• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

bence kadınlar kulübünün en güsel evi bnm zevkime uyan tek ev o mutfaktaki masadan bende alcam hep görüorum çok güsel

Salononuzdaki sehpa bir tasarım harikası. eviniz de genel olarak çok şık. Arkadaşlara da katılıyorum oturma odanız huzur dolu. Güle güle oturun.

bayıldım tatlım, huzurla sağlıkla oturun inşallah.
çok ferah ve temiz bir evin var maşallah...

vay vay vay diyorummmmmmmmmmm...ustalıkla ve zevkle döşenmiş bi ev güle güle kullan cnmm..ah benimde iki yaım var evlenince ekliycem 4 gözle bekliyorum vallaaaaaaaaaaa:):)::))

Evini çok beğendim canım. İyi günlerde otur.
Mutfak masanın sandalyeleri rahat mı? Aylardır Bernardo'nun önünden her geçişimde alıp almamayı düşünüyorum. Gerçi renkleri benim mutfağıma uymuyor ama en azından yaptırabilirim sanırım.

güle güle kullanın
çok zevkli döşenmiş eviniz
misafir odası ayrı bi güzel ama:)

salonundaki kırmızı beyaz siyah çok hoş bayılırım 3 rengede
oturma odan ayı bir guzel
güle güle oturun aşkınlaa
opuyorumnanaktan

şık v zevkli mobilyalar beyaz koltuk tk ve mutfak masanı beğendim orta sehba üzeri örtümü var yoksa sehpa desenimi

herşeyin çok güzel ve şık çok beğendim
özellikle oturma odası çok ferah olmuş
açık rengi bende çok seviyorum
sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin allah

Buradaki bir çok evden farklı.Çok ama çok güzel ,modern ,son derece uyumlu.Hele oturma odası inanılmaz bir mutluluk veriyor bakınca.Eviziniz gerçekten sımsıcak ve çok modern.Bayıldım.Yatak örtüsü mü nevresim mi olduğunu merak ettim yatakğın üzerindekinin? O da ayrı bir hoş.En mutlu günlerinizi yaşamanız dileği ile.

Back
X