Aşk-ı Memnu Kanal D

görmücek bence deniz hanım görse dizi biter adnan beye söylemesi lazım ...

yanıltıyo fragman bence görmücekk

kızlar ksura bakmayın ama bende bu olayda bithere uyuz oluorum ne yazık ki..
elif gordgum kadarıyla behlülü sevmekten baska bisi yapmadı
hımm diyeceksiniz ki hilmiyle 1 kere dolastı evet dogru ama o zaman behlülle ayrılardı..
asıl behlül en buyuk terbiyesizligi yapıyor elifi kullanıyor resmen
bence bihter olmayan biseyi oldu gostermek icin kıskanclıgından deli gibi cıldırıyor
olan elife olacak yazık..
sonucta aldatmadı behlülü..

olamaz ya behlülle bihter öpüşüyo deniz hanımda bunları görüyo
yeni bölüm fena kızlarr

yazık adnan beye keşke firdevs hanımla evlenseydi. kadın parasını yerdi ama hiç olmazsa aldatmazdı...hoş geçmişte melih beyi aldatmış ama gençmiş o zamanlar şimdi kim bakar o cadıya...

kesinlikle katılıyorum sana canım bence de kız bişi yapmadıki alalal:uhm:

yazık adnan beye keşke firdevs hanımla evlenseydi. kadın parasını yerdi ama hiç olmazsa aldatmazdı...hoş geçmişte melih beyi aldatmış ama gençmiş o zamanlar şimdi kim bakar o cadıya...

firdevs hanımlada yapamazdı
en iyisi deniz hanım
bu arada uyuyakaldığım için sonunu izleyemedim tabii ki gelecek haftanın görüntülerinide
inşllah rastlarım bir ara

bence de bihter kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı... yazık elife... ama o da bu kadar saf olmasın canım.. bu arada eğer kitaba uyarlarsa size bir tiyo deniz hanım görmeyecek... başka şeylerde söylerdim ama dizinin heyecanı kalmaz... :roflol:

Ben fragmanı izleyemedim.
Öpüşüyolar hee..
Beklenen bişeydi zaten.
Eee başlasın ne başlayacaksa aralarında. :1closedeyes:
Şİmdi benim merak ettiğim tamam ilişki olacak aralarında da sonrası ne olacak yani bihterin akibeti ne olacak. adnan öğrenecekmi gerçi romanda ortaya çıkıyo nihal yataklara düşüyo demişti bi arkadaş ama. Bihter adnan dan da olacak tüü görüyon mu bakk.

Nihalin hoşlandığı çocuğun konumu aynı gibi gelıyor bana sadece piyon görevi görüyorlar;nihal ve behlülün elinde elif özünde saf bir kız gibi geliyor bana da,behlülle herşeyin bittiğini düşündüğü için hilmiye yaklaşmış olabilir diyorum ama tam bu noktada hilminin evli olduğunu zaten elifin bildiği aklıma geliyor,ee işte bu dizinin şarkısı olsun masum değiliz hiçbirimiz şarkısı .........

Ya hata behlülde. Tamam elifte öle saftirik değil ama yinede haketmiyo böylesi kullanılmayı. Bihterin gözüne baka baka nasıl da öptü kızı uyuz. Bihter gerçi anladı anlayacağını ama çok kötü bozuldu be akşam. :1closedeyes:

firdevs hanımlada yapamazdı
en iyisi deniz hanım
bu arada uyuyakaldığım için sonunu izleyemedim tabii ki gelecek haftanın görüntülerinide
inşllah rastlarım bir ara

Bencede Deniz hanım tam Adnan bey'e göre bir bayan.
Şu gelicek haftanın görüntülerini bende kaçırdım demekki Bihter'le Behlül öpüşüyor öylemi... Bu kadar çabukmu ya, bence birkaç bölüm oyalardı bu heyecan bizi hemen sonuca ulaşmalarına gerek yoktu :icecream:
Kızlar belkide fragmanda rüya gördükleri bir sahne yayınlanmıştır olamazmı

iyide dizinin uzaması lazım heman başlatmayabilirler yasak aşkı
Zaten Bihter o andada tokat atıcaktır..öperken
Ama artık o an ikisininde aklından çıkmıyıcaktır..
Onlar istesede istemesede yasak aşk başladı bile içlerindee..
Artık çok geç..
bencede Firdevs tokat attıcakken Bihter Behlül tutup bakıyo..Orayı görüyo..ama daha sonrasını oda görmez.

Yok arkadaşım ya lastik gibi uzatılan dizileride gördük bayıyo insanları uzat uzat nereye kadar. Bence böyle akıcı gitmesi iyi. Acaba aralarındaki ilişki ne kadar sürecek behlül le bihterin. Heyecan dolu bölümler bizleri bekliyo ohh

rüya olamaz bence çünkü sanki tartışma sonrası olan bi öpüçük gibiydi ani gelişen yanii.......öpüşme olayıda zaten adnanın...tahta oydugu bahce evinden oluyooo
.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım kim kime tokat atıyo ben anlamadım. :uhm:

ya bihtere çok uyuz oldum ne kadar egoist bi kadın yok elif para için evleniyomuşta bilmemnede...kendi de o zaman adnanla para için evlendi adnana yazık çok iyi niyetli bi adam elifinde bence büyük bi hatası yok ama behlül elife yazık etcek daha doğrusu bihter elife yazık etcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…