Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar nehabat çehrenin kıyafetlerinin sponsoru kim biliyormusunuz ölüyorum onun giysilerine
aynen canım tam sevdiğim gibi giyiniyor, şık ve farklı, ama bizim öyle giyinmemiz çoook zor, kıyafetler özel tasarım sanırım, arzu kaprol falan.kızlar ben beren saatin kıyafetlerine hasta oluyorum.son bölümde giydiği kahve rengi ceketli ebise çok hoşuma gitti.nerde vardır acaba?
evet bihter gerçekten çok farklı giyiniyor önümüzdeki haftanın fragmanını gördüm siyah elbise ön tarafı dantel gibi işlemeli çok güzel görünüyor
bende nihal in tarzını hiç beyenmiyorum elblseleri hep aynı hamile kıyafeti gibi geniş hiç yaşına göre giymiyo yada giydirmiyolar
kesinlikle canım bende bihterin kıyafetlerine bayılıyorum o dantelli siyah elbisede süperrr ötesii:smiley-cool:evet bihter gerçekten çok farklı giyiniyor önümüzdeki haftanın fragmanını gördüm siyah elbise ön tarafı dantel gibi işlemeli çok güzel görünüyor
bende nihal in tarzını hiç beyenmiyorum elblseleri hep aynı hamile kıyafeti gibi geniş hiç yaşına göre giymiyo yada giydirmiyolar