aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

canm yazabılırmısın o duayıı bana

bide kadir gecesine kadar :

''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua.,, (Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin amin.)

7000 tane okuyup kadir gecesinde dua edelim diyoruz gülüm istediğine katılabilirisin

bu dua canım 1000 tane kadır gecesıne kadar

Tum dualarina amin canisim okuyamayan olursa yardim ederim

tamam okurum canmmm

rabbimin gücüne gitmesin ağlamaktan gözlerim şişti başım patlıyo insan engel olamıyor işte . hayırlısı ne diyelim

çoookkk iyi anlıyorum şuan ama elden gelen bırsey yok kuzum...nekadar üzsen kendını yıne allahıma dua edıp beklıcez...hayırlısı daha deılmıs demek ki...şimdi hamiş olsaydın belkı hayırsız evlat olacak anasını babasını kesenlerı görüyoruz allah korusun...öyle evlat olmasın allahım ne zaman hayırlı gördüyse ozaman olsun bebeklerımız...şuan tabıkı üzüleceksin..ama kendını yıpratma hadı dua edcez OKULUM için bugun

doğru söylüyorsun canım , rabbim öyle şeylerle sınamasın inşallah . estağfirullahlla başlıyorum şimdi duaya

Tum dualarina amin canisim okuyamayan olursa yardim ederim
ruz..kadır gecesıne dua ederız özelden saol tatlım...7 kişi olduk 1000 tane okuyo ....isimleri sıralarız ohhh missss rabbım kabul buyursun inş

Ceza yedim gulummmmmm geldim gece 4de bitti ceza
Bende ozledim sizi

farkettım ınankı iyi barı cabuk bitmiş hoşgeldın tatlım

Bende bslayayim 1000 taneye o zaman . kalani paylasiriz artik hanimlarr..

sayımız bellı oldu canım 1000 tane okuyoruz 7 kişi olduk....

senın duanı okudum okulum balım..allahım kabul etsın allahım bebegıne kavustursun inş

kadır gecesine bıtmıs olsun canlar duamız..o gece isimlerimizi listeler duamızı hepbir agızdan ederiz inş

bide kadir gecesine kadar :

''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua.,, (Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin amin.)

1-ChocolateChips
2-okulum
3-benımaşkpastam
4-vıtae
5-zumra11
6-berirem
7-seher25

Son düzenleme:
Tamam canim 1000 tae.Allah im kabul eylesin Allah razi olsun..

Canım duanı okudum Rabbimden sana hayırlı ve sağlıklı bi evlat diledim inşallah dualarımızı kabul eder canım Allah gönlüne göre versin
Allah razi olsun canim Allah im duyar sesimizi inşallah..

Son düzenleme:

500 tane okudum bıleeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…