• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok severek evlenmiştik ve ben çok özgüvenli biriydim

Gerçekten zor birisiniz.
gelecek mesajları engellemek gibi bir seçenek var
şahsen ben profilime bakınca evli olduğum anlaşılmasına rağmen ayda yılda bi ekleyen biri olduğu zaman rahatsız oluyorum
sizin ise bu durum hoşunuza gidiyor hala talep var kocam da kıskanıyor modundasınız
İlginç
Sürekli kaprisli tripli biri itici görünür ilgisini kaybeder haliyle
Biraz kendinizi törpülemeyi deneyin
Evlilik insanı olgunlaştırmalı siz ise kendi bildiğini okuyan ergenlik döneminde biri gibisiniz
Eski günlerini özlemiş.notmal.çok güzel özetlemişsiniz.

Yargılamak yerine yardımcı olacak şeyler yazmanızı rica ediyorum. Zor bir dönemden geçtiğimi belirtmiştim, prenseslikse prenseslik saçmalık bu biliyorum. Terapi cok pahalı olduğu için gidemiyorum ne yazıkki ve kendi kendime düzeltmek istiyorum. tek suclu benmıyım?
Neden bu kadar üstünüze geliyorlar anlamıyorum ki.bir insan eski beğenildiğini hissettiği, ilgi gördüğü zamanları arayabilir.gayet normal bir durum bence.haa bizimki de yetinmeyi bilmeme ama insanız işte.oluyor böyle şeyler.

Aslında 6 senedir birliktesiniz, size biraz x gibi uyumlu olsan keşke, demesi tamam can sıkıcı ama sizi sevmediği anlamına gelmiyor bunu anlamanız eşinizi tanımanız gerekir. Ya da arkadaşlarıyla gülüp eğlenmesi sizinle iletişiminin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Bence her davranıştan aleyhe bir yorum çıkarmayın kendinizi boş yere yıpratıyorsunuz.
Kendinizi mutlu edecek hobiler bulun siz mutlu olursanız çevreye de bu enerjiyi verirsiniz. Sosyal medyayı takmayın ben çoğu kişiyi reddediyorum yüz yüze tanımadıysam hele ne münasebet tanımadığım kişi benim özel hayatımı neden görsün... Oradan kim ekledi kim baktı diye zaman harcamak bile çocukça, niye eşiniz bunu kontrol etsin ki ? Benim için bana güvenip benim ne yaptığımla kimlerin takip isteğini kabul edip etmedigimle ilgilenmemesi daha makbuldür.

Bu üyelerin tek ortak yönü kullanıcı isimleri p ile başlıyor. Ek olarak böyle bir şüpheniz var ise bunu açıktan yazmak yerine rapor ediyoruz.
Arkadaşları aydinlattiginiz için teşekkürler Kazen Bey. Bazilari rapor nedir bilmiyor, direkt iftira atiyorlar.

Çift olarak arkadaşlarınızla görüşmeyi kesseniz sorunlar biter gibi geldi bana.

Bu ne ya, çoklu kişilik bölünmesi falan mı? 🤣

Eklentiler

• 48A4AEE9-5D8E-4D55-873F-A404013B4876.webp
    48A4AEE9-5D8E-4D55-873F-A404013B4876.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Erkekler çok sıkıldığında sürekli trip yediğinde soğuyorlar ve uzaklaşıyorlar. Siz böyle yaptıkça aranız düzelmeyecek daha da kötüye gidecek. Öncelikle kendinize bakım yapmakla başlayın saçlarınızı değiştirin mesela yeni kıyafetler alın evde bile güzel kıyafetler giyin (daha kadınsı ev kıyafetleri) yani kısaca önce öz güveninizi arttırın. Eşinizle olgun konuşmalar yapın. Çocuk gibi trip atmayı bırakın. Evliliğiniz de cinselliği arttırın. Eşinizden teklif beklemeyin siz ilişki için teklifte bulunun.

Benim eşim de yakışıklıdır, kadınların yanımda laf attığı olmuştur. Ama çok zor bir insan. Eşimi seviyorum ama 10 yıldır "keşke daha çirkin ama daha kaprissiz bir adamla evlenseydim" diye ara ara geçer aklımdan.
Sizin yapınız bu, değişmeniz zor. Ama eşiniz için yıpratıcı bir evlilik olacak belli ki. Evlendikten sonra tip filan hikaye, huzur herşeydir. Adama huzur verin bakın nasıl seviyor sizi.

İyi niyetleriyle yardımcı olmak icin mesaj yazan herkese kalpten teşekkürlerimi sunuyorum. Sayenizde bakış açım değişti,yanlışlarımı çocukluklarımı görebiliyorum artık. Buraya yazdığım günden beri hiç öyle bir cocuklık yapmadım, burada bir arkadaşın önerdiği psikoloğun videolarını izliyorum çok col iyi geliyor. İyileşiyorum hissediyorum. Ancak nu gece kabus gördüm, rüyamda eşim bir arkadaşıma hayranlıkla bakıp cok güzel olmuşsun diyordu. Bu nasıl bir kafa bende ki? Sorunlarımı tam cözüyorım derken bilinçaltımın haline bakın beni rahat bırakmıyor. Çok kötü uyandım sabah ve o uyanışla işe gelmek cok zor.

Lütfen yargılamayan iyi kalpli ve yardımcı olmak isteyen insanlar yazsın. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum. 6 yıllık ilişkimden sonra evlendik. Aşk dolu yıllarımız oldu. Ama ben neden böyle biri haline geldim bilmiyorum, çevremdeki herkes tarafından çok beğenilen ilgi gören biriydim. (belki hala öyleyimdir de psikolojik sorunlarım nedeniyle farkında değilimdir.) eşim de beni hep çok kıskanırdı ama güzeldi kıskançlıkları zarar verici değildi. Bana bakan erkeklere ters bakıyordu sosyal medyada bana yazanlara sinirleniyordu ama bana hiç zarar verici bir sey yapmıyordu hoşuma da gidiyordu. Ama ne olduysa ben bu hisleri kaybettim, sanki artık sevilmiyorum beğenilmiyorum kıskanılmıyorum. Evleneli 1 yıl oluyor özellikle son 6 aydır böyleyim. Biraz fazla tripliyim alınganım, eşime göre hep ona alınıyorum trip atıyorum çocukça davranıyorum. Evet haklı ama elimde değil ki. Mesela kuzenlerimle takılıyoruz bi kuzenimin huyu suyu çok iyidir uyumludur, onu cok seviyo sürekli bizi kıyaslıyo işte ben öyle ılımlı değilmişim falan. Bunlar canımı öyle acıtıyor ki haykırarak ağlamak geiyor içimden (nomal bi davranış değil biliyorum biliyorum tutamıyorum ama)

bu arada çok da güzel bir işim var, şartları çok iyi ve kaliteli. ama orda ble mutlu değilim.

Normal zamanda eşim aramız iyiyken bana cok güzel davranır, hastalandığımda bebek gibi bakar, bi ortama girdiğimizde özellikle onun ailesinin yanında hep beni düşünür yemek yedirmek rahat ettirmek ister vs. ama iş benim aileme gelince bi farklı, hep gülerek benim huylarımla dalga geçer (ona göre bu dalga geçmek değilmiş ama bana takılmak benimle uğraşmakmış)

Bir de o kıskançlığı eskisi gibi yok artık, sosyal medyadan ekleyenleri çok umursamıyor belki evlendiğimiz içindir ve ben tanımadığım hiçbirini kabul etmediğim içindir. Aslında normal olan zaten bu, ama sanırım ben sevgisini hep öyle gördüğüm için böyle olunca sevgisini sorgular oldum. Beni artık eskisi kadar beğenmediğini düşünürüm hep. Aslında bazı anlarda durur bakar bana ve der ki “çok güzelsin sen gerçekten” bu anlarda ona cok inanıyorum bunları düşününce ona haksızlık ettiğimi asıl sorunun bende olduğunu düşünüyorum. Ama arkadaşlarımla bir araya geldiğimizde onlarla benden daha cok ilgilenmesini, sohbet etmesini gülüşmesini çok kıskanıyorum. Sanki herkesle benden daha mutlu diye düşünüp kavga ediyorum onunla. Ve kavgalar ciddi boyutlara çıkıyor..

Ama ben dayanamıyorum artık. Bu olaylar beni bitirdi, sanki bir daha düzelemeyecekmişim gibi. Bana saygısı kalmadı gibi, ben düzelsem bile bunlar bir kere yaşandı ya artık beni eskisi gibi sevmez saygı duymaz diye cok üzülüyorum.
Papatya hanım şu an sizi okurken ben mi yazdim bunları dedim o derece aynı şeyleri düşünüyoruz eşim de aynı sizinki gibi aile yanı davranışları arkadaşlarımla bir araya geldiğinde onlarla daha fazla konuşması gülmesi ilgilenmesi onların yanında şakalaşmaya çalışsam bile bi dalgalara almalar ama ona göre oda şaka yapmış öyle yaparak bizde şu an olmadığına karar verdik sanırım bosaniyiruz beni her türlü kırıp kırıp delirttikten sonra sen çok sinirlisin diyor halbuki neye sinirlendiğime baksa anlayacak ama olmuyor görmezdeb geliyor

Back
X