canlar benide aranıza alırmısınız bende okurum :KK16:
ayın 29 adet oldum şuan aşılama tedavi yolundayım 2. aşılamam olacak yer gök dua üstüne RABBİM olderse olur inş hepimz hamile kalırız muradımıza ereriz RABBİM kimseyi evlat la terbiye etmesin aminnnnnnnn :KK16:

Gunaydin arkadaslar... Bebek icin 41tane meryem suresi okutuyorum... 9 tane kaldi. Cevremde okutcagim kisi kalmadi. Farkli farkli kisilere okutuyorum da bana yardimci olabilirmisinz...

okulum için okudum Allah kabul etsin inşallah
ALALH IM RAZI OLSUN CANIM BENİMM..AĞZINA SAĞLIK..
Okulum, senin için okudum. Allah kabul etsin inşaallah. Tez vakitte hatta bu ay meleğine kavuşursun inşaalllaaaahhhh aminnnnnnn:KK49::KK49::KK49:
alalh RAZI OLSUN AĞZINA SAĞLIKK CANIM..
allah kabul etsın tatlım :KK16:
ALLAH RAZI OLSUN CİKOLATAMM...
Okudum bende... Allah kabul etsin ins.
ALLAH ım razı olsunn canıım..
Gunaydin arkadaslar... Bebek icin 41tane meryem suresi okutuyorum... 9 tane kaldi. Cevremde okutcagim kisi kalmadi. Farkli farkli kisilere okutuyorum da bana yardimci olabilirmisinz...

günaydın canı bir tane de be okurum senin için..ismini gönder de öle yollayayım istersen..

Okudum bende... Allah kabul etsin ins.

alllah kabul etsın canım:KK16:

s.a canlar benide aranıza alırmısınız bende okurum :KK16:
ayın 29 adet oldum şuan aşılama tedavi yolundayım 2. aşılamam olacak yer gök dua üstüne RABBİM olderse olur inş hepimz hamile kalırız muradımıza ereriz RABBİM kimseyi evlat la terbiye etmesin aminnnnnnnn :KK16:

a.s canım hosgeldın tabıkı lıstemıze ekleyeyım senıde:emir_bebek: inş bu tedavınle gelır bebısın çiçegim:emir_bebek:

günaydın canı bir tane de be okurum senin için..ismini gönder de öle yollayayım istersen..

canım hayırlısıyla gelsın bebişin göbişine inş :KK16:

canım ben 1 tane okuyayım :KK16:

İsmim emine cnm... Allah razi olsunn... Allah ne muradin varsa versin

2-ZUMRA11.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

canım duanı okudum Allah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlatlarına gebe kalmayı nasip etsin amin:21::21::21:

X