Aşk-ı Memnu Kanal D

elifle hilmi behlülden ayrıldıgı zman bi iki kere yemek yediler..

hilminin eşi süper aslında...

ne buluyor o gıcık paragöz elifte canımm

bu yorumu ekşi sözlükte okumuştum...

keşke alıntı yazaydın canımm

Hilmiy'le elif'in birlikte olmalarına ramak kalmıştı ki behlül döndü elif'e.
Elif'in bukadar onursuz davranması bana da çıkar ilişkisi gibi geliyo artık.
Bihter'in elif için söylediklerine hak vermiştim geçen bölümde.
mirmirmirmir

ilk önce sesli fragmandan başlamak istiyorum

-Firdevs Behlül ve elife aman maşallah cok yakışıyosunuz birbirinize diyor
Adnan hadi artık bir nişan yapalım size diyor(bihter bi bakış atıyor behlülde ona bakıyor)
-Nihal allahtan elifle sözlendi de kurtuldum dilinden diyor( Behlül ve elifi yatakta görüyor köşkte)
Behlülle aramızı yapmaya calışıyordu düşünebiliryormusunuz diyor Matmazale görütülerde Nihal firdevs ve deniz hanım
-Deniz hanım Firdevse odasında Değişik anlamlar yüklayacaği şeyler dengesini bozabilir diyor firdevsin surat bi karış
-Nihatın babası telde Ne oldu birden bire elif seni kıracak birşeymi yaptım yoksa diyor Karısı duyuyor elif telde iken arkasına bakıp duruyor
-nihatın annesi Peykere ağlayarak Hilmi beni aldatıyor diyor
-Bihter tanıdığımız biri ilemi yoksa diyor peykere görüntüde elif
-peyker elifle diyor görüntüde herkes clupde nihatın babası iceri giriyor
-Bihter böylelerinden korkmak lazım alttan alttan bakarlar sonra bizi kapının önüne koymaya calışırlar diyor diyor görüntüdebihter sırıtarak elife ve hilmiye bakıyor nihal ve behlül de bir bakışma içindeler
-Adnan yatak odasında ne oldu bihter diyor
-Bihter ama evinde bu kadar bir yabancı ile iç içe olmak istemiyorum diyor
-Adnan o yabancı değil artık bihter Behlülün eşi olcak diyor bihterin surat beş karış
son sahne diğeri ile aynı Behlül elifi öpüyor bihter görüyor
alıntıdırrrrr

o kız iyce sinir bozucu hale geldi kullanılmak ne kadar hoşuna gidiyo..

aslında bir mesaj veriliyo...

mankenler dünyası hakkında..

playboylarla ilişkleri ve çıkarcılıklarıyla ilgilii...behlülü 5 parasız olsaydı ..

bakarmıydı acaba? bu bihter içinde gcerli adnan bu kadr zengin olmasaydı bihter gözünün ucuyla bile bakmazdı!!fisfisfis

Haklısın şekerim. Behlül beş parasız olsa bakmazdı. Hilminin koynuna çoktan atmıştı kendini. Ama ben çulsuzda olsa bakardım behlüle :asigim: iş işten geçti similiii.

Haklısın şekerim. Behlül beş parasız olsa bakmazdı. Hilminin koynuna çoktan atmıştı kendini. Ama ben çulsuzda olsa bakardım behlüle :asigim: iş işten geçti similiii.

KESİNLİKLE ELİFTE BAKMAZ BAŞKASIDA BEHLÜLE. PARASIZ OLSA...

AMA KIVANÇ OLARAK ÇOK TATLI SEMPATIK KENDİ SESİNİ KULLANIYO DİZİDE VE...

ROLÜÜNÜN HAKKINI VERİYO....

GECEN PAZAR ŞEFFAF ODAYA KONUK OLDU...

AKREP BURCUYMUŞ BENDE YENİ ÖGRENDİM...
....fisfisfis

Bence biihterin gözü herşeyde...
ilk önce adnan beY gibi serveti olan ve behlül gibi bir çekici erkekte..
çok zengin bir adam olmasa sevemediği bir adamla evlenmezdi.

Bence Elif'e fazla yüklenmişsiniz kız seviyor. Sevgi olunca ne gurur kalır ne onur o da sevgisi yüzünden yenik düşüyo hep. Bihter de Adnan bey ile zaten sevdiği için değil annesinden intikam almak için evlendi. Belki bir baba gibi seviyor mutlu olmak istiyor ama gönül işte doğrusu ben de olsa Behlül'e aşık olurdum parası olsun olmasın çok hoş çocuk :asigim:

ELİF YAPTIGI ANTİPATIK HAREKETLERDEN DOLAYI ANTIPATIMI KAZANMIŞ DURUMDA ...
İLERDE NE OLUR BİLEMEM KIZ ÇOK SAÇMALIYO SENARISTLER ÖYLE GÖSTERİYO...

ARABAYI PERT ETMELER VS VS ....HA BİDE O ARABAYI ÇARPTI HURDA ETTI KENDİ GÜLEREK EVİNE .GİTTTİ OYNYA GÜLE NE KADR SAÇMA ASLINDA KENDİ ARABAM SAGLAM MSJ VERDİ SANIRIMM..:roflol::roflol::roflol::roflol:

Anam akrep burcumuymuş aynı burçtanız demek :asigim:

Bihter annesine inat evlendi adnan la. Bunda hepimiz hemkiriz kanımca.

Ama adnan bunu bilmeli sevilmediğini anlaması lazım tez zamanda.

Benim onurum aşkmış meşkmiş dinlemez bengücüm. Herşeyden önce gelir.
Belki kendimle kıyaslıyorum o yüzden elifin aşkı sahte geliyo bana. Hem behlülün arkasından hilmiyle yakınlaşmalar felan seven insan iki güne unuturmu yaa yok samimi gelmiyo o kız bana.

adnan çok güveniyo örendigi zmanki halını görmek istemiyorum...

ama adnanda çok geniş adam kıskançlık yok rahat bi kesimi canlandırıyolar ahlak anlaşıyı zayıf:mymeka: herşey para pul bazıları bu dizinin kötü örnek oldugunu savunuyo bence tam tersi milleti gizli kapılar arkasında buna benzer neler vardır benımkısı varsayım tabii...klava:

ecmelcim aynı burçtansınız kıvançla akrepler çok çekici olur benım de yükselenim akrep akrep agır basıyo...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…