diziyi izliyemedim simdi bu bihterle behlül sahi essahtan öpüsüyormu yine :) yooooksa rüyamii
haklısın tatlım da sadece aşkla da olmuyor evliliklerde mantık da olmalı
ayy evet yaa sanki göz gibiydi çok tuhaftı
ayy aynen tatlım yaa ben de öle istiyorum bihterin kurşun sesiyle pat diye bitmesin. 1975 dekinde baba kızı gösteriyordu. biraz toparlanmışlar matmazel de dönüyor bak artık eve diyordu babası kızına.nihal behlülülün hayalini görüyordu
bu arada gelecek haftaki bölümün tiyosu behlülün doğum günü olacakmış.bihter buna bi sürpriz yapacakmış behlül buna sinirlecekmiş. acaba diyorum romanda nihal bihterin çarşafını o zamanki kara çarşaflar var ya onu giyiyordu. behlül de nihali bihter sanıp aşkım diyordu. nihal burda kıllanıyordu. acaba bihter nihale bi kıyafetinimi falan giydirecek saçını onun gibimi yaptırtacak mıki
ya herşey iyi hoşta şu bihter karısı ağlamasın ya pek çirkin ağlıyo ıyyyyyyyyyyyyyy
ednan yinemi görmediayyyyyyh
Firdevs iki ot, bi çöpten çözdü olayı, Nihal hala mal mal bakıyo..babasına çekmiş tabi gamyoncuiremsu
Kızlar biri desin artık dizi nasıl bitti ya...kaçırmışım sonunu guclubacismile
5.bölüm tüyosu !!!
bihter'e ve içindeki aşka yenik düşen behlül pişman olur herşey güzel giderken behlül'ün korkusundan nihal'i bırakamaması ve amerika seyahati düşüncesi bihteri intikama iter behlül'ün nihal'den ayrılmak istememesi bihter'i çoook ofkelendirecek...
bihter'in kafasında son bir veda vardır behlül'ün doğum gününde onu hiç beklenmedik bir sürpriz bekler yani bihter ona bir oyun oynayacak (bu oyun icin behlül ondan çoook nefret edecek yani behlül bihter'i öptüğüne pisman)
nihal möööö gibi baktı bitti :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?