• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

çok güzel orta sehpana bayıldım
oturmaodanın renkleride çok cüzel
çok ferah iç açıcı
sağlıkla huzurla oturun evinizde:nazar:

güle güle otur canım benı mutluluk la oturmayı nasıp etsın rabbımm ayrıca evını cok gusel döşemizsın bayıldım wallazemuszemus

eviniz çok güzel özellikle oturma odası ve kombinasyonu
yatak odası perdeside harikaaa
geriye tek kalan mutlulukla oturmanız inşşş..

Gerçekten çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

Canım bayıldım oturma odan ozellıkle cok sıcak gule gule otur huzurunuz eksik olmasın

aşk kokulunla aşk yuvanızda aşk dolu bir ömür dilerim canımmmm mükemmel herşey bayıldımm opuyorumnanaktan

iyi günlerde oturmanız dileğimle.Şimdiye kadar içime sinen sade ve güzel döşenmiş nadir evlerden biri.Mutluluklar :)

çok güsel güle güle oturun konsolun üstündeki duvardaki mumluk değilmi? çok hoş ben bulamadım öyle:(
ayrıca mutfak masanda çok değişik..

merhaba eviniz çok gzüel güle güle oturun.mutfak masasını görünce çok sevindim çünkü benimde almayı düşündüğüm mutfak masası bu fakat tereddütlerim vardı.bernardoda görmüştüm ben.çok şık bir model yalnızca biraz küçük mü acaba diye düşündüm ve dahada önemlisi sandalyeleri rahatmı çok merak ediyorum.mağaazada oturup denedik ama yinede kullanırken farklı olur tabi.sürekli kullanım için tavsiye ediyormusunuz memnunmusunuz paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Allah iyi günler güzel günler göstersin inşallah.Salondaki sehpa mutfak masan ve yemek tk çok güzel. nerelerden olduğunu yazabilirsen çok sevinirim.

bende kızıma bu mutfak masasını almak istemiştim ama damadım masanın ayakları ortadan oturması hiç rahat değil dediği için alamadım sen memnunmusun ,canım buarada evini ,özellikle oturma odanı çok beğendim,sağlıkla mutlulukla oturursun inşallah

bence de ev çok güzel. zevkli döşenmiş. güle güle oturun inş.

eviniz çok güzel canım güle güle oturun inş. mutfak masası çok hoşuma gitti kullanışlı mı? memnunmusun ve nerden aldın ve salon takımının markası ne cevap verirsen çok sevinirim canım

Son düzenleme:
Back
X