Aşk-ı Memnu Kanal D

3. bölüm

Adnan ve Bihter köşkte başbaşa

Kendisi için koca adayı olarak düşündüğü Adnan Bey’in, kızı Bihter’le evlenmek istediğini öğrenen Firdevs Hanım büyük darbe alır.
Bihter, annesinin Adnan Bey’e olan ilgisini bildiği halde, susmuş, annesinin yenilgisini büyük bir keyifle izlemeye koyulmuştur. Bu durum Firdevs Hanım ve Bihter arasında gizli savaşın en son noktası olur. Firdevs Hanım, er ya da geç Bihter’den intikamını almaya yemin eder.
Adnan Bey ve Bihter’in evlilik kararından Nihal de memnun değildir. Ama babasını üzmemek adına şimdilik sessiz kalır. Nihal, babasının önceliklerinin değişmeye başladığını hissettiğinde, yokluğuyla babasını cezalandırmak için, Bülent’i ve Beşir’i de alarak halasının çiftliğine kalmaya gider.
Firdevs Hanım, kızını alt etme planını adım adım uygulamaya koyulur. Adnan Bey’e karşı taktik değiştirir. Adnan ve Bihter köşkte ilk kez yalnız kalırlar. Ama gece sürprizlerle doludur.

Dizi süper, kadro harika çok beğenerek seyrediyorum

Halit Ziya Uşaklıgil (D. 1866- Ö. 23 Mayıs 1945)

klasik eseri 'Aşk-Memnu'

Bende bu dizinin takipçisiyim..oyuncular harika hepsi çok güzle yakışmış rolüne.bakalım4.bölümde neler olcak benneyaptımkinihalle behlülün atışmalarına bayılıyorumsırnaşık şey

dudaktan kalbe yi hiç sevmemiştim ama buna bayıldım...entrika,ihtiras,oyun içinde oyun tam kadınlara göre bir dizi :))))) bakalım neler olacak

Ben pek beğenmedim.Seyrederim ama yaprak dökümü gibi gününü beklemem.İzlemesemde üzülmem

esimin isi yüzünden evde yalniz kaldigim icin nerde ne dizi var internetten tek oturmada izler oldum kaydirigubbakcemile3
ilk bölümünden itibaren baktim aski memnuya,ve akici buldum,bende sahane bir türk edebiyati eserinin yayini,hem güzelde uyarlamislar...
bihterin neler yapacagini anlatmayim kizan arkadaslar olur yerimseniben
ama izleyin derim,hakikaten güzel bir klasik

nebahat çehrenin (Firdevs) beren saati (bihteri) aynaya çevirip
-hep babanın kızı olduğunu söylüyorsun ama sen benim kızım olduğunu kanıtlıyorsun tıpkı bana benziyorsun.
dediği sahneye bittim süper.a.s. ikisinde oyunculuk yeteneklerini sergiledikleri muhteşem bir oyun çıkarmışlar helal olsun :lepi:

Asil simdi basliyor bence dizi. Bihterin evlenmesi ile canlanacak.
Nebahat Cevre cok güzel bir kadin, rol de cok yakismis.

Kivanc T. yu bu dizide daha cok begendim, yaramaz oglan rolu daha cok yakismis.
Menekse ile Halilde cok fazla romantikdi bazen komik bile oluyordu.

Romani maalesef okumadim, orada Behlül ün gercek amcasimi oluyor?
Dizide uzak akraba olarak gecti bugün.

Bihter nekadar da dirense, annesine benzemedigini söylesede, ondan beter cikacak
diyorum. Bugün sinyal verdi.

çok güzel bir dizi bence beğendim ben zaten pek az dizi izlerim bu da izlediklerim arasına girdi

ben diziyi çok beğendim.biraz değiştirmeler olmuş sanırım.çünkü kitapta beylül ve nihal öz amca çocukları olarak geçiyor sanırım.fakat dizidede uzak akraba olarak gözteriliyor.konusu çok güzel ama bihter keşke iyi bir üvay anne olsaydı.bu rolü çok güzel üstlenmiş beren saat.ama deniz çakırda olurdu yani iyi.

Diziyi beğenenler arasındayım ben de şakkıdı

Çok hoş bi dizi gerçekten...

Zaten ''hatırla sevgili'' de oynayan o kıza bayılıyodum ben,o dizisini de hiç kaçırmıyodum.

Bunu da izleyeceğim inşalla kaçırmadan

Annesi ne kötü kadın ya...

Kocasını fln aldatmış hep mirmirmirmir

Her filmde bi kötü karakter vardır,bu dizide de o kadın kötü rolü çekiyo

Ben diziye bayıldım
Özellikle Bihter'in mimikleri çok güzel
İşler iyice karışacağa benziyor bakalım heyecanla bekliyoruz :)

Dizi Oyuncuları

Beren Saat

Doğum Yeri : Ankara
Doğum Tarihi : 26 Şubat 1984
Eğitimi : Lisans
Başkent Üniversitesi'nde İşletme konusunda ihtisas yaparken Türkiye'nin Yıldızları adlı, aktör ve aktris yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programına katıldı. Bu programla birlikte yıldızı parladı. Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren'den söz edince TV dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi...

Kıvanç Tatlıtuğ

Doğum Yeri : Adana
Doğum Tarihi : 27 Ekim 1983
Eğitimi : Lise
2002 'Best Model Of The World' (Dünya'nın en iyi mankeni) yarışmasını kazandı. Menekşe ile Halil adlı dizide oynadı.
Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralar zamanının çoğunu sette geçiriyor. 'Ne ailemi, ne arkadaşlarımı kimseyi göremiyorum. Zaten asosyal bir yaşantım vardı, iyice asosyal oldum' diye yakınıyor.

Çekim aralarında kitap okur, dergi karıştırır ve müzik dinlermiş. Pek fazla da kimseyle konuşmazmış. Set çalışanlarının tabiriyle 'sessiz sakin bir çocuk' bu Kıvanç Tatlıtuğ.

Nebahat Çehre

Doğum Yeri : Samsun
Doğum Tarihi : 15 Mart 1944
Eğitimi : Sanat Merkezi
15 yaşındayken "Türkiye güzeli" seçildi. Fotomodellik ve mankenlik yaparken gelen teklifler üzerine 1962'de sinemada ilk rolünü oynayarak profesyonelliğe adım attı ve kısa sürede bir çok film çevirdi. 1964'te Yılmaz Güney'le tanışarak bir filmde rol aldı, 1966'da iki sanatçı evlendi. Bir süre sinemayı bıraktı. Yılmaz Güney'den boşanınca tekrar kamera önünde yer aldı. Kendi deyimiyle "'çoğu ayağı yere basmayan" filmlerde oynadı. Seks filmleri furyasında sahneye çıkarak şarkıcılık yaptı. İkinci evliliğinde yine sanat hayatına ara verdi, boşanınca bu kez tv dizilerinde rol aldı.

Selçuk Yöntem

Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 1953
Eğitimi : Akademi

1975 ve 1976 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nden mezun oldu. 1977 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 1994'te İrfan Yalçın'ın "Aşağıdakiler" adlı oyununu, 1995'te Savaş Dinçel'in "Gürültülü Patırtılı Bir Hikâye" adlı oyununu yönetti. Bu oyunla "Özgüye Değer Yönetmen" ödülünü aldı. 1997-98 sezonunda Haldun Taner'in "Ay Işığında Şamata" adlı oyununu yönetti. 1986-87 sezonunda "Dört Mevsim" adlı oyunla "Özgüye Değer Erkek Oyuncu" ödülünü, 1988-1989 sezonunda "Peynirli Yumurta" adlı oyunla "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü, 1990-91 sezonunda "Deli Dumrul"daki rolü ile "Ulvi Uraz En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldı.

Televizyon ve sinema için film çalışmaları yaptı, "C Blok" adlı filmle "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü aldı. Yöntem, "Deli Yürek" adlı dizi ve sinema filmindeki "Bozo" tiplemesinden sonra, 2003 yılındaki "Kurtlar Vadisi" adlı dizide de "Aslan Akbey" karakterini canlandırdı.

Hazal Kaya

Doğum Yeri : Gaziantep
Doğum Tarihi : 10 Ekim 1990
Eğitimi : Lise

Yetenekleri : Tiyatro, Dans, Keman, Oyunculuk

Oynadığı Dizler : Sıla, Acemi Cadı, Taşların Sırrı, & ( Genco )

Oynadığı Reklamlar : Tofita, Ritmix ve Nescafe

Sevdiği Gruplar : Beatles,The doors,Camel,Mfö,Hayko Cepkin

Zerrin Tekindor

Doğum Yeri : Balıkesir
Doğum Tarihi : 05 Ağustos 1964
Eğitimi : Akademi
İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1985 yılında Adana Devlet Tiyatrosu'nda stajyer sanatçı olarak göreve başladı. 1985 yılından itibaren sırası ile 1985 - 1987 Adana Devlet Tiyatrosu, 1987 - 2003 Ankara Devlet Tiyatrosu ve 2003 yılında da İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı kadrosunda görev aldı. Bir yandan tiyatro kariyerini sürdürürken diğer yandan 1990 - 1994 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Resim Bölümü'ne özel öğrenci olarak devam eden sanatçı, Halil Akdeniz Atölyesi'nde öğrenim gördü. Bu bölüme eğitmen olarak davet edilerek, Mehmet Güleryüz ve Bedri Baykam'ın atölyelerinde çalıştı. Çok sayıda yapıtı özel kolleksiyonlarda bulunan sanatçı, günümüze kadar sekiz kişisel resim sergisi açtı. Ayrıca oyunculuk kariyerine tiyatronun yanısıra televizyon, sinema ve reklam filmlerinde oynayarak da devam etmektedir. Hira adında bir oğlu olan sanatçı sanat hayatını İstanbul'da sürdürmektedir.

Nur Fettahoğlu

Benden Baba Olmaz ve Aşk-ı Memnu dizilerinde rol aldı...

1980 doğumlu...

beren saatin ''aşkı memnu'' hakkındaki röportajı :

Aşk- Memnu’nun Bihter’i Beren, çok şaşırtacak.

Aşk- Memnu’nun Bihter’i Beren Saat, “Beni veya bir başka oyuncuyu güzelliği ile değerlendirmek bence yanlış. Bir insanın güzel olması oyunculuk yapması için yeterli kriter değil” dedi.

Türk edebiyatının önemli isimlerinden Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanı “Aşk-ı Memnu” dizinin kadrosunda yer alan ve Hatırla Sevgili dizisiyle önemli bir çıkış yakalayan Beren Saat, oynadığı “‘Bihter” rolü için endişelendiğini söyledi. Oyunculuğu ve kendisi hakkında “Duru güzelliği var” veya “Güzel oyuncu” sözlerine de açıklama getiren Beren Saat, oyunculukta güzelliğin yeterli olmadığını söyledi.

Oyunculukla ilgili Saat; düşüncelerini sıralaya güzel oyuncu, şöyle konuştu:

“Beni veya bir başka oyuncuyu güzelliği ile değerlendirmek bence çok yanlış bir şey. Bir insanın güzel olması oyunculuk yapması için yeterli kriter olarak kabul edilmemeli. Tabii ekran, güzel yüzü beğenir. Ama sadece güzellik oyunculuk için yeterli değildir. Ekranda kendimi çocuksu güzel buluyorum. Ancak çok farklı karaktere de rolüm için bürünebilirim. Bu yeni projemde de izleyenler farklı bir Beren Saat görünce şaşıracaklar. Böyle oldukça farklı roller canlandırmayı seviyorum. Bu projenin ardından çok bambaşka bir kimlikle ekranlarda beni görebilirsiniz.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…