• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

KızLar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.Rabbim size daha iyiLerini nasip etsin inş.

Soru soran arkadaşLar için ;)

Mutfak masamı maskodan aLdık ve çok memnunuz oturması da yemek yemesi de gayet kuLLanışLı.
Salon mobiLyaLarımı ve yemek tk modokodan AngeL mağazasından aLdık.
Salondaki sehpamı masko enne mağazından aLdık.
Oturma odamı maskodan aLdık.
Yatak örtüm taç dan.

çok şık ya bende yeni ev döşiycek biri olarak tam hayalimdeki salonu görmüş gibiyim renkler falan bittim:) nerden aldın mobilyalarını

Aman allahim suaan hasetimden catladim :)) saka tabi
Aynen benim düsledigim gibi bi salon.. Cok begendim canim ya..
Ortadaki beyaz masa ve hali cok güzel birde mutfaktaki masa takimini nerden aldiniz ?:kedi:

pardon canım ya görmemişim.. anladım sağol:) çooookk mutluluklar sana.allah nazarlardan korusun

ayrıntılardaki güzelliklerle harika bir ev
huzurla yaşayın canım güzel evinizde:)

salonun gerçekten çok tarz ve modern
oturma odanda öle çok farklı sağlıkla oturun inş.

ewin çok güzel ama mutfak masana bayıldımmmmmmmm benim mutfağım kırmızı böyle bişeye ihtiyacım wardı süperr maskonun internet sitesinden bulamadım canım ya tam olarak bana markasını söyleyebilirmisin ???belki kendi sitesinde bulabilirim :)

eviniz cok güzel güle güle sağlıkla oturun.
özellikle oturma odanıza bayıldım insana huzur veen bir havası var.

Ne guzel bir ev icim acildi, oturma odani cok begendim renkler cok pastel olmus.
Mutluluklar dilerim

evin çok güzel ve çok sade...insanın gözlerini hiç yormuyor.....eşyalar birbiriyle çok uyumlu allah agız tadınızı hiç bozmasın.....

evin çok zevkle döşenmiş belli ki uzuuuun uğraşlar sonucu evini yerrleştirmişsin nerden biliyorum?çünkü şu anda bende aynı dönemlerdeyim yakında düğünüm var nasip olursa ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmekten canım çıktı:Dsalondaki büfenin üzerindeki ferforje mumluk ise aylar önce nişanlıma alalım dediğimde ohoo daha vakti var onun zamanı gelince alırız deyipte sonradan ne mudoda ne de tepe home da bulabildiğimiz bir aksesuar dı mafoldumben neyse artıkkk bir daha gelir belki....

Back
X