Aşk-ı Memnu Kanal D

Canım kim kime tokat atıyo ben anlamadım. :uhm:

salonda bihtele behlül fragman tartışıyolar ve ..süprizzzzz

behlül ne söylediyse bihter tokat atmak istiyo...kötükedihüso

firdevste bunların kavgalarının üstüne geliyo...delikafadulden

ama o öpüşeme sahnesinde öncemı sonra mı oluyo olay belli deil...CADIARZU

öpüşme sahnesinde sanki adnanın tahta çalışması yaptı yer gibi geldii.....

deniz hanım görüyo diyolar ... ama o yanıltmaca.. bence...orda kimsesnın görmesi mümkün deil....yine nişan hazırlıkları var herkes bir şık..:teytey:

aslında behlül elifi öperken...

bihteri hayale edip öpüyo bunu bihterde gördü..

seni çook çook seviyorum derken ve senin aşkın benı dengesz yaptı derken bihtere söylüyodu...

bihter bunu anladı ve yatagına gittiginde kendi ve duygularıyla yüzleştiii...

olan zavallı adnana olacak çok saglam bi karetter adnan beyyy..haketmiyor kesinlilkle

adnana çok yazık olucak çok bencede.adam daha önce onları suçladı diye şimdi sesinide çıkaramıycak.yazık olucak adama.bihterde ne fena oldu.birde ablasına akıl verir.yok sen evlisin,çocuğun var sakın kocanı aldatma falan diye.kendi ne yapıcak bakalım.sinir oluyorum ona ya.klava:

ay fragmanı yeni izledim. inanamadım öpüyo la behlül bihteri, denizde görüyoo ayyyy utandım kısss

ay fragmanı yeni izledim. inanamadım öpüyo la behlül bihteri, denizde görüyoo ayyyy utandım kısss

Hani deniz görmüyodu. :uhm:
Anamm deniz görürse süper olur inşallah görür. delikafadulden
Ya bi ben izleyemedim şu fragmanı hee.:1closedeyes:

yok deniz görmüyo kızlar onlar çalışma odasında öpüşüyo deniz bahçede bir şey görüyo camdan bakarak ama iki sahneyi arka arkaya koydukları için biz öyle zanndelim istiyorlar

yok deniz görmüyo kızlar onlar çalışma odasında öpüşüyo deniz bahçede bir şey görüyo camdan bakarak ama iki sahneyi arka arkaya koydukları için biz öyle zanndelim istiyorlar

deniz görmüyo fragmını birleştiryolar..

bunlar hayır çalışma odasında deiller şömine var o ortamda....:jeyyar:

behlülle bihter öpüşüyormu.....ya ben bakamadım fragmanına..nettende açılmıyor bilen varsa bi link versin lütfen...

benden önce sen yazdın..bende rüya gördüklerini düşünüyorum

:1shok:
:1shok::1shok::1shok:

görmüyo canım o sadecee fragman yanıltması...:1shok:

bize öyle gösteriyolarr

aşkı memnunun fragmanları çok yanıltıyo...Çok üzgünüm çoook

mesela gecen hafta elifle behlülü yatakta uyurken nihal görüyo gibi gösterdiler hiçte öyle olmadı gördünüzz,,kaydirig
ubbakcemile3

benden önce sen yazdın..bende rüya gördüklerini düşünüyorum

rüya olamaz şimdi birbirlerinden kaçacaklar 3 .. 4 bölüm böyle uzucak
..kafamçokkarıştı

sonrsında itiraflar başlıcak...:jeyyar:

zavvallı adnan beyde ay saf ya..:çok üzgünüm:
karısı ondan çok behlülle ilgileniyo adam hiç sormuyo...:uhm:

ne bu ilgi dieee...:1no2:

ayy demin fragmani gördüm tvde sok oldum resmen :1shok: behlül bihteri öpüyor pmekle kalmiyor yutuyor gibi :jeyyar: deniz hanimda görüyor galiba yoksa buda mi bi yaniltma? adnan beye yazik ya ne umdu ne buldu.

behlül bihteri çalışma odasında öpüyor. ama deniz hanımın odası pencere olarak çalışma odasına bakmıyor. dolayısıyla bu bir fragman yanıltması.
ama rüya olabilme ihtimali de var olayın.çünkü bihterin üzerinde geçen bölümde giydiği kabanı var. ben o kızın arka arkaya iki bölümde aynı kıyafeti giydiğini hiç görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…