aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi:KK16::emir_bebek: :emir_bebek:
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı_ allah kabul etsın duası edildi:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı
:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı
:KK16::emir_bebek::emir_bebek:

8-
zumra11................700 estegfırullah-71 enbıya suresi =allah kabul etsin duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:

9-
arclizzie...................700 estegfırullah-71 enbıya suresıtüm topige okunacak :KK16::KK16::KK16:

10-
kimyager1508................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

11-.........
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar biliyorsunuz ben evli bile değilim elbette dualarınızla çok hayıra kavuşacağım buna eminim ancak burada sizi tanıyınca anladığımı sizin hissettiklerinizi azıcık da olsa hissettiğimi farkettim.Acaba diyorum ki yarın da cuma yarın hepimiz dualarımızı bana niyetle değil de grubumuza niyetle okusak yani her birimizin adını tek tek bile saysak gruba niyet edelim diyorum ne dersiniz? Size ekstra bir faydam olursa ne mutlu.

700 estağfurullah 71 enbiya yine...bir de gücü olan zamanı olan 1000 adet Ya Evvelü Celle Celalüh esması okuyabilir ve hatta 4 cuma üst üste 1000 defa Ya Evvelü okuyanın Allah'ın izniyle evladı olur yazıyor elimdeki bir kitapta..Dİleyen de 4 hafta esmaya devam eder hem isterse tabi..:)

Sen ne guzel yureklisin.Allah razi olsun senden.seninde hayirli bir yuva kurman ve saglikli hayirli evlatlarinin olmasi icin dua edelim.bende bekarken sevdigimle evlenmek icin katilmistim bebek dua topiklerinde :-) insallah seninde guzel huzurlu cocuklu bir yuvan olur canim.

Ben varim gulum ben her cuma cekiyorum zaten Ya Evveli

Sen ne guzel yureklisin.Allah razi olsun senden.seninde hayirli bir yuva kurman ve saglikli hayirli evlatlarinin olmasi icin dua edelim.bende bekarken sevdigimle evlenmek icin katilmistim bebek dua topiklerinde :-) insallah seninde guzel huzurlu cocuklu bir yuvan olur canim.

Ben varim gulum ben her cuma cekiyorum zaten Ya Evveli

aşkpastam hoşgeldın nasılsın kuzum:KK16:

evet bende varım ya evvelü esmasını ismine okuyalım bencede:KK16:

Hosbulduk bitanem okuyalim insallah.iyiyim kuzum sen nasilsin.canim.bide cuma gunu sala ile ezan arasinda okunan dualar var simdi cepden giriyorum yazamiyom dualar pc de.onlarida okuyalim.yazarim pc ye girip gece canim.

iyiyim canım, ayy cok sevınırım canım...duaları buraya yazarsan...bol bol okuyalım..inş rabbım kabul eder canım:KK16:

canım duanı okudum ALLAH ım kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin...

canım duanı okudum allah kabul etsın ınş:KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

.!
Listedeki 10 kisinin hepsine okudum allah kabul etsin amiinnnnnn

Zumra11 duani okidum canim Allah gonlundekileri hayirli kilip ol emri ile oldursun amin

bugunku duayı okudum rabbimm kabul eylesin canlar

Allah kabul etsin canlarım Rabbim yaptığınız duaların kat kat fazlasını sizlere nasip etsin inşallahhhh.Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin,tez zamanda hepimize anneliği tattırsın inşallahhhh

aminnnnn gülümmmm.Herkes bana okumuş yaaa ben bugün kurala uyamadım ama kendime okuyamadım daha.Misafir aldım iftara.Şu an böyleyim:KK53::KK53::KK53:Ramazanda çok yatmışım galiba bünyem sapıttı bugün.Şimdi ben de kendime okuyacağım.Yarın başka ne okuyoruz canım

hımm okursun canım..bugun sıra sendeydı:KK16: oo agırladın mısafırlerını ohh ıyı yapmıssın:KK12: yarın okumaya devam..ama kızlar yarın cuma ya evvelü esmasını okuyalım dedıler..4 cuma okuyalım dıyoruz..herkes kabul ederse..yarın tüm lısteye dua edıp okuyacagız

hımm okursun canım..bugun sıra sendeydı:KK16: oo agırladın mısafırlerını ohh ıyı yapmıssın:KK12: yarın okumaya devam..ama kızlar yarın cuma ya evvelü esmasını okuyalım dedıler..4 cuma okuyalım dıyoruz..herkes kabul ederse..yarın tüm lısteye dua edıp okuyacagız

ağırladım canım çok şükür.Ramazanda daha yorucu ama daha keyifli oluyor misafir ağırlamak.O zaman yarın bütün arkadaşlara 700 estağfirullah,71 enbiya suresi okuyacağız isimlerini sayarak.Bir de cuma vakti ya evvel okunacak.tamam tatlım ben de varım.Sayısı varmı peki

ağırladım canım çok şükür.Ramazanda daha yorucu ama daha keyifli oluyor misafir ağırlamak.O zaman yarın bütün arkadaşlara 700 estağfirullah,71 enbiya suresi okuyacağız isimlerini sayarak.Bir de cuma vakti ya evvel okunacak.tamam tatlım ben de varım.Sayısı varmı peki

evet ramazanda baska oluyor canm mısafır agırlamak allah kabul etsın ıns:KK16:

aynen duamıza devam canım..sadece cuma vaktı 1000 ya evvelü esması okuyacagız:KK16:

evet ramazanda baska oluyor canm mısafır agırlamak allah kabul etsın ıns:KK16:

aynen duamıza devam canım..sadece cuma vaktı 1000 ya evvelü esması okuyacagız:KK16:

Aminnn canım.Hmmm ya evvelü diyeceğiz yani.tamam tatlım yarın okuruz inşallah.ben de duama başlıyorum hemen.Görüşmek üzere,hayırlı geceler.Bi de merak ettim celalettin beye ulaşabildinmi?paylaşmayı unutma tatlımmm hep aklımdasın

Aminnn canım.Hmmm ya evvelü diyeceğiz yani.tamam tatlım yarın okuruz inşallah.ben de duama başlıyorum hemen.Görüşmek üzere,hayırlı geceler.Bi de merak ettim celalettin beye ulaşabildinmi?paylaşmayı unutma tatlımmm hep aklımdasın

evet canım... tamam canım hayırlı geceler..yok canım emre beyle celalettın hocaya ulasıcam fıkır alıcam nasıpse..yazarım sana..aynen sende benım:KK16:

evet kızlarr ben gecen hafta başlamıştım YA EVVEL CELLE CELALEHÜ... birde KENZÜL ARŞ SURESİN İ 7 CUMA PEŞ PEŞE SELAA İLE ÖĞLE ARASNDA OKUMAK GEREKİYORMUŞŞ ..BEN YARIN OKUYACAĞIM HEP BİRLTE OKUYALIMM KIZLAARR........

CUMA GÜNÜ VE GECESİNDE YAPILAN DUALAR MAKBULDÜR. BİR HADİS İ ŞERİFLERİNDE RESULALLAH (SAV) EFENDİMİZ, HERHANGİBİR MÜDMİN CUMA GÜNÜ ŞU DUAYI OKUDUKTAN SONRA ALLAHTAN NE İSTERSE ONU CENAB-I HAK REDDETMEZ.
BU DUA HERHANGİBİR SAATE TAHSİS EDİLMEMİŞTİR. YANİ CUMA GÜNÜNÜN HANGİ SAATİNDE OLURSA OLSUN MÜSTECAPTIR.

LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARD YA ZEL CELALÜ VEL İKRAM
SELA İLE EZAN ARASINDA OKUYABİLDİGİNİZ KADAR OKUYUN

Bir kimse, (Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) derse, hem tesbih [sübhanallah], hem tekbir [Allahü ekber], hem tahmid [hamd] , hem tehlil [la ilahe illallah], hem temcid [la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim] söylemiş olmakla, en kıymetli tesbihi okumuş olur.CUMA SELA İLA EZAN ARASINDA 100 KERE

günnaydıınn hanımlaarr ben bugünün duasını sıradaki arkadaşa göndermiştiiimm ..meğersem hepimize gönderecekmişim..gene okurum hepimize gönderirirm ..ALLAh ım kabul etsiinn......

evet kızlarr ben gecen hafta başlamıştım YA EVVEL CELLE CELALEHÜ... birde KENZÜL ARŞ SURESİN İ 7 CUMA PEŞ PEŞE SELAA İLE ÖĞLE ARASNDA OKUMAK GEREKİYORMUŞŞ ..BEN YARIN OKUYACAĞIM HEP BİRLTE OKUYALIMM KIZLAARR........

tesekkür ederim canım:KK16: bende okurum ıns ,saol canım vesıle oldun,:emir_bebek:

CUMA GÜNÜ VE GECESİNDE YAPILAN DUALAR MAKBULDÜR. BİR HADİS İ ŞERİFLERİNDE RESULALLAH (SAV) EFENDİMİZ, HERHANGİBİR MÜDMİN CUMA GÜNÜ ŞU DUAYI OKUDUKTAN SONRA ALLAHTAN NE İSTERSE ONU CENAB-I HAK REDDETMEZ.
BU DUA HERHANGİBİR SAATE TAHSİS EDİLMEMİŞTİR. YANİ CUMA GÜNÜNÜN HANGİ SAATİNDE OLURSA OLSUN MÜSTECAPTIR.

LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARD YA ZEL CELALÜ VEL İKRAM
SELA İLE EZAN ARASINDA OKUYABİLDİGİNİZ KADAR OKUYUN

Bir kimse, (Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) derse, hem tesbih [sübhanallah], hem tekbir [Allahü ekber], hem tahmid [hamd] , hem tehlil [la ilahe illallah], hem temcid [la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim] söylemiş olmakla, en kıymetli tesbihi okumuş olur.CUMA SELA İLA EZAN ARASINDA 100 KERE

saol canım..çolk güzel anlamlı dualar:KK16: rabbım kabul eder ıns dualarımızı:KK16:

günnaydıınn hanımlaarr ben bugünün duasını sıradaki arkadaşa göndermiştiiimm ..meğersem hepimize gönderecekmişim..gene okurum hepimize gönderirirm ..ALLAh ım kabul etsiinn......

allah kabul etsın canım..bende okudum duamızı..allahım herkesın muradını versın ıns:KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X