Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beren saatin dizinin veda gecesine gelişini izledim allahıım o ne havalardı sanki paris hilton gazeteciler geçmiş olsun diyorlar yüzlerine bile bakmıyor sanki merhaba dese incileri düşücek böyleleri hızlı yükselir çok çabuk inişe geçerler sonra uyuz ukala kadın sevişe sevişe şöhret oldu resmen
bugun toys story 3 e gittik oğlanla, ordada anneyi firdevs seslendirmiş, barbi ve ken i de kıvançla beren seslendirmişkaydirigubbakcemile3
küçük çocuğunuz varsa tavsiye ederim:hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3feng shui ye göre eğer yatak odasında ayna varsa, o çift hayatta huzurlu olmazmış, bence yatak odasındaki ayna yüzünden oldu bunlarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
beren saatin dizinin veda gecesine gelişini izledim allahıım o ne havalardı sanki paris hilton gazeteciler geçmiş olsun diyorlar yüzlerine bile bakmıyor sanki merhaba dese incileri düşücek böyleleri hızlı yükselir çok çabuk inişe geçerler sonra uyuz ukala kadın sevişe sevişe şöhret oldu resmen
bugun toys story 3 e gittik oğlanla, ordada anneyi firdevs seslendirmiş, barbi ve ken i de kıvançla beren seslendirmişkaydirigubbakcemile3
küçük çocuğunuz varsa tavsiye ederim:hulya:
canım sanki firdo mu seslendirdi kadının gerçek hayattaki sesi o kadar betkikaydirigubbakcemile3 tabi senin ne manada söylediğini anladım aman yarabbim birde oyuncaklara el attılar oyuncak dünyasıda karışacak bez bebek bihterrkaydirigubbakcemile3 bu arada bilmeyenler için firdoyu seslendiren kavak yellerinde aslının ilk sevgilisi denizmiydi neydi o kadın güler kahraman seslendiriyor kadının ses tonu buram buram aşk kokuyor yahu
feng shui ye göre eğer yatak odasında ayna varsa, o çift hayatta huzurlu olmazmış, bence yatak odasındaki ayna yüzünden oldu bunlarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım sanki firdo mu seslendirdi kadının gerçek hayattaki sesi o kadar betkikaydirigubbakcemile3 tabi senin ne manada söylediğini anladım aman yarabbim birde oyuncaklara el attılar oyuncak dünyasıda karışacak bez bebek bihterrkaydirigubbakcemile3 bu arada bilmeyenler için firdoyu seslendiren kavak yellerinde aslının ilk sevgilisi denizmiydi neydi o kadın güler kahraman seslendiriyor kadının ses tonu buram buram aşk kokuyor yahu
kız o firdevsin kendi sesi değilki..firdevsi de kavak yellerindeki deniz oğlanın kıvırcuk saçlı anası seslendiriyor..yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
behlülün hediye ettiği ayna yüzündende olabilir AYNA AYNA SÖYLE BANA VARMI BENDEN BAŞKA SEVEN BEHLÜLÜ kadın aynalara baka baka saçıyla oynaya oynaya bi hal olmuştu zaten
her yatak odasında ayna var...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
:roflol::roflol: