Aşk-ı Memnu Kanal D

bihter çok işveli yanlız ya konuşmaları bakışları usul usul hareketleri felan hatırla sevgilide bu kadar değildi bu kadın ya

bihter çok işveli yanlız ya konuşmaları bakışları usul usul hareketleri felan hatırla sevgilide bu kadar değildi bu kadın ya

hatırla sevgiliyi sevmezdim izlemiyordum yani ama bu dizide ilk başlarda iyiydi ama şimdi cadılaşmaya başladı üvey annelik duygusu çıkıyor yavaş yavaş kötükedihüso

bayılıyorum bihter in kıyafetlerine .ama bir okadarda topuklu ayakkabı ile yürümesine sinir oluyorum biraz daha estetik olamazmı

Bu diziyiiii ilk başlarda b akmadığım için hiç sevmemiştimmm ama sabahları tekrarııı verilinceeee çok hoşuma gittiii,hergün sabah takip ediyorumm tüylerim diken diken oluyorrrrrr
Bihterrin hareketleriii heleeeeeeeeeee oooooo kocasınınnn ağırlığııııı bir insan bir role bukaarmı yakışırrr
Flimdekii herkesssss rolünü çok güzel oynujyorrr
Bendeee evin küçük kızını kıyafetlerine bayılıyorummm değişik değişik ne güzellll
Müziğide süperrrrrrrr

Canim kacta basliyor tekrari?

arkadaşlar bihter adanını gerçekten seviyormu sizce?
bana bazen çokda sevmiyormuş gibi gelior
daha çok adnanın onu sevmesini seviyormuş gibi geliyor

ya diziyi çok yavaş ilerletiyolar bende ona gıcık oluyorum

bu bölüm yine heycanlıydıı bihter le behlül yakınlaşmaya başladıı..

heyecanla izlediğim bir dizi.buakşam kı bölümü de heyecanlıydı.ilk bölümlerini izlediğimde bihterin adnanı sevdiğini düşünüyordum ama yavaş yavaş bu düşünce yok olmaya başladı bende izleyıp görmek lazım.ama bihter ve behlül ile bir yakınlaşma olacak sanırım.

bihter genç bir kadın adnanı babası gibi seviyo ilgi bekliyo ilgi göremeyincede tabikide yağuşuklu behlüle kayıyor aklı vede gözleri behlülde etkileniyo haliyle güzel bihterden alımlı çekici güzel bihter napsın çocuk adnanın kızıda behlüle aşık ne olacak bakalım yavaş ilerlesinde bitmesin ben razıyım tdunu çıkara çıkara izleriz o kart matmazelede gıcık oluyorum evlenmemişya madam değel matmazel

eski iflminde de öyelymiş Bihter Adnan da n soğuuyp Behlüle aşık oluyor eğer kitaba bağlı kalırlarsa tabi :))

Bihter Adnan ı seviyor ama bir koca veya sevgili olarak değil kaybettiği babasını onda buluyor onun sıcaklığını sevgisini buluyor... behlül ise genç yakışıklı çekici bir erkek onda da aşkın,gençliğin ateşini bulacak ve ilişkileri başlayacak aynı evde geceleri onun odasına gidip gelmeye başlayacak tabi bunu ilk önce firdevs hanım farkedecek ve hiç istemeyecek behlül le nihal in arasını yapmaya çalışacak... bihter için sonu hüsranla biteceği için onu ölüme sürükleyecek bir aşk olacak nihal-behlül aşkı...

erkeksimi:1shok:ses tonu gıcıkmı:1shok:aynı kişidenmi bahsediyoruz canım tam ona göre bence hem şeytani hemde hemde sıcak bakışlı tam kadın bence,beren saat çocuk gibi

ya allah aşkına olurmu hiç sanem çelik.çok itici.işve naz yok.hem yaşı müsait değil.genç ve güzel olmalı bihter rolü için sanem çelik orta yaşa geldi artık.hem sanem çelik olsa behlülle nasıl arasında bişey olacak.behlüle yaşıt birisi olmalı.behlül üniversite de sanem çelik ablası teyzesi gibi olurdu heralde.naniknanik beren saat cuk oturmuş ne sanemi yaaaaa........

arkadaşım neden bu kadar uzatıyorsun ki bu benim düşüncem bende bereni sevmiyor olamazmıyım bebe gibi işte çokta zayıfnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…