Kız loca sen de olmasan ne olurdu halim bilmem sempatiksalakcinni
sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız loca sen de olmasan ne olurdu halim bilmem sempatiksalakcinni
3 hafta oyalyp butun olayları son bolume skıstırcaklar..onun yerıne sımdıden başlasalar bızde tadını cıkarsak kötükedihüso
keşke şey olsa
hani bunlar düğün için bi film hazırlıyolar ya, o film yerine düğünde Bihter ve Behlülün sevişme cd'si yayınlansa herkesin içinde kaydirigubbakcemile3
keşke şey olsa
hani bunlar düğün için bi film hazırlıyolar ya, o film yerine düğünde Bihter ve Behlülün sevişme cd'si yayınlansa herkesin içinde kaydirigubbakcemile3
keşke şey olsa
İşte final hakkında bir haber...
Aşk-ı Memnu 'Veda' 79. Bölüm 24 Haziran 2010’da! Bihter Kalbine sıkıyor!
ÖZEL HABER: Halid Ziya Uşaklıgil’in klasikleşmiş romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan Kanal D'nin sevilen dizisi Aşk-ı Memnu 24 Haziran Perşembe gecesi yayınlanacak 79. Bölümü ile ekranlarımıza veda ediyor.
Aşk-ı Memnu son bölümü 24 Haziran 2010’da! Bihter Kalbine sıkıyor!
Aşk-ı Memnu 79. Bölüm Fragmanı 24 Haziran 2010! Veda Bölümü!
hurriyetport/ ÖZEL- 74. Bölümde biricik aşkı Behlül’ü yine etkisi altına alan Bihter önümüzdeki haftalarda Behlül ve Nihal’in evliliğine engel olamadığı için gittikçe hırslanacak. Kabusları dinmeyen Bihter en sonunda bu acıya dayanamayarak kalbine tek kurşun sıkarak yaşama veda edecek. Bihter’in intiharından sonra Behlül bir daha dönmemecesine evi terk edecek…
Halid Ziya Uşaklıgil’in klasikleşmiş romanı Aşk-ı Memnu tabii ki Türk okuyucusunun sonunu çok iyi bildiği bir eser. Bilmediğimiz çok severek izlediğimiz dizinin son bölümünün ne zaman gelip çatacağı idi 74. Bölüm sonunda yayınlanan veda bölümü fragmanı ile öğrenmiş olduk. Aşk-ı Memnu 24 Haziran Perşembe gecesi yayınlanacak 79. Bölümü ile ekranlarımıza veda ediyor.
son bölüm fragmanını seyrettinizmi.adnan behlül ve bhihtermi diye yavaşça mırıldandı.kıyamet kopmasını bewkliyordum ama sessiz olacak gibi sanki..ayrıca yıllar sonraki hallerini de göstermiyecekler sanırım.ben asıl sonralarını merak ediyorum.adnan nasıl bu kadar saf olabildim diye mırıldanmasını bekliyorum...
son bölüm fragmanını seyrettinizmi.adnan behlül ve bhihtermi diye yavaşça mırıldandı.kıyamet kopmasını bewkliyordum ama sessiz olacak gibi sanki..ayrıca yıllar sonraki hallerini de göstermiyecekler sanırım.ben asıl sonralarını merak ediyorum.adnan nasıl bu kadar saf olabildim diye mırıldanmasını bekliyorum...
Kızlar şimdi okudum fan sayfasında 75 .bölüm nihal bayılacakmış hastanede hamile olduğu ve düşük yaptığı söylenicekmişakannehir yuh yani doğru olabilir mi
keşke şey olsa
hani bunlar düğün için bi film hazırlıyolar ya, o film yerine düğünde Bihter ve Behlülün sevişme cd'si yayınlansa herkesin içinde