Aşk-ı Memnu Kanal D

bencede beren yakışmış rolüne ayrıca hizmetçi kıza çok üzülüyorum onu resitale getirmedilee nihal bencil biraz o konuda yaşıtı olduğu halde beşirle daha çok ilgileniyo erkek arkadaşlarına daha yakun nedense

kızlar bi şey sorcam..
diziyi seyretmiyorum ama mutlaka fragmanlarına bazende ara ara diziye bakarım..
şimdi..
evdeki hizmetçi evin şöförüne,evin şöförü küçük hanıma ,küçük hanım evdeki delikanlıya ,evdeki delikanlı evin hanımına mı aşık..ben öyle anladım..yoksa yanlışmı anladım..dallas gibi...

w
evet aynen öyle.......................

güzel dizi yaaa entrika dolu bayılırımmm :)
dallas gibi hakketen herkes birbirini sevioo:)
peyker coooooook güzell bence

Canim kacta basliyor tekrari?
Sabahlaru skiz buçukta başlıyor hergün ama yenii bölümlere yetişti bile

arkadaşlar bihter adanını gerçekten seviyormu sizce?
bana bazen çokda sevmiyormuş gibi gelior
daha çok adnanın onu sevmesini seviyormuş gibi geliyor
sevsinn ya adnanı ben çok yakıştırıyorum
ya diziyi çok yavaş ilerletiyolar bende ona gıcık oluyorum

bu bölüm yine heycanlıydıı bihter le behlül yakınlaşmaya başladıı..
canım yavaş ilerlesinn ya bitmesin bir an evvelll dizi

olmasın ya dermişimmm ,ben istemiyorumm adnan beye yazık olcak

eski iflminde de öyelymiş Bihter Adnan da n soğuuyp Behlüle aşık oluyor eğer kitaba bağlı kalırlarsa tabi :))
dur bakalım neler olacak

ya deme yaaaaaaa:a015:

böyle okuyunca çok üzülüyorummm

gerçekten de konu muhteşem... günümüze uyarlanması da muhteşem ama esas dikkat etmek gereken bir nokta daha var bence. kadro inanılmaz iyi seçilmiş. son dönem dizileri içerisinde rolleri üzerlerine uyan en iyi kadro bence...

beren saat diziye cuk oturmuş. doğal bir güzelliği var. bayılıyorum valla. ayrıca zayıf değil, zarif bence.

ilahi mevcan, çok güldürdün beni. a.s.

aşk ı memnu kitap ,ını okumadım çok merak ediyorum bir çok kitap okudum ama o nasip olmadı dudaktan kalbe yi okudum çok güzeldi çalıkuşu öyle bizim edebiyatçılarımız çok güzel yazıyorlar ne varsa eskilerde var yine

aynen durumlar karışık herkes birbirine sevdalı :asigim:

keşke adnan bey deniz hanımla evlenseydiii CADIARZU

Dizinin adi arap saci olsaydi daha uygun olurdu, kimin kime asik oldugunu takip edeyim derken konuyu unutuyorum..

Çok kaliteli bir dizi oyuncular çok yakışmış yprak dökümünü sollayacak gibi görünüyor kaydirigubbakcemile2

bu akşam izleyemedim işlerim vardı ne oldu özet yazarsanız sevinirim tekrarı çıkıyo hafta sonu onuda izleyebilirmiyim bilemiyorum

çok kaliteli bir film ama filmin kitapla çok bağdaşmadığı tartışılıyor son günlerde...aman banane film güzel oyuncular güzel herkes rolünü güzel yapıyor daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…