Aşk-ı Memnu Kanal D

kızlar size bişey söyleyimmi beren saat yerine sanem çelik oynıcaktı valla süper olurdu beren saat çocuk gibi duruyor sanem çelik kara melekte çok iyiydi
sanem çelik mi erkeksi tavırları ses tonu hele çok gıcık yakışmaz bence.zarif biri olması gerekir ki beren saat iyi bence

alllahım o bihter mümkünse etekten başka bişey giymesin o eşofman neydi öyle ya ..düşük bel eşofmanı beline kadar çekmiş arkadan iğrenç görünüyodu...

nihali şimdi bilerek öyle çocuksu giydiriyolar..romanı okuyanlar bilir sonradan neler olacak...
herşey ters yüz olacak dizide..:smiley-cool:

sanem çelik mi erkeksi tavırları ses tonu hele çok gıcık yakışmaz bence.zarif biri olması gerekir ki beren saat iyi bence

erkeksimi:1shok:ses tonu gıcıkmı:1shok:aynı kişidenmi bahsediyoruz canım tam ona göre bence hem şeytani hemde hemde sıcak bakışlı tam kadın bence,beren saat çocuk gibi

erkeksimi:1shok:ses tonu gıcıkmı:1shok:aynı kişidenmi bahsediyoruz canım tam ona göre bence hem şeytani hemde hemde sıcak bakışlı tam kadın bence,beren saat çocuk gibi

sanem çelik şeytansılığı becerirdi gene ama,bence de cok erkeksi.
beren çok güzel gedli bana.gözler müthiş.

dizi,oyuncuları güzelde çok uzatıyolar yaaa 2 saatlik diziye 1 günü sığdırıyolar

bihterle behlülü adnan bey öyle görünce na yapcak acaba...

siz nedüşünüyosunuz kızlar...
bence bişey yapmaz-tatlicadiarzu-

selam kızlar bende aşkı memnuyu severek izliyorum..bencede adnan bey bişey yapmıycak kıskanıp durucak..

Çok haklısınız bence, çok uzatıyorlar uzun uzun bakışlar , uzun sessizlikler bana ne zaman bitcek bu dizi ya" dedirtiyorr. biraz daah akıcı olsa gerçekten cast çok başarılı olmuş dizi daha iyi olur diye düşnüyorum

bence akış yönü,olay sırasıyla muhteşem
hiçte uzatmıyorlar
duygusunu veriyorlar
bir kaç saniyelik bakışlara katlamayan arkadaşlar sessiz sinema izlemedimi hiç
ya da bağımsız bir filme gitmedi
sesszilik bazı anlarda güzeldir
çünkü gözlemleyen boşluğun içini kendi duygusu ile doldurur.

ben beğeniyorum,çok güzel bir dizi
ayrıca adnan ın içine kurt düşücek..
neyse kitabı okumadıysanız diye devamını yazmayacağım..

bencede beren saat daha iyi sanem çelik aliyede buz dolabı gibiydi dizini sonuna kadar soğuk nebalenin tekiydi hiç olmazdı o role karakterlerin hepsi çok iyi bence değişikliğe gerek yok .

Adnan Bey'in içine kurt düşecektir ama barışacaklar dizininin romanını okudunuzsa 2 sene geçiyor ustünden Bihterle evliliklerinin devamı ama artık önümüzdeki günlerde Bihter ve Behlül yakınlaşması ve beraberliklerine tanık olacağız, Adnan Bey uyuduktan sonra Bihter in Behlül üm odasına gece girmeleri....

nihali şimdi bilerek öyle çocuksu giydiriyolar..romanı okuyanlar bilir sonradan neler olacak...
herşey ters yüz olacak dizide..:smiley-cool:

katılıyorum
nihal sonradan çok vamp olacak bence
şuan öyle hantal hantal giydiriyorlar ama sonrada bihteri bile geçecek gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…