• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

zevkli seçimlerle döşenmiş yuvanız.oturma odanızda kullandığınız turkuaz hem ferah hemde huzur verici bir seçim olmuş.iyi günlerde oturun a.s:nazar:

kk nin en güzel evlerinden biri :asigim: çok beğendim güle güle oturun aşk yuvanızda.

içim açıldı ne sade ne hoş bir ev oturma odasına bayıldım ayrıca salondaki sehpada çok değişik.çok zevklisiniz.

oturma odasındaki grub abayıldım kendin mi döşettin döşemecilere
hazır mı :)

Eviniz çok güzel, herkesin yazdığı övgülere katılıyorum. Sadece birkaç nokta için naçizane fikrimi belirtmek istiyorum. Salonunuz çok güzel ama parke rengi dikkatimi çekti çok daha koyu ve ahşap görünümlü değil de eskitme görünümlü bir renk nasıl olurdu.
Yine salonunuzun ve oturma odanızın duvar köşelerini beyaz kartonpiyerle kaplarsanız çok daha mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz.
Oturma odası süper. Halınızı merak ettim nereden aldınız acaba.
Güzel evinizde mutlulukla oturmanız dileği ile.
sevgiler.

Sade Ve Şık..

Zevkinize Hayran Kaldım :kedi:

Güle Güle Oturun..

oturma odasındaki grub abayıldım kendin mi döşettin döşemecilere
hazır mı :)

hazır cnm oturma grubum

Eviniz çok güzel, herkesin yazdığı övgülere katılıyorum. Sadece birkaç nokta için naçizane fikrimi belirtmek istiyorum. Salonunuz çok güzel ama parke rengi dikkatimi çekti çok daha koyu ve ahşap görünümlü değil de eskitme görünümlü bir renk nasıl olurdu.
Yine salonunuzun ve oturma odanızın duvar köşelerini beyaz kartonpiyerle kaplarsanız çok daha mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz.
Oturma odası süper. Halınızı merak ettim nereden aldınız acaba.
Güzel evinizde mutlulukla oturmanız dileği ile.
sevgiler.

cnm inş kendi ewimiz oLduğunda fikirLerini eLe aLırım ;)
Oturma odasının haLısı royaLden cnmm

çok güzel bir ev harika döşenmiş tam benim zevkim mutfak masanda ayrı bigüzel güle güle otur

canım evin çok güzel güle güle otur allah mutluluk versin bir sorum olucak oturma odanı nerden aldın markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyim

Back
X