manyah:roflol::roflol::roflol::roflol:ormanda işi pişrecekler sandım
adnan halen tahtaları oysun
belül yakında yine bihteri oymaya başlıcak
senle ben boşuna yırtıyoz kendimizi:roflol::roflol::roflol:koruda vede hemen oracıkta,istediğini alıcanı zannetti adi behlülklava:
oh olsunn,o da sürünsünnnn!!!
firdevs olayı çaktı . bi bihtere bi behlüle bakınca nihalin de kafası karıştı.
güzz bunlar neydiy kızz arsızlar arsızzzzzzzzzzz
:roflol: :roflol: :roflol: harıkasın tatlımkoruda vede hemen oracıkta,istediğini alıcanı zannetti adi behlülklava:
oh olsunn,o da sürünsünnnn!!!
onlar öpüşünce bi tuhaf oldum..sevindim ya senağlama
nihal tam bi mal ya gozuyle gorse behlulu kacirmiim diye inanamamazliktan gelir yozlerini ovusturur hayati boyunca
ikisinde iğrenmem bin kat daha arttı ..
pihter hanım yüzsüzlüğüyle gene iki adamı da idare etme peşinde..
pehlülde iradesiz ve aciz oluşunu kanıtladı bir kez daha ...pihterin ağzı kulakalarında zafer kazanmış
edalarıyla yamuk yumuk
o koşuşu neydi öyle ya ne kadar komik bu kadın ne topuklu ne de spor ayakkabısıyla
yürüyemiyor zaten mümkünse hiç de koşmasınsempatiksalakcinni
bi de demez mi beni istiyorsan nihali bırakakannehir
matmazelle beşirde mıy mıy dursun ya bi anahtara sahip çıkamadılar...ellerindeki
kozu kullanıp mahfedemediler mirmirmirmir
Tühhh ya kaçırdım sonunu en son firdo bakış atmıştı behlüle ondan sonra ne oldu
ben bihtere dizinin ilk bölümlerinde çok acıyordum. kendinden büyük bi adamla evlenmiş ama aşık değil. uyumlu değiller. evde yakışıklı genç hareketli bir adam ister istemez insanın ilgisini çeker bihterin yerin de kim olsa.
ama özellikle 2. sezon bihter içinde yaşamadığı gibi aşkını herkese kötülük etti kendi kardeşine bile.bihter içinde yaşasaydı yada aşk olayına tamamen sekse endekslemeseydi masum güzel bir aşk olabilirdi.
bi şey kaçırmadın cnm orda bitti zaten nihal biraz kıllandı fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?