• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

evet hemen hilmi beyle yakınlaşmasa bile hediyelerine çiçeklerini kabul etti adamla vakit geçirdi evli olduğunu bile bile ne biçim aşk ne biçim sevgi behlül hem zengin hemde yakışıklı olunca daha ağır basıyo tabi bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak bihterde behlül söz konusu olunca çok saçmalıyo eli ayğına dolaşıyo birde nihal genç bir çocukla çıkacağı zaman behlüle yaşıtlarıyla çıkıyo demesi çok saçmaydı kendisi babası yaşında adamla evlendi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğim yani saçmalıyo bihter behlülle ablası peykerde önceden aşk yaşamışlar dizide en masum peykerin kocası

evet hemen hilmi beyle yakınlaşmasa bile hediyelerine çiçeklerini kabul etti adamla vakit geçirdi evli olduğunu bile bile ne biçim aşk ne biçim sevgi behlül hem zengin hemde yakışıklı olunca daha ağır basıyo tabi bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak bihterde behlül söz konusu olunca çok saçmalıyo eli ayğına dolaşıyo birde nihal genç bir çocukla çıkacağı zaman behlüle yaşıtlarıyla çıkıyo demesi çok saçmaydı kendisi babası yaşında adamla evlendi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğim yani saçmalıyo bihter behlülle ablası peykerde önceden aşk yaşamışlar dizide en masum peykerin kocası

bencede bihterin o tavrı saçmaydı ben öyle düşünüyorum.:delphin: sen önce kendine bak amcan yasında adamla otur sona yasıtlarıyla dışarı çıkacak de...:roflol:..

behlül pekerle ne yasadı yanı bir beraber olma yasındımı:delphin: yoksa elde edemeyip :jeyyar:ayrıldılarmı..

bilen varmı....CADIARZ
U

Julietcim hemde nası çekiciyimdir ayıptır sülemesii :utangac:

hakkatten he çok bilmiş tavırları beni deli ediyo bihterin sen önce kendine bak sonra laf sok demii. :mymeka:

Julietcim behlülle peyker baya baya aşk yaşamışlar işte. evlenmeden 6 ay önce ay böle hatırlıyom ben. Bihter peykere diyodu ya 6 ay öncede behlüle ölüp bitiyodun diye ordan şeettim.

Julietcim hemde nası çekiciyimdir ayıptır sülemesii :utangac:

hakkatten he çok bilmiş tavırları beni deli ediyo bihterin sen önce kendine bak sonra laf sok demii. :mymeka:

Julietcim behlülle peyker baya baya aşk yaşamışlar işte. evlenmeden 6 ay önce ay böle hatırlıyom ben. Bihter peykere diyodu ya 6 ay öncede behlüle ölüp bitiyodun diye ordan şeettim.

:1shok:YAAA ik baslarda bihter behlülde nefret ediyodu evden attırmaya falan çalıştı...kötükedihüso

kötü kötü bakardı behlülün ne kadar duygusal oldugu gördükce sevmeye başladı..

ilk bölümdeki behlül farklıydı ama çok gıcıktı sonra sonra senaritler sevdirdi saçını uzattılar fln yakıştıda ...peker örenınce baya kıskanacak belli şimdiden..:mymek
a:

:1shok:YAAA ik baslarda bihter behlülde nefret ediyodu evden attırmaya falan çalıştı...kötükedihüso

kötü kötü bakardı behlülün ne kadar duygusal oldugu gördükce sevmeye başladı..

ilk bölümdeki behlül farklıydı ama çok gıcıktı sonra sonra senaritler sevdirdi saçını uzattılar fln yakıştıda ...peker örenınce baya kıskanacak belli şimdiden..:mymek
a:

Evet canım peykerle beraberken behlülden hoşlanmıyodu bihter. :1closedeyes:
Gününü gün eden hovarda işe yaramaz görüyordu da işte aynı eve girince işler değişti.
Büyük konuşmamak lazım mış demi
süprizzzzz

behlülün peykere yazdığı aşk notları vardı bihtere peyker at onları demişti bihter bir tanesini sakladı cebinde onuda adnan bey bulmuştu sorna açıkladılar peykere yazıldığını falan filan bermuda aşk üçgeni gibi bir dizi ama yinede izlemekten alamıyorum kendimikötükedihüso:1shok::uhm:

behlülün peykere yazdığı aşk notları vardı bihtere peyker at onları demişti bihter bir tanesini sakladı cebinde onuda adnan bey bulmuştu sorna açıkladılar peykere yazıldığını falan filan bermuda aşk üçgeni gibi bir dizi ama yinede izlemekten alamıyorum kendimikötükedihüso:1shok::uhm:

evt bihter o notu görünce çok etkilendi ..

zaten akabindede duygular etkilenmeler başladı bakalım bugün neler olaca
k süprizzzzz

fft20_mf179625.Jpeg

Güneri Civaoğlu'nun Kanal D'deki 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Kıvanç Tatlıtuğ, çocukken yaşadığı çok ilginç bir olayı izleyenlere paylaştı.

Adanalı bir ailenin çocuğu olan Kıvanç Tatlıtuğ, çocukken bir dönem alerjik astım rahatsızlığı yaşadığını ve bu nedenle sık sık İstanbul'a iğne vurdurmaya geldiklerini anlattı. Henüz küçük yaşta olan Tatlıtuğ, annesinin esmer olduğunu ve kendisinin ona hiç benzemediğini söyleyerek bir seyahatleri sırasında çocukken yaptığı bir hınzırlık yüzünden annesini nasıl zor duruma soktuğunu şöyle anlattı:

"İstanbul'a giderken anneme dedim ki 'Anne bana oyuncak alacaksın değil mi? Uçan uçak' . Annem de 'Alacağım oğlum merak etme' dedi. Söz verdi. Gittik, muayene yapıldı, dönüşte tabi annem eşine dostuna birer parça birşeyler alınca cebinde para kalmamış. Biz havaalanındayız. Hemen şurdan geçelim kısa yoldan derken annem 'Hani oyuncak alacaktık?' dedim. Annem 'Bak canım benim üstümde para kalmadı. Haftaya geldiğimizde alırım' dedi. Ben 'Hayır, oyuncak alınacak' diye ısrar ettim. 'Almayacağım' deyince ben koma derecesinde ayaklarımı yere vurarak hüngür hüngür ağlıyorum. Tepinmeler falan derken bu sırada havaalanında görevli polis bakıyor, anne esmer, ben sarışın, yumurta gibi çocuk. Sonra polis geliyor, 'Hayırdır hanımefendi bir durum mu var?' diyor. Annem de 'Yok memur bey, çocuğum, Adana'ya gidicem' diyor. 'Değil mi çocuğum ben senin annenim' derken ben 'Hayır, sen benim annem değilsin' diyorum. Bu sırada benim nüfus kağıdım çıkmamış. Daha ufacığım. 'Annem değil, ben bu kadını tanımıyorum amca' diyorum. Derken tabi uçağın kalkmasına yarım saat var. Polis 'Hanımefendi sizi şöyle alabilir miyim?' diyor ve tabi biz uçağı kaçırıyoruz. Ben sonuna kadar inkar ediyorum tanımıyorum diye. Polis de tanıdık birini gösterin inanayım çocuğun sizin olduğunu diyor. O dönem Fenerbahçe'de futbol oynayan annemin babamın çok sevdiği aile dostumuz İsa abi vardı. Onu telefonla aradı da kendisi geldi oraya ve 'Aa İsa bey, hoşgeldiniz, kusura bakmayın, çok özür dileriz, tabi hanımefendi gidebilirsiniz' dedi polis bize. Annem tabi o sırada tabi giderken böyle, 'Ben sana göstereceğim, öyle mi öyle mi?' dedi."

ANNEM BENİM HERŞEYİM

Basketbol oynarken sakatlandıktan sonra kendisini odalara kapattığını ve zor bir süreç geçirdiğini anlatan Tatlıtuğ, annesinin haberi yokken bir resmini modellik yarışmasına göndermesiyle hayatının bambaşka bir yere nasıl döndüğünü şöyle anlatıyor:

"Annem benim hayatımda benim dostum, arkadaşım, canım, herşeyim, herşeyi paylaşabileceğim bir insandır. Sonuna kadar arkamdadır. Basketbol hayatımın bittiği bir dönemdi, sakatlanmıştım. Çevreden insanlar 'Sen niye mankenlik yapmıyorsun bu fizikle bu boyla' derken, benim hiç alakam yoktu, kendimi odaya kapattığım bir dönemdi. Bir telefon geldi. Teklif geldi. Başlayalım bakalım nasıl olacak diye başladım."

alıntı

Bihter resmen savaş başlattı Elif'e... Onu gördüğünü belli etti, eline büyük bir koz geçti. Bakalım önümüzdeki bölümlerde bu kozu nasıl kullanıcak merak ediyorum.
Tatya'ya çok gıcık oluyorum, parfümünü mutfakda bakın nasıl diye utanmadan şöföre ve yaşlı adama koklattı, tüüüüü ahlaksız mendabur :kızgın:

Ne Behlül'müş bee, 7den 70e herkes peşinde :roflol::roflol::roflol: Elif'e fena uyuz oluyorum, eferim Bihter'e :kahve:

bidahaki haftayı gösterdi gördünüzmü bihterle behlül öpüşürken deniz hanım görüyo ortalık kızışacak

bidahaki haftayı gösterdi gördünüzmü bihterle behlül öpüşürken deniz hanım görüyo ortalık kızışacak

benden çok yaşıcaksın hee bu haftaki bölümü unuttum gelecek haftanın fragmanını görünce adnen bey iş gezisindeyken bizim tutkulu aşıkların dudakları kavuşuyo ilginç olan ilk olan bu kavuşmayı deniz hanımın görmesi CADIARZU
gerçekten son derece ahlak kurallarına aykırı ama bizde bööle:1shok: beklyoz tuhaf diimii

haftaya bölüm süper yaaaaaaaa ednaan beye yazık ah vah edrer durur sen alma deniz hnm ı gencecik kız al eşin yap oda yiğenine aşık olsun müstehak ona bence önünü görmedi adnancım.elifede iyi oldu adamı kullandı şimdi behlülü kullanıyo

benden çok yaşıcaksın hee bu haftaki bölümü unuttum gelecek haftanın fragmanını görünce adnen bey iş gezisindeyken bizim tutkulu aşıkların dudakları kavuşuyo ilginç olan ilk olan bu kavuşmayı deniz hanımın görmesi CADIARZU
gerçekten son derece ahlak kurallarına aykırı ama bizde bööle:1shok: beklyoz tuhaf diimii

evet heleki günümüzde çok ahlaksız bi durum eski ütürk filmleri gibi oldu eve gelen genç güzel üvey anneye aşık olunur çıkmaza girilir yada ölünür ayyyyy senaryo yazdım yine ama eskidende vardı ama çok izlenen dizi olunca gözümüze batıoy yani ama keşke öpüşmeselerdi ben hiiiiiiç tasvifffffffff etmedim

fragman sizi yanılmasın deniz hanım görmücek birleştiriyolar kesintileri ...

elife gelince merih bey takımıyla asla basedemz o kızz yazık yazıkk

Back
X