- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Canim duani okudum Allah en yakin zamanda hayirli bebis mujdeni almayi nasip etsin amin Allah kabul etsin aminyarın okulum için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
10-eses07.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
11-tweety23...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
12-zumra11...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
13-arclizzie................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
14................................
kımse katılmayacaksa bence bız aramızda paylasalım kızlar..zaman daralıyor
Canim duani okudum Allah en yakin zamanda hayirli bebis mujdeni almayi nasip etsin amin Allah kabul etsin amin
Canim Allah razi olsun bitanem
Canim chocolatacipsinkini okudum seninkini bugun okuyacagim dun cezaliydim ondan gec yazdim
Ne olursun fazla bekletme bizleri allah im.
Canim duani okudum Allah en yakin zamanda hayirli bebis mujdeni almayi nasip etsin amin Allah kabul etsin amin
canım ben 1000 tane ''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua.,, (Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin amin.) okudum bugün.cezalıydım giremedim hafta içi calıstıgım için okuyamazsam die duamı bitirdim bende,eger daha okumam gerekirsede okurum..Allah kabul etsin bebişlerimizin gelişlerine vesile olsun insallah..amin amin amin
kızlar ramazanda helva kavurun deyinki Allahım bu mübarek ramazanın hürmetine birdahaki ramazanda yavrumuz olsun kucagımızda olsun deyin ve bu helvayı 7 eve dağıtın.siz yapamıyosanız anneniz yada bir yakınınızda yapıp dagıtabilir bu sekilde...
tatlı hamişimiz sercem paylastı bunu yaparken onada dua edersek güzel olur saglıklı sıhatli evladını kucagına alması için.Allah razı olsun...
çok umutluydum bu ay bütün belirtileri yaşıyorum tamam dedim ama kendimce yaşamışım sabah test almaya gideyim geçiyor günüm derken regl oldum((((((((((( çok kötüyüm . son iki arkadaşım hakkınızı helal edin duanızı bu akşam okuyabilirim ancak önce kendimi toparlamam lazım . çünkü hep hamilelik modundaydım bu ay
1-ChocolateChips
2-okulum
3-benımaşkpastam
4-vıtae
5-zumra11
6-berirem
katılmak ısteyen arkadaslarımız varsa 1 kişi daha lazım...haydın bu mübrek fırsatı kacırmayın
1-ChocolateChips
2-okulum
3-benımaşkpastam
4-vıtae
5-zumra11
6-berirem
katılmak ısteyen arkadaslarımız varsa 1 kişi daha lazım...haydın bu mübrek fırsatı kacırmayın
hasta olmazsam bende katılırım canmm ama o zmaana denk gelebılır
bugün okulum için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
10-eses07.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
11-tweety23...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
12-zumra11...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
13-arclizzie................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
14kimyager1508..........700 estegfırullah-71enbıya suresi
15-....................................................................................
Hatta bence yavaştan başlayalım canım çok fazla zaman kalmadı çünkü bi de burdada sürekli dua ediyoruz yetişmeme gibi bi durum olmasın :)
canım yavastan baslayalım tamam şimdilik herkes 1000 tane okusun1 kişi daha olsa cok rahat olucak olmazsa birazdaha fazla okumamız gerek...ozaman bu gun aksama kadar kımse cıkmazsa baslatalım duamızı 6 kişi olarak okuyalım
Tamam canım anlaştık o zaman :) Ben çalıştığım için zaman sıkıntısı oluyor o yüzden şimdilik biz başlarız 1000 ile gelen olursa o da 1000 okur olmadı biz bölüşürüz canm. Bugün duamı daha bitiremedim okulum için :) İşten fırsat bulunca hemen bitireceğim inşallah
canım eger bende varım kadır gecesı duasını yapıcaz isimlerimize dıyosan...hemen 1000 tane hz zekerrıya duasını okumaya baslasan...uzun deıl zatenolmaz mı
rabbimin gücüne gitmesin ağlamaktan gözlerim şişti başım patlıyoaaaaaammmmmiiiiiiinnnnnn
allah kabul etsın canımaammmiiinnn cümlemizin kucagını doldursun allahım
tamam canım ben sayıyı ayarlıyım okuman gerek olursa yazarım sana allahım kabul etsın duanı..rabbım yüzümüzü güldürsün inş
canım tesekkür ederiz paylasımın için..sercemde kucagına hayırlısıyla alır ıns yavrusunu
canım üzüldüğünü biliyorum...hayalkırıklıgı cok kötü bişey oyuzden üzül ama hemen kendını toparlamaya calıs..bunu da dua ederek yapar manevı rahatlarsın canım..herseyın hayırlısı