Başladı mı dizi delikafaduldendelikafaduldenfragman verilmedi ya haberi yoktur kimsenin sempatiksalakcinni
oooo sen perşembe psikolojisinden çabuk çıkmışsın sempatiksalakcinniBaşladı mı dizi delikafaduldendelikafadulden
Başladı mı dizi delikafaduldendelikafadulden
fragman verilmedi ya haberi yoktur kimsenin sempatiksalakcinni
:roflol:oooo sen perşembe psikolojisinden çabuk çıkmışsın sempatiksalakcinni
ben dün bile hala yaprak dökümünü bekliyordum acaba Ali Rıza bey bu bölüm felç olur mu diordum
:roflol:
Çıktım Allah'a şükür ya, yabancı dizilere verdim kendimi, çarşamba lost perşembe heros :roflol: Türk dizilerinden sonra anca geldi sıra onlara.
Ali Rıza amcama gelince; o daha 3-5 sezon daha yıkılmaz :icecream:
O gülüşüne kopmuştum yaaa :roflol:aman bitseydi artık ya.hiç sevmiyom zaten o diziyi... sempatiksalakcinni
deli deli gülcek şimdi... bihter yani... :1shok:
adnan ayrılalım deyince başka biri mi var diyo ya çok garip geldi ya.delüüüüüüüü :roflol:
O gülüşüne kopmuştum yaaa :roflol:
Şu an izleyemiyorum ben tekrarını mı veriyor?
hepsini izlemesemde ednanın öğrendikden sonraki şeyleri ..ve intiharı izledim...
ve eksik bittiğini gene farkettim ...bihterin intiharından sonra olanları göstermemekle
çok havada kalmış her şey...ben hala o evden pehlül nasıl çıkdı?ednanın yüzüne nasıl bakdı?
nihal ne yaptı?fridevs nasıl felç geçirdi?
oraları görmeyi çok isterdim...
bir de bugün farkettim çetin cenaze namazına katılmıyor terk edeceği firdonun elinden tutuyor
o esnada...
cemilenin dudağında ruj yok,kızın dudağı kırmızı kendi rengi,iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?