benden çok yaşıcaksın hee bu haftaki bölümü unuttum gelecek haftanın fragmanını görünce adnen bey iş gezisindeyken bizim tutkulu aşıkların dudakları kavuşuyo ilginç olan ilk olan bu kavuşmayı deniz hanımın görmesi CADIARZU
gerçekten son derece ahlak kurallarına aykırı ama bizde bööle:1shok: beklyoz tuhaf diimii
olamaz ya behlülle bihter öpüşüyo deniz hanımda bunları görüyo
yeni bölüm fena kızlarr
kızlar ksura bakmayın ama bende bu olayda bithere uyuz oluorum ne yazık ki..
elif gordgum kadarıyla behlülü sevmekten baska bisi yapmadı
hımm diyeceksiniz ki hilmiyle 1 kere dolastı evet dogru ama o zaman behlülle ayrılardı..
asıl behlül en buyuk terbiyesizligi yapıyor elifi kullanıyor resmen
bence bihter olmayan biseyi oldu gostermek icin kıskanclıgından deli gibi cıldırıyor
olan elife olacak yazık..
sonucta aldatmadı behlülü..
yazık adnan beye keşke firdevs hanımla evlenseydi. kadın parasını yerdi ama hiç olmazsa aldatmazdı...hoş geçmişte melih beyi aldatmış ama gençmiş o zamanlar şimdi kim bakar o cadıya...
firdevs hanımlada yapamazdı
en iyisi deniz hanım
bu arada uyuyakaldığım için sonunu izleyemedim tabii ki gelecek haftanın görüntülerinide
inşllah rastlarım bir ara
Bencede Deniz hanım tam Adnan bey'e göre bir bayan.
Şu gelicek haftanın görüntülerini bende kaçırdım demekki Bihter'le Behlül öpüşüyor öylemi... Bu kadar çabukmu ya, bence birkaç bölüm oyalardı bu heyecan bizi hemen sonuca ulaşmalarına gerek yoktu :icecream:
Kızlar belkide fragmanda rüya gördükleri bir sahne yayınlanmıştır olamazmı
Bencede Deniz hanım tam Adnan bey'e göre bir bayan.
Şu gelicek haftanın görüntülerini bende kaçırdım demekki Bihter'le Behlül öpüşüyor öylemi... Bu kadar çabukmu ya, bence birkaç bölüm oyalardı bu heyecan bizi hemen sonuca ulaşmalarına gerek yoktu :icecream:
Kızlar belkide fragmanda rüya gördükleri bir sahne yayınlanmıştır olamazmı
iyide dizinin uzaması lazım heman başlatmayabilirler yasak aşkı
Zaten Bihter o andada tokat atıcaktır..öperken
Ama artık o an ikisininde aklından çıkmıyıcaktır..
Onlar istesede istemesede yasak aşk başladı bile içlerindee..
Artık çok geç..
bencede Firdevs tokat attıcakken Bihter Behlül tutup bakıyo..Orayı görüyo..ama daha sonrasını oda görmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?