behlül bihteri çalışma odasında öpüyor. ama deniz hanımın odası pencere olarak çalışma odasına bakmıyor. dolayısıyla bu bir fragman yanıltması.
ama rüya olabilme ihtimali de var olayın.çünkü bihterin üzerinde geçen bölümde giydiği kabanı var. ben o kızın arka arkaya iki bölümde aynı kıyafeti giydiğini hiç görmedim.[/QU
bence kulbten geldikten sonra behlülle kavga ediyolar...
o kavga esnasında kulubteki kıyafetler var üzerlerinde..
öpüşme sahnesi çok sonra yasanak belki sona dogru..
orada adnanın bahcedeki çalışma odası.. orda ne işleri varki şömüne falan var.. orda.....:sm_confused:
ayy demin fragmani gördüm tvde sok oldum resmen :1shok: behlül bihteri öpüyor pmekle kalmiyor yutuyor gibi :jeyyar: deniz hanimda görüyor galiba yoksa buda mi bi yaniltma? adnan beye yazik ya ne umdu ne buldu.
annesi kılıklı:)))annesi demişti zaten bana benziyorsun diye
evet canım bakalım nasıl olcak bu bölüm deniz hanım gerçekten görcekmi yanıltmacamı
Kızlar behlüle bihter söylüyormu acaba Elifi gördüğünü?Yani niaşnı atacaklarmı acaba?
SESLİ FRAGMAN GÖSTERİLDİ
behlül:hilmi beyin oraya geleceğini elifle tanıştığını biliyodun.bilerek orayı seçtin.
neden bu kadar ilgilisin,odama giriyosun,eşyalarmı karıştırıyosun,evlenmemi istemiyosun,neden bihter neden aklın hep bende.
bihter:küstah!!(bu sırada tokat atmaya çalışıyo)
bihterle adnana arasında
bihter:sen olmayınca kendimi çok güçsüz hissediyorum(ağlayarak.)
adnan:bişiy mi oldu.
malum öpüşme sahnesinde
sahneyi gösteriyo ve behlülün sesi ''ne yaptığımı bilmiyorum ateşle oynuyorum'' sonrası malum.........
geçen hafta değilde,ondan önceki hafta uludağ tatile gittiklerinde
yabancı bir parça çalıyordu oo ver very... bişi diyordu,o parça ne bileniniz var mı?
madcon'nun -beggin şarkısı canım:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?