Aşk-ı Memnu Kanal D

arkadaşlar nehabat çehrenin kıyafetlerinin sponsoru kim biliyormusunuz ölüyorum onun giysilerine

nebahat çehre bir roportajinda giydiği kıyafetler için sponsor bulamadığını yazmış kendisi alıyormuş giysilerini herşeyi kendime yakıştırmasını bilerim ve taşırım pazardan almış bile olsam onları aksesuarlarla tamamlarım demiş... Esma Sultan Yalısında paşabahçe nin yeni ürün tanıtımı vardı ordaki kokteyl de yanyanaydık bir kaç sene öncesinde inanın televizyonda gördüğünüzden de daha güzel ve daha genç duruyor kıyafetleri ve tarzı çok hoş bir kadın...

aslında ilk sevmedim diziyi ama sonradan baya bi güzelleşti gözüme
özellkle behlül ve bihterin aşka kıvılcımlarınn olduğu günden berri izliyoruum

bende izlemiyordum adnanla bihterin düğününü izledim sadece sonra izlemeye başladım diziyi

bence 10 numara bir dizi,resmen yapışıyorum ekranan.
beren saat hep oynadığı mız mız kadın imajından kurtulmuş,kedi kadın olmuş biraz:)ufak tefek sinsi..
nihal i başka bir dizide görüyordum ben,siyahlar içinde bir kızdı,çok sadeleştirmişler..
ufaklık zaten bıçak sırtından itibaren şahane..batuhan karacakaya.
ben ilk defa izledimkıvanç tatlıtuğ'u..ve çok başarılı buldum,şahane bence..

ama tabi SELÇUK YÖNTEM ve NEBAHAT ÇEHRE'nin önünde eğiliyorum..
muhteşemler..
tarzları,giyimleri,edaları..
zaten selçuk yöntem in sesin bitiriyor beni..
herşey kaliteli,herşey güzel..
sonu iyi bitmeyen bir roman okuyormuşum gibi geliyor ban akıp gidiyor herşey..
ve bu arada peyker'in zerafeti,güzelliği ayrı bir olay..çok hoş kız..

Diziyi çoooooooook başarılı buluyorum.
Perşembe günlerini iple çekiyorum doğrusu.
Emeği geçenleri AYAKTA ALKIŞLIYORUM.

kızlar ben beren saatin kıyafetlerine hasta oluyorum.son bölümde giydiği kahve rengi ceketli ebise çok hoşuma gitti.nerde vardır acaba?

kızlar ben beren saatin kıyafetlerine hasta oluyorum.son bölümde giydiği kahve rengi ceketli ebise çok hoşuma gitti.nerde vardır acaba?
aynen canım tam sevdiğim gibi giyiniyor, şık ve farklı, ama bizim öyle giyinmemiz çoook zor, kıyafetler özel tasarım sanırım, arzu kaprol falan.
bu arada ben kıvanç tatlıtuğ ile beren saati hiç yakıştıramadım.
kocasını aldatcak diye üzülüyorum walla:)
beren saati de pek sevmezdim mız mız ama bu dizide daha farklı. hem çok güzel
hem de sert ve sinirli kadını da güzel oynuyor

evet bihter gerçekten çok farklı giyiniyor önümüzdeki haftanın fragmanını gördüm siyah elbise ön tarafı dantel gibi işlemeli çok güzel görünüyor
bende nihal in tarzını hiç beyenmiyorum elblseleri hep aynı hamile kıyafeti gibi geniş hiç yaşına göre giymiyo yada giydirmiyolar

kızlar bende bu diziye bayılıyorum.bihterin kıyafetleri çok hoş hakketen
dizi bitince yazıyo bihterin kostümü arzu kaprol diye
ben bursada yaşıyom yengem bursada asmerkeze arzu kaprol açılmış girdimdedi baktım bihterin giydiği bi bluzu beyenmiştim dedi fiyatı 750 ytl miş ...
ee tabi arzu kaprol ünlü bi modacıı
bilginizeee kızlarr

aynen katılıyorum yaşından daha büyük gösteren hamile tipi elbiseler giydiriyorlar ama oyuncuların hepsinin sıradışı kıyafetleri var

çok beğendim ya zaten yaprak dökümünü bide bu diziyi izliyorum sadece berende çok güzel ya

selçuk yöntem
adnan bey rolune çook yakışmış............

kesinlikle canım bende bihterin kıyafetlerine bayılıyorum o dantelli siyah elbisede süperrr ötesii:smiley-cool:
ama ben en çok bihter hamilelik testi almak için eczaneye gittiğinde taktığı gözlüğe bittim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…