E
EU3
Ziyaretçi
İlk olarak Halit Ziya Uşaklıgil'in bu eşsiz eserini yeniden ekranda göreceğim için sevinmiştim ama buda beklediğim gibi olmadı...
Dudaktan Kalbe, Yaprak Dökümü gibi güzel eserleride tvde görüyoruz ancak hepsi romanla alakası olmayan klasik filmlere döndüler...
Ve romandan uzaklaştıkça saçmalamaya başladı diziler...
Aşk-ı Memnu'yu da öyle olmaması ümidiyle izlemeye başladım...
Ama malesef romanla bir çok yerde kopuk başladı Aşk-ı Memnu'da...
En kötüsüde şu bana göre, romanı okumayan insanlar böyle güzel eserleri dizideki gibi zannediceklerdir... Bu yüzden bence kitabınında okunması gerekli, zaten kitabın dolu doluluğu yanında diziler hiç kalıyor... Senaristler biraz yazarları dikkate almalılar...
Madem romana göre uyarlanmıcak Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu adlı eserinden esinlenilmiştir denilebilir... Böylece insanların yanlış bilgi edinmelerinin birazda olsa önüne geçilebilir...
Ve son olarak Kurtlar Vadisi Pusu'yla aynı saate getirilmiş Aşk-ı Memnu...
Yazık olucak diziye... Pusu'nun sonuçta belirli bir izleyicisi var rayting derdi yok...
Aşk-ı Mumnu eğer devam etmek istiyorsa bence saatini ya da gününü değiştirmeli acilen...
Neyse uzun yazdım baya bi :ecrin_bebek:
Umarım dizi dallasa dönmez ve keyifli bir dizi izletirler bize cokacimcoook
Dudaktan Kalbe, Yaprak Dökümü gibi güzel eserleride tvde görüyoruz ancak hepsi romanla alakası olmayan klasik filmlere döndüler...
Ve romandan uzaklaştıkça saçmalamaya başladı diziler...
Aşk-ı Memnu'yu da öyle olmaması ümidiyle izlemeye başladım...
Ama malesef romanla bir çok yerde kopuk başladı Aşk-ı Memnu'da...
En kötüsüde şu bana göre, romanı okumayan insanlar böyle güzel eserleri dizideki gibi zannediceklerdir... Bu yüzden bence kitabınında okunması gerekli, zaten kitabın dolu doluluğu yanında diziler hiç kalıyor... Senaristler biraz yazarları dikkate almalılar...
Madem romana göre uyarlanmıcak Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu adlı eserinden esinlenilmiştir denilebilir... Böylece insanların yanlış bilgi edinmelerinin birazda olsa önüne geçilebilir...
Ve son olarak Kurtlar Vadisi Pusu'yla aynı saate getirilmiş Aşk-ı Memnu...
Yazık olucak diziye... Pusu'nun sonuçta belirli bir izleyicisi var rayting derdi yok...
Aşk-ı Mumnu eğer devam etmek istiyorsa bence saatini ya da gününü değiştirmeli acilen...
Neyse uzun yazdım baya bi :ecrin_bebek:
Umarım dizi dallasa dönmez ve keyifli bir dizi izletirler bize cokacimcoook