kızlar ya şu senaristlere nasıl ulaşırız??yazık bize ya aklımızda sorularla kaldık öylece eyvahedigeldismile bir bölüm daha yapsınlar.o bölüm de bihterin intiharıyla başlasın.behlülün odadan çıkışı merdivenlerde nihalle karşılaşması.firdevsin silah sesini duyup geri dönmesi.bihterin otopsisi.beşirin olayı öğrenip ölmesi hilminin peykerin olayı öğrenmesi hatta daha sonrası...firdevs kimle yaşamına devam etti matmazel adnan beyle evlendimi behlül nereye gitti yaşamına nasıl devam etti....ooff bitmez bu sorular sempatiksalakcinni acil bir bölüm daha ya da en azından bi sinema filmi istiyoruz delikafadulden
eyy gidi aşkı memnu.. ey gidi perş..
ne hale düştün :gitme:
3 bilemedin 4 kayıtlı kullanıcı kaydirigubbakcemile
Evet buradan Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu' na sesleniyoruz.Lütfen bu görüşlerimizi değerlendirin ve Aşk-ı memnu karakterlerinin sonraki hayatlarını bize bir film senaryosu yazıp beyaz perdeye aktararak gösterin.Rica ediyoruz.
Eveeeetttt :lepi::lepi:kızlar ya şu senaristlere nasıl ulaşırız??yazık bize ya aklımızda sorularla kaldık öylece eyvahedigeldismile bir bölüm daha yapsınlar.o bölüm de bihterin intiharıyla başlasın.behlülün odadan çıkışı merdivenlerde nihalle karşılaşması.firdevsin silah sesini duyup geri dönmesi.bihterin otopsisi.beşirin olayı öğrenip ölmesi hilminin peykerin olayı öğrenmesi hatta daha sonrası...firdevs kimle yaşamına devam etti matmazel adnan beyle evlendimi behlül nereye gitti yaşamına nasıl devam etti....ooff bitmez bu sorular sempatiksalakcinni acil bir bölüm daha ya da en azından bi sinema filmi istiyoruz delikafadulden
kızlar birde bihterin cenaze namazında önde duranlardan birini behzat uygura çok benzettim eşime de gösterdim.
Gece rüyamda bihteri gördüm,ben behlüldüm bihterle birlikte kaçıyordukkaydirigubbakcemile3
Ednan ve firdo da bizi takip ediyordukafamçokkarıştı
Kafayı aşkı memnuyla bozdum sanırım
Gece rüyamda bihteri gördüm,ben behlüldüm bihterle birlikte kaçıyordukkaydirigubbakcemile3
Ednan ve firdo da bizi takip ediyordukafamçokkarıştı
Kafayı aşkı memnuyla bozdum sanırım
Eveeeetttt :lepi::lepi:
akannehir sempatiksalakcinni :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?