Yemin ederim hiçbiyerden alıntı yapmadım.
Ekşi sözlük denilen siteyide hiç bilmem.[/QUOT
OZMAN ONLAR BU TOPİKTEN ALINTI YAPTILAR...:roflol:
Olabilir....
Ne yani KK ekşi sözlükden daha popüler olamazmı :teytey:
evet hemen hilmi beyle yakınlaşmasa bile hediyelerine çiçeklerini kabul etti adamla vakit geçirdi evli olduğunu bile bile ne biçim aşk ne biçim sevgi behlül hem zengin hemde yakışıklı olunca daha ağır basıyo tabi bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak bihterde behlül söz konusu olunca çok saçmalıyo eli ayğına dolaşıyo birde nihal genç bir çocukla çıkacağı zaman behlüle yaşıtlarıyla çıkıyo demesi çok saçmaydı kendisi babası yaşında adamla evlendi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğim yani saçmalıyo bihter behlülle ablası peykerde önceden aşk yaşamışlar dizide en masum peykerin kocası
evet hemen hilmi beyle yakınlaşmasa bile hediyelerine çiçeklerini kabul etti adamla vakit geçirdi evli olduğunu bile bile ne biçim aşk ne biçim sevgi behlül hem zengin hemde yakışıklı olunca daha ağır basıyo tabi bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak bihterde behlül söz konusu olunca çok saçmalıyo eli ayğına dolaşıyo birde nihal genç bir çocukla çıkacağı zaman behlüle yaşıtlarıyla çıkıyo demesi çok saçmaydı kendisi babası yaşında adamla evlendi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğim yani saçmalıyo bihter behlülle ablası peykerde önceden aşk yaşamışlar dizide en masum peykerin kocası
Julietcim hemde nası çekiciyimdir ayıptır sülemesii
hakkatten he çok bilmiş tavırları beni deli ediyo bihterin sen önce kendine bak sonra laf sok demii. :mymeka:
Julietcim behlülle peyker baya baya aşk yaşamışlar işte. evlenmeden 6 ay önce ay böle hatırlıyom ben. Bihter peykere diyodu ya 6 ay öncede behlüle ölüp bitiyodun diye ordan şeettim.
:1shok:YAAA ik baslarda bihter behlülde nefret ediyodu evden attırmaya falan çalıştı...kötükedihüso
kötü kötü bakardı behlülün ne kadar duygusal oldugu gördükce sevmeye başladı..
ilk bölümdeki behlül farklıydı ama çok gıcıktı sonra sonra senaritler sevdirdi saçını uzattılar fln yakıştıda ...peker örenınce baya kıskanacak belli şimdiden..:mymeka:
behlülün peykere yazdığı aşk notları vardı bihtere peyker at onları demişti bihter bir tanesini sakladı cebinde onuda adnan bey bulmuştu sorna açıkladılar peykere yazıldığını falan filan bermuda aşk üçgeni gibi bir dizi ama yinede izlemekten alamıyorum kendimikötükedihüso:1shok::uhm:
bidahaki haftayı gösterdi gördünüzmü bihterle behlül öpüşürken deniz hanım görüyo ortalık kızışacak
benden çok yaşıcaksın hee bu haftaki bölümü unuttum gelecek haftanın fragmanını görünce adnen bey iş gezisindeyken bizim tutkulu aşıkların dudakları kavuşuyo ilginç olan ilk olan bu kavuşmayı deniz hanımın görmesi CADIARZU
gerçekten son derece ahlak kurallarına aykırı ama bizde bööle:1shok: beklyoz tuhaf diimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?