aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Bismillahirrahmanirrahim Allahümme,ya müfettihal ebvab,ve ya müsebbibel esbab,ve ya mukallibel kulubi vel ebsar,ve ya delilel mütehayyirin,ve ya giyasel müstegisin,ve ya müferricel mahzunin,tevekkeltü aleyke ya rabbi,kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke,ya rezzaku,ya fettahu,ya basitu,ve sallallahu ala hayri halkihi Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.Amin. Anlamı: Ey kapıları açan,ey sebepleri hazırlayan,ey kalpleri istedigi tarafa çeviren,ey yolunu şaşiranlara yol gösteren,ey yardım isteyenlere yardım eden,ey mahzunları sevindiren Allahım.Ey rabbim sana tevekkül ettim,Ey rabbim işimi sana havale ettim,Ey rızıklari veren,ey herşeyi açan,ey herşeyi ferahlatan,Yarattıklarının en hayırlısı Hz.Muhammed(sav)\'e ve onun al ve ashabına salat ve selam olsun.

Cok guzel duamis canmm... İns. Hayirli saglikli anali babali... Bize laik evlat... Peygamberimize laik ummet... Rabbim sana laik kul guzel ahlikli evlatlar nasip eyle...

çok güzel dua canım..saol paylasım için:KK16: okuyalım bol bol:KK16:

CANLARIM BU DUAYI HERGÜN OKUYALIM İNSALLAH BÖYLE EVLATLARIMIZ OLSUN İNSALLAH.NE KADAR SIKINTIMIZ OLSADA ALLAHIMIZ VAR.EVVEL ALLAH HEPİMİZ HAMİŞ KALACAGIZ HEPİNİZ İÇİN DUA ETTİM CANI GÖNÜLDEN ALLAH HEPİMİZİN DUASINI KABUL EYLESİN İNSALLAH ALLAHIM AMİN

Allahümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ hayral bâb

Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç

Son düzenleme:
herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun kızlar, Rabbim bu gecenin hürmetine bizi geri çevirmez ve dualarımızı kabul eder inşaallah. Tez vakitte bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

CANLARIM BU DUAYI HERGÜN OKUYALIM İNSALLAH BÖYLE EVLATLARIMIZ OLSUN İNSALLAH.NE KADAR SIKINTIMIZ OLSADA ALLAHIMIZ VAR.EVVEL ALLAH HEPİMİZ HAMİŞ KALACAGIZ HEPİNİZ İÇİN DUA ETTİM CANI GÖNÜLDEN ALLAH HEPİMİZİN DUASINI KABUL EYLESİN İNSALLAH ALLAHIM AMİN

Allahümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ hayral bâb

Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç

okuyalım canım..evet rabbıme guvenıyorum allahım bizlerede bebeklerımızı tez zamanda gönderıcek ıns:KK16:

herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun kızlar, Rabbim bu gecenin hürmetine bizi geri çevirmez ve dualarımızı kabul eder inşaallah. Tez vakitte bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aammmiinnn canım aaammiinnnn

Elinizden geldiğince bunu da okumaya gayret ediniz,
1 Fatiha , 3 İhlas suresi okuyunuz. Sevabını Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) Efendimizin, Abdülkadir Geylani Hazretlerinin ve bu yolda olan bütün kıymetli Evliyaullah Efendilerimizin ruhuna hediye ediniz. Ardından aşağıda yazılanları sırasıyla okuyunuz.
İLÂHİ ENTE MAKSÛDÎ VE RIZÂKE VE LİKÂKE MATLÛBÎ
***Estağfirullah-Elhamdülillah. (7 kere)
(Sonunda bir defa: el-Azim el-Kerim ellezî lâ ilâhe illâhû el-hayye’l -kayyûm ve etûbü ileyh.)
***Allâhümme Salli Alâ Muhammedin Ve Alâ Âli Muhammed. (7 Kere)
(Sonunda bir defa: Ve sahbihi ve sellim. )
***Lâ İlâhe İllallah (7 Kere)
(Sonunda bir defa: el-Melikül hakku’l mübîn Muhammedün Rasûlullah sâdikul va’dil emîn.
***ALLAH, ALLAH, ALLAH (11 Kere)(burada duanızı ediniz)
(Sonunda bir defa celle celâlüh)
***Eûzübillâhimineşşeytânirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm KUL HÜVALLAHÜ EHAD. ALLÂHܒS-SAMED. LEM YELİD VE LEM YÛLED VE LEM YEKÜN LEHÛ KÜFÜVEN EHAD. (7 Kere)
(Sonunda bir defa: Sadakallahü’l-azîm.)
Yeniden 1 Fatiha ve 3 ihlâs-ı Şerif okuyup sevabını Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) Efendimizin mübarek ruhu şeriflerine, annesinin, babasının ve süt annesinin ruhu şeriflerine, Abdülkadir Geylani Hazretlerinin ruhu şeriflerine, bütün evliyaların ve ümmet-i Muhammed’in ruhu şeriflerine hediye ediniz.

Bismillahirrahmanirrahim Allahümme,ya müfettihal ebvab,ve ya müsebbibel esbab,ve ya mukallibel kulubi vel ebsar,ve ya delilel mütehayyirin,ve ya giyasel müstegisin,ve ya müferricel mahzunin,tevekkeltü aleyke ya rabbi,kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke,ya rezzaku,ya fettahu,ya basitu,ve sallallahu ala hayri halkihi Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.Amin. Anlamı: Ey kapıları açan,ey sebepleri hazırlayan,ey kalpleri istedigi tarafa çeviren,ey yolunu şaşiranlara yol gösteren,ey yardım isteyenlere yardım eden,ey mahzunları sevindiren Allahım.Ey rabbim sana tevekkül ettim,Ey rabbim işimi sana havale ettim,Ey rızıklari veren,ey herşeyi açan,ey herşeyi ferahlatan,Yarattıklarının en hayırlısı Hz.Muhammed(sav)\'e ve onun al ve ashabına salat ve selam olsun.

aamminnnn aaammmmmiiinnnnnnn aaammmiiinnnn

Arapça Bismillahirrahmanirrahim;
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Euzu Besmele Okunuşu
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.

besmele.jpg

euzu besmele Euzu Besmele Yazılışı Okunuşu ve Anlamı !

Euzu Besmele Anlamı
Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım. Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile..

merhaba arkadaşlar:KK3:
dua her kapıları açandır....birbirimize yaptıgımız dualar daha makbuldür...
kuzularımız,pamuk bebeklerımızın allahın izniyle gelmesi için gelin hepberaber günde 700 tövbe (estegrırullah) çekelim...

İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:

(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

daha sonra engüzel ayeti kerimelerden olan Enbıya 89.ayeti okuyalım günde 71 defa....
tövebemizi yapalım sonra engüzel ayetlerden biri olan Enbıya suresi 89.ayeti okuyalım..

71 kere Enbiya süresi
ENBİYA süresini, her kim yetmiş kere okursa , gizli korkulardan kurtulur, okumaya devam ederse Hak Teala kendisine Salih çocuk ihsan buyurur.

buyrun hepberaber bu yola baş koyalım...ısrarcı olalım..rabbım sesimizi duyacaktır inş :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ne güzel yazmışsınız elinize kolunuza yüreğinize sağlık Rabbim bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine kucaklarimizi boş birakmasin inşallah

Bir insan çocuk sahibi olmak istediği zaman öncesinden dualar ile yaratıcısı ile irtibat kurması tavsiye edilir. Özel bir gün ve özel bir saatte iki rekat Allah rızası için iki rekat namaz kılar ve sonra üç İhlas Şerif okur ve…

Allah’ım !..eşime ve bana ilahi katından temiz sağlıklı bir çocuk hediye eyle… Tek olan, hiçbir şeye ve kimseye ihtiyacı olmayan doğmamış ve doğurmamış Allah’ımın ad ile… AMİN. DAHA SONRA BU DUA İLAVE OLUR. Meryem suresi 9.cu ayet. Besmele ile başlanır Kale kezalik.kale Rabbüke hüve aleyye heyyinüv ve kad halaktüke min kablü ve lem tekü şey’a. Anlamı, ( Melek ) öyledir dedi , ‘’Rabbin o bana kolaydır.

X